SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas caly dzien jak to mowi Karolina "wisk". Wykonczyl mnie. Teraz plakal mimo ze wieczorem szybko zasypia przy cycy (za to.budzi sie co h) az zaczal sie krzusic przez chwile mialam stracha...
Madzia a muchomorem postraszylas?
Lys juz nie mozesz mowic do Lily ze nie umie zrobic nawet kupy, takiej to Ty chyba nawet nie robisz haha
Fajnie ze wszystko normalnieje...
lys lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:U nas caly dzien jak to mowi Karolina "wisk". Wykonczyl mnie. Teraz plakal mimo ze wieczorem szybko zasypia przy cycy (za to.budzi sie co h) az zaczal sie krzusic przez chwile mialam stracha...
Madzia a muchomorem postraszylas?
Lys juz nie mozesz mowic do Lily ze nie umie zrobic nawet kupy, takiej to Ty chyba nawet nie robisz haha
Fajnie ze wszystko normalnieje...
hahahah co fakt to fakt, ale kto by pomyślał, że tyle radości mozna czerpac z obsranych ubranek, maty i przewijakaPaula_071, niecierpliwa, jesslin87, Katarka, magda sz, Maniuś, Weridiana, aaaaga, Amberla lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:dzieci śpią, mąż jeszcze w pracy, czas na skalpel II
Boze, daj mi tyle powera po drugim dziecku!
Moj maz skonczyl pisac podrecznik. Oby sie zdezaktualizowal do czasu az Tomek pojdzie do szkoly bo juz wspolczuje wlasnemu dziecku;)Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dżizas dziewczyny Wy macie czas na to wszystko?!Szacun.Ja ledwo co wskoczylam pod prysznic i leżę już w wieku modląc się choć o 2h spokojnego snu,ale czuje pismo nosem że nici z moich życzeń bo Już 2x leciałam gola z łazienki bo wybudzil się z krzykiem.Mąż za to zadowolony bo mówi że Już dawno mnie takiej nie widział.Ehh...ubralam się po szyję i wyemigrowalam do Leona.
Lecę spać może się trochę uda.Paula_071, niecierpliwa, jesslin87, 0na88, Pulpecja, zabka11, magda sz, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Dziewczyny, któaś ogląa "M jak miłośc" ? Boże aż mi łza poleciała jak Lenke zabierała karetka, wiem, że to tylko serial ale tak sobie pomyślałam, że dziecko jest takie bezbronne, niewinne.. chciałabym je zawsze móc upilnować, przestrzec, obronic przed złem..
zabka11 lubi tę wiadomość
-
kuźwa ja nie mam siły, a co wieczór wieczorem sił coraz mniej..
Szymon ma teraz faze "wszystko daj, wszystko chce" niewazne czy telefon, czy ketchup jak stoi na stole, no wszystkoooo, choinkę to by zaraz rozpierdzielił, wszędzie tylko patrzy co by wziąć w rączki
wiecie, ja chyba jutro obniże łóżeczko, widzę jak on się dzwiga o te poduszki, czasem prawie do siadu, boje sie że coś wykombinuje, nogi tez umie sobie założyć na góremagda sz, Weridiana lubią tę wiadomość
-
ja dzis zezarlam za wszystkie czasy ... sajgonki z biedronki , pozniej z mezem popcorn do filmu i jeszcze lajdak wyciagnal czekolade i poszla cala ... od jutra bedzie lepiej , od jutra...
witaminkab, zabka11, Laura, magda sz, Maniuś, Weridiana, aaaaga, niecierpliwa, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
ufffff dałam rade z tym skalpelem, ale ledwo żyję....
musiałm go dzis zrobic bo wpieprzyłam pół tabliczki czekolady....jestem na siebie wściekła, kurde w lipcu jedziemy na wakacje i jak ja sie na plaży pokaże???? to ze mam się w bikini wbić śni mi sie po nocach i musze zbic brzuchol,cellulit i dupe ujędrnić i basta!!!
Migotka- jak sie czujesz? jak zatoki??mam nadzieje ze sie skutecznie kurujesz.
daj znac jak bedziesz w Rzeszowie rozgladac sie za fotelikami, moze uda nam sie spotkac?
ja ogladam "M..." i tez sie wzruszyłam dzis...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 22:16
witaminkab, Pulpecja, Maniuś, AgaSad, Amberla lubią tę wiadomość
-
Boze Wy tu o ćwiczeniach a ja juz w łóżku. Po szczepieniu średnio. Marudzi la bardzo popołudniu. I u lekarza i przy szczepieniu strasznie płakała. Teraz śpi spokojnie u nad w łóżku i dziś chyba nie dam rady jej odłożyć. Po każdym tak to wygląda. Idę spać, bo nie wiadomo jaka noc przed nami!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 22:15
-
psioszka11 wrote:2x leciałam gola z łazienki bo wybudzil się z krzykiem.Mąż za to zadowolony bo mówi że Już dawno mnie takiej nie widział.Ehh...ubralam się po szyję i wyemigrowalam do Leona.
Twoja reakcja na zadowolenie męża mnie rozwaliła ahahhahaha
magda sz, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:kuźwa ja nie mam siły, a co wieczór wieczorem sił coraz mniej..
Szymon ma teraz faze "wszystko daj, wszystko chce" niewazne czy telefon, czy ketchup jak stoi na stole, no wszystkoooo, choinkę to by zaraz rozpierdzielił, wszędzie tylko patrzy co by wziąć w rączki
wiecie, ja chyba jutro obniże łóżeczko, widzę jak on się dzwiga o te poduszki, czasem prawie do siadu, boje sie że coś wykombinuje, nogi tez umie sobie założyć na góre
Ja też właśnie się zbieram od tygodnia żeby obniżyć ale kurde jeszcze tego nie zrobiliśmy.
Ofka, muchomor rulezzzz
Myszka, trzymam kciuki żeby Ci przeszło i żeby się wszystko ułożyło.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
U nas walka z chorobami trwa. Jest trochę lepiej, mam nadzieję że nie będzie nawrotu. Mąż w czwartek rano jedzie na biznesowe party do Wieliczki, wraca w pt. Achhh jak ja nie lubię jak wyjeżdża.
Lys, zapodaj na fb fotkę fryz to ocenimy:)lys lubi tę wiadomość
-
Mysza, teraz rozumiem o co kaman. ALe nie możesz się nakręcać, bozle emocje nie są ci potrzebne.
Ze mnie powoli opada zdenerwowanie, obgadałam temat jeszcze raz z koleżanką z Tosi klasy, bo chciałam wiedzieć jak ona na to patrzy i trochę emocje opadły.
U synka super, wysoka średnia, wszystko w porządku, może tylko za często zbyt nerwowo reaguje na krytykęogólnie jak na koniec gimnazjum to jest ok.
A Miśka wlasnie zasnęła u mnie na rękach, opieprzony dzień, bo jeszcze wieczorem musieliśmy pojechać na chwilę do rodziców i jestem padnięta lekko.Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość