SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Już Wam kiedyś pisałam, że mam szczotkę, dzięki której mniej wypadają włosy. Zazwyczaj nie wierzę w takie cuda, ale moja szefowa zachwalała i jakieś 3 msc temu kupiłam jak zaczęły wypadać mi włosy. To nie jest dokładnie ta, ale na wzór, teraz w promocji w Rossmannie: http://www.rossmann.pl/Produkt/FYB-professional-szczotka-do-wlosow-nieciagnaca-sie-1-szt,375996,2803,5378
Zrobił mi się zgrubiały kanalik, nawet czuję jakieś gule na nim... Mąż, który jest wielkim zwolennikiem karmienia piersią nawet mnie namawia, żeby odstawić go od piersi, bo mam coraz większe problemy zdrowotne. Mam nadzieję, że nie robi mi się ropień...
Jutro cały dzień sama, mąż do wieczora w pracy, mama też. Mam nadzieję, że nie poczuję się gorzej.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Poszukajcie starszych działek budowlanych kiedy jeszcze można było dzielić na mniejsze.
U nas lepiej , nie ma gorączki
Wy tu o metrach , a ja nie wiem dokładnie ile metrów ma nasz dom, tutaj bardziej kupuje się na ilość pokoi, pierwsze pytanie to how many bedroomsim bliżej do Londynu tym bedroomy mniejsze a ceny wyższe
magda sz, Zetka lubią tę wiadomość
-
Migotka współczuję kłótni z mężem. . Ja nie wiem te chłopy to zamiast docenić takie skarby w domu to tylko nas wkurzają.. ja nie widziałam mego od 1.5 tyg i juz bardzo tęsknię. . Czasem taki urlop jest zbawienny dla związku☺
Weridiana, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
o woow Werdiana 20 lat? ludzie ciężko mi sobie wyobrazic tyle z jednym facetem heheh. Ale mam nadzieje że i mi i Wam uda się wytrwać i 60 lat z jednym chłopem. Dziękuje za życzenia na pewno się przydadzą
Żabka mama już pojechała... ;( chlip chlip. Jak ten potwór znów zafunduje mi taką noc jak przez ostatnie 5 dni to mąż będzie pracował zdalnie bo ja nie dam rady. Ostatnio prawie nie śpię, jak była mama to starałam się opiekować małą do 7 i zanieść ją wtedy mamie wtedy ona wyspana miała siły a ja odsypiałam.Amberla, Weridiana, zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Paula chodzi Ci o szczotę tangle teezer? ja też polecam z całego serca, Maja też lubi jak ja nią czesze. Nie wyrywa włosów nawet jak na mokro się czesze.
Migotka współczuje, jak ja nie lubię cichych dni, faceci zdecydowanie bardziej powinni nad doceniać, mają za dużo i zlePaula_071, Agaata, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Paula chodzi Ci o szczotę tangle teezer? ja też polecam z całego serca, Maja też lubi jak ja nią czesze. Nie wyrywa włosów nawet jak na mokro się czesze.
Migotka współczuje, jak ja nie lubię cichych dni, faceci zdecydowanie bardziej powinni nad doceniać, mają za dużo i zle
ja też mam tą szczotkę, ale u mnie nie ma różnicymoże jeszcze te pociążowe włosy wszystkie nie powypadały ehh
-
magda sz wrote:No 200-300 to za dzialke taka 6 arow ale to ciezko znalazc. W Izabelinie sa okazje i mozba taniej znalezc i dzialke i dom ale tam maskra przed te wysypisko Radiowo. Ja mieszkam na pograniuczu zoliborz/bielany i jak jest goraco to czuje smrod a co tam sie musi dziac
Magda, moi teściowie mieszkają w Izabelinie tam nigdy nie śmierdziało i nie śmierdzi - tam to Puszcza Kampinoska oddziela, czasem czuć w Mościskach ale dalej już nie. Izabelin jest cudny i tam bym chciała mieszkać bardzo.
magda sz lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Paula chodzi Ci o szczotę tangle teezer? ja też polecam z całego serca, Maja też lubi jak ja nią czesze. Nie wyrywa włosów nawet jak na mokro się czesze.
Migotka współczuje, jak ja nie lubię cichych dni, faceci zdecydowanie bardziej powinni nad doceniać, mają za dużo i zle
Ja też używam tangle teezer i jest fajna, ale jak dla mnie ma jeden mankament - włosy mi się trochę po niej elektryzują. -
My wróciliśmy od znajomych, zaprosili nas na obiad i bezę
Super było. Hubert bardzo pogodny, pełzał sobie po ich mieszkaniu, później go nakarmiłam i zasnął, odłożyłam go do fotelika i spał dwie godziny. Nie wiem co go naszło bo ostatnio tyle nie sypiał o tej porze - raczej 30 minutowa drzemka była już sukcesem. No ale nieważne, najważniejsze że spotkanie nam się udało. Widzę, że już coraz lepiej nam wychodzą spotkania towarzyskie, może trochę wrócimy do świata żywych, bo od kiedy Hubert się urodził to ciężko było z życiem towarzyskim.
