X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas caly dzien jak to mowi Karolina "wisk". Wykonczyl mnie. Teraz plakal mimo ze wieczorem szybko zasypia przy cycy (za to.budzi sie co h) az zaczal sie krzusic przez chwile mialam stracha...

Madzia a muchomorem postraszylas?

Lys juz nie mozesz mowic do Lily ze nie umie zrobic nawet kupy, takiej to Ty chyba nawet nie robisz haha

Fajnie ze wszystko normalnieje...

lys lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem wiem.... Jak na plażę i tak za bardzo ubrana :P Hue hue
    Ofka wrote:
    Ty chyba na plaxy nie bylas!!!

• zabka11 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieci śpią, mąż jeszcze w pracy, czas na skalpel II :-D

magda sz, Weridiana lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka11 wrote:
    O Boze....

zabka11, Zetka, magda sz, Weridiana, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    U nas caly dzien jak to mowi Karolina "wisk". Wykonczyl mnie. Teraz plakal mimo ze wieczorem szybko zasypia przy cycy (za to.budzi sie co h) az zaczal sie krzusic przez chwile mialam stracha...

Madzia a muchomorem postraszylas?

Lys juz nie mozesz mowic do Lily ze nie umie zrobic nawet kupy, takiej to Ty chyba nawet nie robisz haha

Fajnie ze wszystko normalnieje...

hahahah co fakt to fakt, ale kto by pomyślał, że tyle radości mozna czerpac z obsranych ubranek, maty i przewijaka :D

Paula_071, niecierpliwa, jesslin87, Katarka, magda sz, Maniuś, Weridiana, aaaaga, Amberla lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka11 wrote:

Boze, daj mi tyle powera po drugim dziecku!

Moj maz skonczyl pisac podrecznik. Oby sie zdezaktualizowal do czasu az Tomek pojdzie do szkoly bo juz wspolczuje wlasnemu dziecku;)

Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżizas dziewczyny Wy macie czas na to wszystko?!Szacun.Ja ledwo co wskoczylam pod prysznic i leżę już w wieku modląc się choć o 2h spokojnego snu,ale czuje pismo nosem że nici z moich życzeń bo Już 2x leciałam gola z łazienki bo wybudzil się z krzykiem.Mąż za to zadowolony bo mówi że Już dawno mnie takiej nie widział.Ehh...ubralam się po szyję i wyemigrowalam do Leona.
    Lecę spać może się trochę uda.

Paula_071, niecierpliwa, jesslin87, 0na88, Pulpecja, zabka11, magda sz, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, któaś ogląa "M jak miłośc" ? Boże aż mi łza poleciała jak Lenke zabierała karetka, wiem, że to tylko serial ale tak sobie pomyślałam, że dziecko jest takie bezbronne, niewinne.. chciałabym je zawsze móc upilnować, przestrzec, obronic przed złem..

zabka11 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka11 wrote:

nie lubię Cie!

zabka11, 0na88, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuźwa ja nie mam siły, a co wieczór wieczorem sił coraz mniej..

Szymon ma teraz faze "wszystko daj, wszystko chce" niewazne czy telefon, czy ketchup jak stoi na stole, no wszystkoooo, choinkę to by zaraz rozpierdzielił, wszędzie tylko patrzy co by wziąć w rączki

wiecie, ja chyba jutro obniże łóżeczko, widzę jak on się dzwiga o te poduszki, czasem prawie do siadu, boje sie że coś wykombinuje, nogi tez umie sobie założyć na góre

magda sz, Weridiana lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis zezarlam za wszystkie czasy ... sajgonki z biedronki , pozniej z mezem popcorn do filmu i jeszcze lajdak wyciagnal czekolade i poszla cala ... od jutra bedzie lepiej , od jutra...

