SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Pulpecja ja tez juz mam 4 za soba i dostalam jak jeszcze kp
Jedyne szczescie takie, ze nie sa bolesne - odpukac. Przed ciaza to ketonal forte lykalam jak lentilki, bo inaczej bym zdechla 'z bolu
ale nie sądzisz, ze to nie jest sprawiedliwe? albo równo, albo foch. mnie właśnie nigdy nic nie bolało, a ostatnio zaczęło, mam nadzieję, ze to tylko przejściowo.
niecierpliwa, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Wogole moglibyśmy być jak inne saki. Okres 2 razy w roku zaraz po nim owulacją i byłoby ok a tak to się trzeba meczyc. Ja miałam okresy że się zwijalam z bólu, robilo mi się słabo, mdlilo mnie. Jak o tym myślę to mnie a skręca.
Pulpecja lubi tę wiadomość
-
u mnie okres pojawił się jakoś w 9 tygodniu po porodzie. Wcześniej plamiłam tydzień po połogu w 7 tygodniu, ale moja gin powiedziała, e tak się zdarza i, ze to jeszcze nie okres. Ciągle karmię piersią, a miesiączki mam bardzo nieregularne, czasem nawet co 40 -45 dni. Zupełnie inaczej niż przed ciąża, bo wtedy wszystko działało jak w szwajcarskim zegarku
-
Hurra mlody spal na spacerze i nie marudzil hip hip hurra
Ja tez mam rybkę i frytki i do tego ogorasy kiszone mniam
Mlody wrabal pol słoiczka i musialam mu otworzyc drugi i zjadl z niego jedna trzecia
Jestem z niego dumnaapaczka, niecierpliwa, Laura, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:zlapalam w wozku gume , obiad spalilam , dziecko marudzi - kolejny udany dzien:)
gdzie mam z tym wozkiem podjechac ? bo na meza nie mam co raczej liczycobiad zamów w knajpie i pobaw się z dzieckie, może przestanie marudzić
niecierpliwa, Katarka, Maniuś, 0na88, witaminkab, Paula_071, Zetka, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa i Pulpecja witajcie w klubie...ja juz tez 4 @ po porodzie miałam,a na dniach spodziewam sie kolejnej!!!
tak ze jak to Pulpecja napisala-nie jest po równo,no to FOCH
Laura, Pulpecja, jesslin87, niecierpliwa, Amberla lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:zlapalam w wozku gume , obiad spalilam , dziecko marudzi - kolejny udany dzien:)
gdzie mam z tym wozkiem podjechac ? bo na meza nie mam co raczej liczyc
Do sklepu rowerowego, najszybciej i najtaniej
edit. Ja okresu jeszcze nie mam. Moja mama karmiła mnie rok i dopiero jak mnie odstawiła dostała @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 17:14
Weridiana, 0na88 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
53 dzień cyklu. Okresu brak. A były już 3. Także ten...
Zrobiłam już dwa testy dla pewności ze rodzina się nie powiększy:). Bywało juz tak wcześniej ale miałam nadzieję że to się unormuje. Jeśli w lutym nie dostane miesiączki umowie się do lekarza. -
Dziewczyny, ja znowu z tym moim zyciowym problemem ;P
Dzisiaj rozmawialam z mamą i wpadłysmy na taki pomysł z tym moim biznesem.
Siłownia dla kobiet i matek z dziecmi.
Pare sprzętów np. 2 orbitreki,2rowerki, 2 bieżnie, itp. ogólnie nie duzo tego bo i miasteczko nie duze, a z czasem mozna dostawic, na początek by wystarczylo.
+ kącik dla dzieci, duzy kojec gdzie bedzie mozna zostawic dziecko, jakies klocki,basen z kulkami itp. itd. dodatkowo pare bujaczków, dzieki którym matka bedzie mogła wziąc tak male dziecko jak my obecnie mamy i przyjsc pocwiczyc, bujaczek postawic przy np. rowerku, dziecko na oku a matka sobie robi figure.
Jakas duża rogówka, stoliczek,automat z kawą itp. krzesełka do karmienia, za kotarą fotel gdzie mozna nakarmic cycą itp.