0na88, Pulpecja, magda sz, Paula_071, Zetka, Amberla, jesslin87, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Hej mamusie ,
ja jak wyszlam z dzieckiem na spacer o 11.00 to wrocilam o 19.00 - umowilismy sie ze znajomymi i ich 1,5 rocznym synkiem na spacer , zrobilismy ladne pare km mimo wiatru , wstapilismy do knajpki na obiad , pozniej a szybkie odwiedziny u tesciow i do domu. Dziecko wyjatkowo grzeczne ale juz padnela. jak zazwyczaj chodzi spac kolo 22-23 wiec pewnie dlugo nie pospi.
Macie racje dziewczyny , trzeba miec marzenia - miec cel i do niego dazyc , nie wazne czy to domek , willa , czy wlasna kawalerka.
Ja co prawda z tych od urodzenia z bloku i jakos najlepiej sie czuje w blokowiskach , maz z kolei wychowal sie w samym centrum Krakowa w 130 metrowej kamienicy z ktorej musieli sie wyprowadzic i jego marzeniem jest wlasnie wrocenie do takiej starej , zabytkowej kamienicy. Ceny za taka "przyjemnosc" sa abstrakcyjne (zazwyczaj kilkunastu wspolwlascicieli oraz ceny- bardziej placi sie za lokalizacje a mieszkania zazwyczaj w oplakanym stanie do generalnych remontow) wiec mam nadzieje ze u niego to tylko "fantazja".
Agaata, Pulpecja, magda sz, Paula_071, Amberla, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Moim marzeniem jest zamieszkać kiedyś nad morzem, najlepiej w mieszkaniu z tarasem. Taras, żebym mogła rano wypić tam kawkę słysząc szum morza, a jeszcze lepiej widząc je. Z tym, ze ja to raczej planuje za jakiś dłuższy bliżej nieokreślony czas, jak już dzieci będą dorosle.
Paula_071, magda sz, zabka11, Zetka, Amberla, jesslin87, Weridiana, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Agata może się zmęczył pęłzaniem? Kurde moze jak moja zacznie pełzać to będzie więcej spac....łudzę się wszystkim.
Agata może puszcza pochłania te zapaszki ale fakt pięknie tam!
Ja mieszkałam 10 lat w bloku, wtedy przeprowadziliśmy się do domu, początki ciężkie bo zimniej niż w bloku, myślałam że zamarzne jak wychodziłam z kąpieli, nie mogłam znalezc znajomych bo osiedle spore i nie wiedzialam gdzie przesiadują ludziska w moim wieku, tym bardziej że przeprowadziliśmy się w pazdzierniku i dopiero jakoś w lecie poznałam paczkę z którą do dziś się przyjaznię. Od studiów znów mieszkam w bloku i szlak mnie trafia codziennie, raz te schody przeklęte, dwa pojebani sąsiedzi i trzy pojebana jak lato z radiem SZKOŁA.. Mąż mieszkał całe życie na Woli w takiej bloko-kamienicy i jak zabrałam go do moich rodziców to marzy o domu, podwórku i garażu.Pulpecja, zabka11, Zetka, Amberla, jesslin87, Weridiana, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
mi sie marzy na starosc przeniesc sie na wyspy kanaryjskie , np taka fuertaventura...czas jakos wolniej tam plynie , cieplo , ocean... zwykla drewniana chata by mi wystarczyla , ale to taka moja "fantazja" choc emerytowanych niemcow tak od groma... tylko ze emerytury maja wieksze
Pulpecja, Amberla, jesslin87, Weridiana, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Ja też z bloku.Jak mieszkaliśmy z mężem w De to mieliśmy dom 220m2 cudo z ogrodem zimowym i basenem i wyobraźcie sobie że rok temu wróciliśmy do wro na 2pokoje z kuchnią to dopiero trauma.Teraz mieszkamy obok moich rodziców w bloku mamy 4pokoje i kuchnie z jadalnią i na tą chwilę jest mi cudnie.Choć jak oglądam foty z DE to łza się w oku kręci.
A i mamy 5go zęba.Oszaleje i umrę z bezsenności.zabka11, 0na88, lys, magda sz, Pulpecja, Agaata, mamasia, Zetka, witaminkab, Amberla, jesslin87, Weridiana, aaaaga, Paula_071, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Ona mój mąż też marzy o domku na wyspach kanaryjskich, tylko że on chce za jakiś czas, żeby na zimę stąd uciekać
Ja całe życie też mieszkałam w domku i marzy mi się domek, ale póki co będziemy szukali mieszkania do kupna. Mam działkę na której domek mógłby stanąć, ale to chyba za 20 lat może bo na razie tam są tereny zielone i nawet płotku tak zrobić nie mogę..0na88, magda sz, Pulpecja, Amberla, jesslin87, Weridiana, Paula_071 lubią tę wiadomość