SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:Dziewczyny jak Szymon urodził sie w lipcu to dziecko odliczamy od lipca czy od sierpnia?
jak się nie zmieniły zasady to kazdy zaczęty miesiąc (nie jestem na bieżąco od sierpnia z przepisami)
-
Weridiana wrote:Ofka a z tymi bananami to bez różnicy czy dojrzałe, czy takie twardsze i bez skórki? Czy skórkę też się zalewa ?
Ekropka dobrze ze mała nie będzie tego pamiętać
Uwielbiam paczki ale dzisiaj królowały faworki cała rodzina robiła
Wyszły bardzo dobre . Zjadłam jeden ...talerz faworkowWeridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Magda - sily !
ja mam burdel okropny , checi brak, pomyslu na obiad brak , checi na spacer tez brak.... chce sloncalata i wypadu nad wode .. a jak jeszcze jest miejsce na jedno zyczenia to zebym w koncu schudla .
niecierpliwa, zabka11, mamasia, Maniuś, Laura, Zetka, Zetka, jesslin87, aaaaga, Martucha86, Katarka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:no a okresu u mnie wciaz nie ma. dziewczyny karmiące cycuchem, Wam juz miesiączka wróciła? nie to żebym tesknila, ale jednak pół roku bez to az mi dziwnie
-
ekropka przede wszystkim dużo zdrówka dla córci a poza tym dziękuję za odpowiedź w sprawie butelki
Dziewczyny pochwalę Wam się, wczoraj Natalce wyrżneły się 2 dolne jedyneczkisą takie bielusienkie dwie perełki
Ja dziś dostałam poweramąż wraca dziś ze szkolenia a jutro przyjeżdżają moi rodzice. Od rana ogarnelam mieszkanko, jeszcze tylko łazienki musze posprzątać. Natalka śpi ale jak się obudzi to chyba wyskoczymy na spacer bo u Nas dziś piękne słońce
Oficjalnie przyznaje ze mocno się bałam jak to będzie bez męża ale było spokonawet pokusze się o stwierdzenie że pod pewnymi względami było lepiej bo nikt mi nie balaganil
Najgorzej było jednak w nocy. Ja słabo znoszę brak snu a w tym tygodniu były nocki młoda pozwalała mi tylko na 5 godzin snu i to z kilkoma przerwami.
A mam pytanie... czy omijanie jeszcze Wasze pociechy do snu? Moja Natalke musze omijać kocykiem bo jak nie to wybudza się własnymi rączkami. Nie dziwiło mnie to jak była mniejsza ale teraz już mnie to zastanawia. Przecież wiecznie jej omijać nie mogę, poza tym leżąc na płasko z rękami wzdłuż ciałka to niewygodne0na88, mamasia, Paula_071, lys, Weridiana, Maniuś, Laura, magda sz, Zetka, jesslin87, Martucha86, 5ylwia, Amberla lubią tę wiadomość
-
próba podania mojej zupy wypadła tragicznie...mała krzywiła się, pluła...myslslam ze za słabo zblendowałam wiec jeszcze bardziej zmiksowałam, rozrzedziłam...wraz jej nie podchodziło...wiec przemysiłam kilkanascie łyzeczek razem z pasternakiem HIPPa...
kurcze o co moze chodzic???inny, nowy smak???nieco inna konsystencja??? mam nadzieje ze z czasem sie do nich przekona....
jestem zawiedziona, bo dla mnie zupka jest pyyyszna, pięknie pachnie, bez porównania do słoiczkowych.... -
Karolina ludzie po pierwsze muszą zjeść więc ja bym pomyślała nad jakimś barem fast food z dowozem do biura np makarony, krokiety lub bułka z pieczarkami w środku itp.
Następnie wydajemy kasę na dzieci więc może rzeczywiście świetlica po szkole żłobek na kilkoro dzieci lub np urodziny, małe imprezki.
my to jestesmy na końcu ale usługi typu fryzjer, kosmetyczka, makijaż permanentny itp też się sprawdzają
w ostateczności możesz komuś wynająć?magda sz lubi tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:no a okresu u mnie wciaz nie ma. dziewczyny karmiące cycuchem, Wam juz miesiączka wróciła? nie to żebym tesknila, ale jednak pół roku bez to az mi dziwnie
U mnie też jeszcze brak okresu. Moja koleżanka jak karmiła piersią rok czasu nie miała. -
Ja to chyba jestem wyrodna matka sloikowe obiadki to dla mnie mega wygoda i duze urozmaicenie sama bym takich kombinacji na pewno nie robila. Zreszta czesto gesto z moja krolowa sobie nie mam czasu odgrzac obiadu, nie wspominajac o gotowaniu. U mnie gerbery wygrywaja nawet mi smakuja
Zabka a dodalas maselka lub innego tluszczu?? Czytalam tez, ze dzieci sloikowe czasem nie chca jest gotowanych i wtedy mamy dodaja do swojej zupki jakis owoc jablko, gruszka, ponoc dziala0na88 lubi tę wiadomość
-
U mnie też jeszcze @ brak aczkolwiek w tym tygodniu miałam płodny śluz przez kilka dni. A dzisiaj kremowy z nitkami krwi... wtf
więc chyba coś się dzieje. Jakby była szansa na ciążę to już bym obstawiała implantacje
Zetka, Amberla lubią tę wiadomość