witaminkab, zabka11, Laura, magda sz, Maniuś, Weridiana, aaaaga, niecierpliwa, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ufffff dałam rade z tym skalpelem, ale ledwo żyję....
    musiałm go dzis zrobic bo wpieprzyłam pół tabliczki czekolady....jestem na siebie wściekła, kurde w lipcu jedziemy na wakacje i jak ja sie na plaży pokaże???? to ze mam się w bikini wbić śni mi sie po nocach i musze zbic brzuchol,cellulit i dupe ujędrnić i basta!!!;-)

Migotka- jak sie czujesz? jak zatoki??mam nadzieje ze sie skutecznie kurujesz.
    daj znac jak bedziesz w Rzeszowie rozgladac sie za fotelikami, moze uda nam sie spotkac?:-D
    ja ogladam "M..." i tez sie wzruszyłam dzis...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 22:16

witaminkab, Pulpecja, Maniuś, AgaSad, Amberla lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze Wy tu o ćwiczeniach a ja juz w łóżku. Po szczepieniu średnio. Marudzi la bardzo popołudniu. I u lekarza i przy szczepieniu strasznie płakała. Teraz śpi spokojnie u nad w łóżku i dziś chyba nie dam rady jej odłożyć. Po każdym tak to wygląda. Idę spać, bo nie wiadomo jaka noc przed nami!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 22:15

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka11 wrote:
    2x leciałam gola z łazienki bo wybudzil się z krzykiem.Mąż za to zadowolony bo mówi że Już dawno mnie takiej nie widział.Ehh...ubralam się po szyję i wyemigrowalam do Leona.

Twoja reakcja na zadowolenie męża mnie rozwaliła ahahhahaha :-D

magda sz, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    kuźwa ja nie mam siły, a co wieczór wieczorem sił coraz mniej..

Szymon ma teraz faze "wszystko daj, wszystko chce" niewazne czy telefon, czy ketchup jak stoi na stole, no wszystkoooo, choinkę to by zaraz rozpierdzielił, wszędzie tylko patrzy co by wziąć w rączki

wiecie, ja chyba jutro obniże łóżeczko, widzę jak on się dzwiga o te poduszki, czasem prawie do siadu, boje sie że coś wykombinuje, nogi tez umie sobie założyć na góre

Ja też właśnie się zbieram od tygodnia żeby obniżyć ale kurde jeszcze tego nie zrobiliśmy.

Ofka, muchomor rulezzzz :)

Myszka, trzymam kciuki żeby Ci przeszło i żeby się wszystko ułożyło.

małaMyszka lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas walka z chorobami trwa. Jest trochę lepiej, mam nadzieję że nie będzie nawrotu. Mąż w czwartek rano jedzie na biznesowe party do Wieliczki, wraca w pt. Achhh jak ja nie lubię jak wyjeżdża.

Lys, zapodaj na fb fotkę fryz to ocenimy:)

lys lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka, dzieki za troskę, ciut lepiej ale wezme sobie na noc gripeksa jeszcze, jak tylko będe to sie odezwę:) a Ty oglądałąs gdzies czy masz po Julce, ja byłam w mieszku u nas to maja raptem 10, noi kazdy w innym przedziale, od 299 do 1600

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dostane od szwagra maxicosi, tylko tapicerkę musze troszeczke podreperowac.

Migotkaa lubi tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, teraz rozumiem o co kaman. ALe nie możesz się nakręcać, bozle emocje nie są ci potrzebne.
    Ze mnie powoli opada zdenerwowanie, obgadałam temat jeszcze raz z koleżanką z Tosi klasy, bo chciałam wiedzieć jak ona na to patrzy i trochę emocje opadły.
    U synka super, wysoka średnia, wszystko w porządku, może tylko za często zbyt nerwowo reaguje na krytykę ;-) ogólnie jak na koniec gimnazjum to jest ok.
    A Miśka wlasnie zasnęła u mnie na rękach, opieprzony dzień, bo jeszcze wieczorem musieliśmy pojechać na chwilę do rodziców i jestem padnięta lekko.

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lece pod prysznic i kładę sie wcześniej

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
‹‹ 3137 3138 3139 3140 3141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