SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulpecja wrote:Ja chwilę poużywam, ale już na lato chcę mniejszą lżejszą spacerówkę. Jednak obecny wózek nawet w wersji spacerowej razem ze stelażem zajmuje trochę miejsca w bagażniku, na dłuższy wakacyjny wyjazd średnio.
No ja nie wyobrazam sobie jechac na wakacje z tą krowąZajmuje caly bagaznik a bagaznik mamy dosyc duzy, a gdzie reszta rzeczy? z przyczepka trzeba by bylo jechac
Pulpecja lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Myszka pytałam koleżanki o spacerówkę BD i bardzo poleca. Lekka, szybko i łatwo się składa, mało miejsca zajmuje, dziecko może i leżeć i siedzieć i dobrze się prowadzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 16:39
-
ainer ja tez polecam semilaca, używam i jestem bardzo zadowolona:) baze mam obecnie z mistero milano taką 2w 1 a le czekam ąz sie ksonczy i włąsnie będe brała baze i top z semilaca:) mam lakier z mistero milano ale chyba wolę semilaca, łądniej kryje:)
A lampe wez sobie taką zwykłą bo z tego co wiem to ciemniejszych kolorów nie utwardzisz pod ledem, a nie chcesz sobie osobno kupic?
POtrzebujesz: baza, top, clener, aceton, pilniczki, bloczki polerskie, drewniane patyczki i cążki do skórek, noi lakier:)
Własnie gotuje jajko i tak podam zółtko, ugotowane całe do zupy, bo zupa na 2 dni:)
yy nie wiem któa chciała linka ale wrzucam:)
http://allegro.pl/edisa-klasyczny-spiworek-do-wozka-minky-85-cm-i5877719928.htmlzabka11 lubi tę wiadomość
-
wysąłlam męza po pieluchy dada tylko te fioletowe fit, do tej pory uzywałam tych z zielonym paskiem soft, zobaczymy, pampersy orginalne przy dadzie jakoś mi przestałpasować, zaraz przelane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 16:54
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Kupilam dzisiaj pierwszy raz pieluchy z lidla , właśnie testuje
na pierwszy rzut oka fajne, cienkie i miękkie, czuć chemią jak w pampersie , zobaczymy bo cenowo 56 sztuk = 26 sztuk pampersa więc warto wypróbować te z lidla. Do tej pory używam pieluszek z azdy cenowo podobnie jak z lidla opakowanie £4.-56 sztuk trójki.
Co do ćwiczeń to tak mi jest ciężko się zebrać a chciałabym schudnąć ehh z kolei dieta nie wchodzi w grę za bardzo lubię jeść i nie zdradzę czekolady -
Kkarolinaaaa wrote:No ja nie wyobrazam sobie jechac na wakacje z tą krową
Zajmuje caly bagaznik a bagaznik mamy dosyc duzy, a gdzie reszta rzeczy? z przyczepka trzeba by bylo jechac
-
Migotkaa wrote:ainer ja tez polecam semilaca, używam i jestem bardzo zadowolona:) baze mam obecnie z mistero milano taką 2w 1 a le czekam ąz sie ksonczy i włąsnie będe brała baze i top z semilaca:) mam lakier z mistero milano ale chyba wolę semilaca, łądniej kryje:)
A lampe wez sobie taką zwykłą bo z tego co wiem to ciemniejszych kolorów nie utwardzisz pod ledem, a nie chcesz sobie osobno kupic?
POtrzebujesz: baza, top, clener, aceton, pilniczki, bloczki polerskie, drewniane patyczki i cążki do skórek, noi lakier:)
Własnie gotuje jajko i tak podam zółtko, ugotowane całe do zupy, bo zupa na 2 dni:)
yy nie wiem któa chciała linka ale wrzucam:)
http://allegro.pl/edisa-klasyczny-spiworek-do-wozka-minky-85-cm-i5877719928.html
I lampe nie ledowa tylko zwykla?
Osobno takiej wychodzi?
-
Bazę nakładany pod lakier, a top na lakier chyba
Kiedyś zbierałam się żeby zestaw sobie kupić, kupiłam Shellaca ale ani razu nie zrobiłam. Lampy nie miałam. Może teraz bym się skusila. A czym to i jak się ściąga? Aceton w folię?
A top lepiej matowy? Nie znam się
Te lampy z linku ainer85 są ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 18:41
-
Widać, że dziewczyny weekendują, bo cisza tutaj
My byliśmy na rehabilitacji, a później pojechaliśmy do teściów, wróciliśmy na kąpiel - teraz Hubert już śpi, bo zmęczony był
Rehabilitantka powiedziała, że pełza ładnie i się ładnie obraca, ale słabszy póki co jest jeszcze w górnych partiach - czyli - mógłby się jeszcze wyżej na rękach dźwigać - robi to, ale mógłby wyżej i do siedzenia też jeszcze się nie rwie, ale to dobrze, bo czas na samodzielne siedzenie to 8-9 miesiąc życia dziecka i nie wolno tego przyspieszać. Ostatnio jak podałam Hubertowi palce, kiedy leżał w leżaczku, to się podciągał po nich, powiedziałam jej to - powiedziała, żebym absolutnie nie zachęcała dziecka w ten sposób do dźwigania się - żebym mu żadnych palców nie podawała. Pytałam czy mogłabym na tym etapie posadzić go w krzesełku do kąpieli albo na prosto w krzesełku do karmienia - powiedziała, że absolutnie nie. Więc nie będę kombinować.
Dzisiejsza waga Huberta 6500g, więc nie jest źle.apaczka, Zetka, jesslin87, małaMyszka, Paula_071, magda sz, Pulpecja, Katarka, Weridiana, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
CYtalam na jakims blogu o lampach to wychodzi że najlepsze są z 4 żarówami( żeby z każdej strony piekly) te z 2 mogą niedokładnie utwardzic . a wszystkie 4 zarowkowe utwardzaja tak samo. Maja tylko dodatkowe bajery jak wentylator timer czy czujnik ruchu( czujnik może być wkurzajacy, bo przy wyciąganiu dłoni też się uruchamia) o ledach czytalam że właśnie nie wszystkie kolory może utwardzac. Najlepszą ledowo-uv ale te kosztują ok 150 zł. A mi szkoda aż tyle, bo nie wiem, czy mi się zaraz nie znudzi dlubanie przy paznokciach.
A co do amberly powinno się zakazać pokazywania takich zdjęć!!!!o zgrozo jestem wielorybem
Od pon cwicze:((((
Mycha ją przy karmieniu Blanki piłam parę razy piwo przy jakimś wyjściu. Teraz jestem stara ciota i nawet 2% nie pijeZetka, małaMyszka, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Amberla w życiu Was tam nie znajdę!!!!!
Ooooo chyba że wypiłaś właśnie duszkiem browara hahaha hahaha hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:39
jesslin87, ainer85, Amberla lubią tę wiadomość