SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lys wrote:moja też zawsze w nocy kiepsko spała, ale na początku był czas że potrafiła przespać ciągiem 3-4h, i teraz wiem jaki to był luksus, współczuję sobie i Tobie Ofka. Moja ostatnio tez wstała po 3 rano i chyba z 1,5h zeszło żeby ją znów ululać
Mała zasypia między 20 a 21 i śpi ładnie do 22.30-23.00 (1-3 pobudki na cyca), a potem ehhh szkoda gadać
Czyli kąpiel ją uspokaja. Próbowałaś wsadzać ją do wanienki więcej niż raz dziennie?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Czyli kąpiel ją uspokaja. Próbowałaś wsadzać ją do wanienki więcej niż raz dziennie?
i tak i nie, bo po kąpieli jest zawsze sajgon, raz że problem z ubraniem jej, a dwa że mega histerie przed ululaniem.
Nie próbowałam jej kąpać więcej niż raz dziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 09:29
-
U nas masakry ciąg dalszy. Starszy od środy antybiotyk, młodszy od wczoraj gorączka i katar ciężki do ściągnięcia. Pobudki w nocy na mierzenie temp i gile. Do tego rano budze starszego żeby mu antybiotyk dać a on w czerwonych plamach. Raczej uczulenie, pewnie na antybiotyk, choć już go kilka razy brał. Masakra. Pojechali na dyżur, antybiotyk przerwałam, pewnie będzie nowy.
Już nie mam siły i wysiadam psychicznie. Jestem za miękkaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 10:22
-
czesc czołem
mala wczoraj nawet ładnie zasnęła o 19, wybudziła sie po 1, próby wyciszenia nic nie dały, wiec wkroczyłam z mlekiem, po nim zasneła i spałysmy do 7.
ja oczywiscie niewyspana, ratuję sie kawą, bo położyłam sie po 2, a o 7 pobudka.
wieczorem planuję wypad z Julcia do galeriitroche do ludzi wyjsc i sie "odchamic"
tak na serio to w zasadzie jade zeby Julci jakies cieple spodnie kupic.
aaaga - u mnie tez film nie wypalil, chciałam ogladac "pokój", ale maz sie uparł na durną komedie, mial byc sex to mała sie obudziła echhh moze dzis bedzie lepiej
migotka - nie mam termometru zewn, ale w necie podają ze jest u mnie teraz -10.
kurcze ja chyba tez zamówię ten spiworek, na wczesną wiosnę bedzie jak znalazł
Paula- super ze tomek tak ładnie spał, oby juz tak zostało! pochwal sie pokoikiem dla Tomka!
Lys - współczuję nocki, kurczę ze tez nie ma żadnj recepty na te pobudki Lily:-( a jak dawałas kleik do widziałas różnice w spaniu?
Zetka - przytulam i wysyłam pokłady sił i cierpliwości! chore dzieci to najgorsze co może być, osttanio Julcia była przeziębiona i drżałam, zeby Klara sie nie zaraziła - na szczęście do tego nie doszło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 10:32
Zetka, jesslin87, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny.
Jeszcze teściowie mnie wkurzyli, bo idą na koncert i zazyczyli sobie żeby mąż ich zawiózł na 19sta i chyba odebrał. W jedną stronę będzie miał jakieś poltorej godziny conajmniej, bo najpierw po nich a potem do Sopotu. I kuźwa pewnie jak się skończy. A ja tu armagedon sama, każdemu inhalacje, leki, gluty, kolacja, kapanie, usypianie, a oni mają wszystko w dupie bo teściowi się samochód zepsuł.. WrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 10:31
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Jeżeli już jestem przy wkurwianiu, to wkurwia mnie termometr. Kupiliśmy thermoflash lx-26 evolutions, 200zl kuźwa. A on mi pokazuje na tętnicy skroniowej najczęściej zawyzone (czasami nawet 42st) że na zawał można zejść i de facto mierze i tak w pupie a tam np 37,5. Różnica trochę kurde jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 10:37
-
Migotka zgadzam sie z Tobą , rtęciowy długo mierzy, ale dokładnie. a te do czoła czy ucha wariują i czasem bzdury pokazują...
Migotka - jak wprowadzałas bebiko 2 to jak to robiłas? dawalas na jedno karmienie juz melko 2, a pozostale wciaz 1, i codziennie jedno karmienie wiecej robilas juz na mleku 2????mysle za 2 tyg juz sie za to wziąść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 10:44
Zetka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:zabka ja robiłam ta druga opcja, mieszałam miarkami, w pierwszy dzien 5 miarek 1, jedna miarka 2, i tak az do samej 2, ale czytałam ze ten sposób co Ty piszesz tez jest ok:)
ok, ale mieszałas juz miarkami przy kazdym karmieniu? i codziennie dodawałs jedno miare nowego mleka wiecej do kazdego karmienia, dobrze rozumiem? -
niecierpliwa wrote:Zetka wytrwalosci!
Paula super, ze noc dzis lepsza
Dziewczyny tak piszecie o przewijakach, a w jakim stanie sa?? Bo moj to na smietnik sie tylko nadaje, wszedzie na rogach i brzegach popekal
moj przewijak jest jak nowy, ja mam zawsze na nim przescieradlo na gumce.
moja jeszcze sie na nim miesci, wiec jeszcze troche poużywamy,
potem przewijanie na łóżku z ceratowa podkładką pod pupę