SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata, twój Hubert taki ruchliwy, myślisz, ze tak sobie będzie siedzial i bawił się na dywaniku, a mamusia będzie gotowała obiadek? hehehe
ja przewijak mam na blacie w łazience obok umywalki i to jest takie wygodne... coś wykombinuję, żeby chociaż po kąpieli tam ją ubierać, bo w ciągu dnia, to pieluchę mogę przebrać gdziekolwiek.Weridiana, Paula_071, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:hhehe całe mieszkanie w nowej podłodze z puzzli, ale wiecie co to nie głupie bo dziec krzywy nie zrobi sobie.
magda sz, Migotkaa, Katarka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
A ja Wam powiem ze jak ja pilnowalam siostrzenca to on uwielbial na stole przy oknie i zazwyczaj tam siedzial jak ja gotowalam, tylko fakt taki ze kuchnia maciupka i od stolu do drugiej strony byl metr haha, nigdy nawet nie spadl,
Goracy prysznic, spadam spac bo oczy odmawiaja posluszenstwa -
Agaata kup w Ikea , dywaniki można znaleźć niedrogo a później nie będzie żal wyrzucić lub zmienić
Ja tylko kładę na przewijaku po kąpieli (przewijak to gąbka obleczona cerataa przebieram na łóżku, w samochodzie i nawet na autohandlu w biurze bo toaleta była zepsuta )
Przypomniało mi się że o wiele trudniej będzie jak już zacznie chodzić i te pieluchomajtki , oj wtedy to trzeba mieć refleksAmberla lubi tę wiadomość
-
Tomek obudzil sie tylko 2 razy!!!! O 12 i o 4:))))) wstal o 7:30. Co za cudowny dzien:)))))
A dlaczego nie mozna przewinąć dziecka jak mu nozki zwisaja z przewijaka? Pamietam, ze moja bratowa młodego przewijala dosc dlugo, z rok?
Pokoj mlodego jest urzadzony, tylko wykladzine musimy mu kupic, a tak wszystko gralys, Katarka, Pulpecja, Martucha86, witaminkab, zabka11, niecierpliwa, chcebycmama, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
lys wrote:Paula super, cieszę się bardzo
Migotka a ten śpiworek do spacerówki prałaś normalnie w pralce?
A jak Wasza noc?
Ja swojego nie pralam, spryskalam tylko tym preparatem co uzywam do zabawek.
A jaki macie spiworek? Cos mi umkneloAmberla lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:A jak Wasza noc?
Ja swojego nie pralam, spryskalam tylko tym preparatem co uzywam do zabawek.
A jaki macie spiworek? Cos mi umknelo
nasza noc nienajlepsza mała dużo się budziła, ale przynajmniej nie było tak tragicznie jak wczoraj
chodzi o śpiworek do spacerówki
http://allegro.pl/edisa-klasyczny-spiworek-do-wozka-minky-85-cm-i5939472380.htmlzabka11, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Bedziesz sie uczyć ?
Pojechali. Mozecsie poloze na godzinke ale jestem tozbudzona. Maly standardowo poszedl spac o 20. Do 22 dwa razy kwenknal na smoczka rax na cyca. A potem co poltara h. Nawet nie wiem ile razy... tyle dobrze ze sa noce ze sie rozbudzi na godzine. Albo jak ostatnio godzine robol kupe a potem godzine nie mogl zasnac. Lys wiem co czujesz.
Ale on zawsze tak w nocy zle spal...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Tomek obudzil sie tylko 2 razy!!!! O 12 i o 4:))))) wstal o 7:30. Co za cudowny dzien:)))))
A dlaczego nie mozna przewinąć dziecka jak mu nozki zwisaja z przewijaka? Pamietam, ze moja bratowa młodego przewijala dosc dlugo, z rok?
Pokoj mlodego jest urzadzony, tylko wykladzine musimy mu kupic, a tak wszystko gra
Bo Hubert odwraca się o 180 stopni na przewijaku i w rezultacie zwisa mu głowa... Gdyby chciał na tym przewijaku leżeć jak kłoda to by nie było problemu, a tak to nie może być za mały. -
Ofka wrote:Tak.
Pojechali. Mozecsie poloze na godzinke ale jestem tozbudzona. Maly standardowo poszedl spac o 20. Do 22 dwa razy kwenknal na smoczka rax na cyca. A potem co poltara h. Nawet nie wiem ile razy... tyle dobrze ze sa noce ze sie rozbudzi na godzine. Albo jak ostatnio godzine robol kupe a potem godzine nie mogl zasnac. Lys wiem co czujesz.
Ale on zawsze tak w nocy zle spal...
moja też zawsze w nocy kiepsko spała, ale na początku był czas że potrafiła przespać ciągiem 3-4h, i teraz wiem jaki to był luksus, współczuję sobie i Tobie Ofka. Moja ostatnio tez wstała po 3 rano i chyba z 1,5h zeszło żeby ją znów ululać
Mała zasypia między 20 a 21 i śpi ładnie do 22.30-23.00 (1-3 pobudki na cyca), a potem ehhh szkoda gadać