SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas noc średnia, ale późno się zaczęła i przez to się bardzo niewyspalam. Jedna drzemkę juz zaliczyłam a teraz mała śpi i znowu się kimne chwilkę bo wieczorem robimy powtórkę
Moja je aktualnie słoiczki, ale jak zacznie jeść cały to będę gotować. Tylko wtedy owoce zacznę wprowadzać ze słoiczków.
-
małaMyszka wrote:Zetka będzie dobrze. Przejdzie im w końcu. Mąż powinien chyba jednak powiedzieć, że nie da rady...
A czym robisz inhalacje?
Dobrze, że sam z siebie odwołał
Myszka, Małemu robię z soli, a starszemu na zapalenie krtani nebbud, a teraz nebbud z solą.
Teściowa spoko, gorzej teściumałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Lakiery semilac
lampa obojetnie, byle miala zarówki na około
Mam tez lakiery shelac ale one są droższe a semilac wcale nie jest gorszy
widzialam na allegro zestaw z 3 lakierami semilac baza top i tymi innymi duperelami, ale lampa jest ten mostek led. caly zestaw kosztuje 200 zl. nie wiem czy brac, ale chyba ten najlepszy na poczatek.
przeczytałam post griszanki i pomyslalam " JA TEZ POĆWICZE, A CO!!!" i poszłam podgrzać zupe....5ylwia, jesslin87, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Zetka, współczuje. Miejmy nadzieję, że szybko przejdzie, po antybiotyku powinna być szybka poprawa, ale co się nadenerwujesz to twoje
Co do teściów, to strzelanie focha u nas jest na porządku dziennym. Grunt to nie dać się i robić swoje. U nas jest tak, ze jak mój mąż ma inne zdanie niż teściowa albo jego siostra, to znaczy, ze ja go nastawiłampotrafiły nawet powiedzieć, że on mnie słucha, bo on nie ma własnego zdania. No cóż. Taka sytuacja. Ja tam swoje dzieci wychowuję tak, żeby miały swoje zdanie. A jak ona tak wychowala, to przecież nie moja wina, hehe.
Zetka lubi tę wiadomość
-
ainer85 wrote:widzialam na allegro zestaw z 3 lakierami semilac baza top i tymi innymi duperelami, ale lampa jest ten mostek led. caly zestaw kosztuje 200 zl. nie wiem czy brac, ale chyba ten najlepszy na poczatek.
przeczytałam post griszanki i pomyslalam " JA TEZ POĆWICZE, A CO!!!" i poszłam podgrzać zupe....
Kurwa ide sie uczyc ja pierdole nie zdam tego.małaMyszka, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/zestaw-7-x-semilac-lampa-led-gratisy-hit-i5727584959.html
masz np taki
z normalna lampa tez widze ze jest
http://allegro.pl/7x-semilac-lampa-uv-36w-gratisy-zestaw-hit-i5677513379.html
a jak się robi to masz miliony filmikow na yt
o dziecko wstało, ma miałam właśnie ćwiczyć....Pulpecja, jesslin87, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja na codzień to bede uzywac spacerówki z husky, ale mam tez maclarena techno xt, juz go uzywam jak gdzies jedziemy samochodem, ten bedzie taki na zakupy po galerii, wakacje itp. no i jak juz bedzie starsza z 2 latka to pewnie chetniej bedzie jezdzila maclarenem to łatwiej bedzie jej wejsc,wyjsc samemu
-
witaminkab wrote:Dziewczyny a nie będziecie używać tyć z obecnych wózków? Czy na przyszłość się orientujecie?