Koleżanki z dziecmi beda mogly sobie przychodzic, pocwiczyc, wypic kawke, pogadać a dziecko bedzie sie bawiło z innymi dziecmi.
Jak myslicie ? gdybyscie miały w miescie taką siłownie byscie chodziły?
U nas jest siłownia jedna,a bardziej pakernia..bo tam tylko faceci chodzą zeby przypakować, a kobiety tam bardzo rzadko bywają bo po prostu nie czują sie tam pewnie..Weridiana, magda sz, mamasia, AgaSad, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ona Paula wie co pisze, ona jest mistrzynia w lapaniu gum w wozku hehe.
A ja na spacerku 3 godziny, wlamalam sie do domu tedciowej, zeby mlodego nakarmic, nikogo tu nie ma. Chyba wroce do siebie pociagiem. Za ciemno juz na dlugie spacery.Paula_071, 0na88 lubią tę wiadomość
-
Karolina świetny pomysł
ja bym chodziła na taką siłownie,bo jak wiadomo po ciąży trzeba zadbać o figurę
Ja byłam szczupła a powiem Wam że teraz nie jestem, niby ważę 53 kg ale czuje się jakoś grubo najbardziej brzuch i dupa ale obiecuję sobie że zacznę cwiczyc od lutego -
zrobiłam przeglad ciuszków Klary, popakowałam juz te za małe, od razu miejsca wiecej sie zrobiło
mała marudzi na macie, zaraz idziemy się kąpac, potem jedzenie i spaniea matka zasiada z winkiem przed tv.
Martucha- gratuluje ząbka!
magda sz- jak sie czujesz??byłas w tym luxmedzie???
niecierpliwa - dodałam do zupki trochę masełka, mysle ze po prostu inny smak zupki niz tej sloiczkowej...jutro próbujemy dalej
Kaaaarolina - fajny pomysł - jeszzce bym zorganizowala przewijak i miejsce na podgrzanie jedzonka (mleka, słoiczków, soczków). w ramach reklamy moglabys zrobic dla maluchów śliczniaczki ze swoim logoa dla mam koszulki do cwiczen
co do @@@ to u mnie tez juz 4 echhh - FOCH!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 19:08
Pulpecja, Weridiana, niecierpliwa, magda sz, Laura, Paula_071, Maniuś, Martucha86, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Żabka nie miałam sił iść tym bardziej że w najbliższym lxmedzie nie było miejsc do internisty i musiałabym pytać lekarza czy dodatkowo przyjmie co wiąże się z czekaniem, jak przyszedł mąż to położyłam się spać. Mam wrażenie że jest trochę lepiej, taki kaszel to potrwa pewnie ze 3 tyg
może jutro zostawimy małą z teściową i mąż zawiezie mnie to szpitala luxmed.
Karolina super pomysł. Ja osobiście uwielbiam takie kafejki. Mam chyba ze 4 w okolicy ale nigdzie nie ma ala siłowniJak byś chciała jakieś banery, reklamy, slogany to mogę Ci coś zaprojektować bez żadnych opłat
to moje hobby
-
Maja dziś daje czadu, nie chce leżeć na macie, nie chce nawet siedzieć, staje mi na kolanach, na łóżku i jak się trzyma czegoś to stoi sama. To za wcześnie i jak ją zahamować z tym, przewróciłam całe mieszkanie do góry nogami żeby ją zająć ale i pobawi się czymś 5 min i już sobie przypomina że w pionie było lepiej
-
Karolina to pewnie żadne porównanie bo Twoja miejscowośc a Warszawa to coś zupełnie innego ale koło mnie jest klub fitness tylko dla kobiet. Zanim zaszłam w ciążę często tam chodziłam. To, że nie ma tam chłopów to duży plus
Co prawda nie wpadli na pomysł kącika dla dzieci itp ale cieszy się bardzo dużą popularnością. Myslę, że to fajny pomysł
-
Karolina super pomysł! Dwa dni temu narzekałyśmy z siostrą, że nie ma u nas takiej siłowni na która byśmy mogły iść z dziećmi
Kurcze u mnie okresu brak.. Nie to żebym tęskniła, daję jeszcze pierś ale karmieniem tego nie można nazwać.. Raczej taki usypiacz