SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
to nie wiem, moze to u nas w zasciankowej mieścinie sie patrza jak na debila jak z wóżkiem chodzę, nie wspomnę że jak schodzę z wózkiem to sąsiedzi mijaja i mówią , "na takie zimno", "umrozi się dziecko" nosz kurwaaa co mam sie zamknąć do kwietnia w domu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 17:14
magda sz, Pulpecja, jesslin87, Maniuś, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Myszka - my w tym roku wylaczylismy telewizor , pogasilismy swiatla i udawalismy ze nas nie ma
0na88 lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:jestem debilem. Mam nadzieje ze nie zaszkodzilam jej..
spoko, ja tez wczoraj otworzyłam sloiczek z łososiem i dałam troszke, a dzis juz zjadła poł słoika. mieso jemy juz od tygodnia, wiec mysle ze nic jej nie bedzie..
myszka- ja daje gerber hipp i bobovite, do tych rossmanowskich jakos nie mam przekonania
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:to nie wiem, moze to u nas w zasciankowej mieścinie sie patrza jak na debila jak z wóżkiem chodzę, nie wspomnę że jak schodzę z wózkiem to sąsiedzi mijaja i mówią , "na takie zimno", "umrozi się dziecko" nosz kurwaaa co mam sie zamknąć do kwietnia w domu?
Migotka, przecież Ty w Krakowie mieszkasz, to w jakiej zaściankowej? Ja chodze w każdą pogodę, oprócz mrozu większego niż -10 stopni. -
Agaata wrote:Migotka, przecież Ty w Krakowie mieszkasz, to w jakiej zaściankowej? Ja chodze w każdą pogodę, oprócz mrozu większego niż -10 stopni.
Agaata lubi tę wiadomość
-
Mąż skreca bistro chyba też go podkrece ze Lys zlozyla w 20 minut huehuehue
Zetka, magda sz, Laura, małaMyszka, lys, jesslin87, 5ylwia, Paula_071, apaczka, niecierpliwa, Maniuś, mamasia, Weridiana, witaminkab, Amberla lubią tę wiadomość
-
Laura wyślij mi na maila swojego maila do którego masz fb
Zetka przytulam, może młodszemu ząbki idą? Ja też mam flaki ale mała najedzona nawet jej się ulało, czasem mam flaki, po 6h już nie ale kiedyś po 3 godz miałam już kamienie. Karm dużo małego to może mu przejdzie gorączka sama i nie da się chorobie jeżeli by coś tam złapał.Laura, Zetka, jesslin87, aaaaga, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Ja ksiedza nie przyjmuje wcale.
aaaaga, Pulpecja, Laura, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość