SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Z samochodem to przy dwóch fotelikach plus starsze to rzeczywiście zastanowilabym się nad samochodem z dodatkowymi miejscami.
Karolina fajny pomysł. Nie myslalam o siłowni bo nie lubię tej formy ruchu, może bym się skusila z dzieckiem ale wątpię. Wolałabym natomiast jakiś aerobic itp, może coś takiego też byś miała aerobik z dzieckiem, fitness, ćwiczenia do muzykidla wybrednych klientek
-
Weridiana wrote:Edit
zapomnialam ze przecież ty chciałaś jakiś fitness tylko koszty za duże bo prysznice itd ...to się wycofuje
a przy siłowni nie musisz tego posiadać?nie za dużo szczęścia ma raz? Wyjście do ludzi, ćwiczenia i jeszcze kąpiel?
wystarczy antyperspirant i suchy szampon
Weridiana, Migotkaa, apaczka, Paula_071, Martucha86, 0na88, Aska87, mamasia, Maniuś, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Matki nie muszą się myć
nie za dużo szczęścia ma raz? Wyjście do ludzi, ćwiczenia i jeszcze kąpiel?
wystarczy antyperspirant i suchy szampon
Wyrwane z kontekstu - bezcenne. Mozna isc spac na trolla :p hehehe
Paula_071, Wendy, jesslin87, Weridiana, 5ylwia, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:
Ja też jestem czasem zmęczona ale jak patrze na mojego łobuza to bym go zacałowała, dzisiaj po kąpieli i jedzonku posadziłam go w bujaku i załozyłam maskę i odpaliłam inhalator, usnęło się bidokowi hehe:)
Twoje dziecko pozwala sobie zalozyc maske? Moj sciaga i szarpie odrazu, musze trzymac w rece i mu przystawiac. Zazwyczaj max 30 sekund, wczoraj udalo sie z minute.
Tomek tylko raz obudzil sie w nocy na jedzenie. Wczoraj przed snem godzine pelzal po podlodze wiec byl pewnie bardzo zmeczony. Teraz lezy w lozeczku i ciagnie zabawki z karuzeli. To czas ja zdjac?
Edit. Tomek ma od wczoraj chrypke. Staram sie nie byc panikara ale zastanawiam się czy nie isc do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 07:41
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula-ja znajac siebie bym poszla do lekarza. Pola raz troche kaszlala i poszlam,ale okazalo sie ze to slinka jej zalatuje ;p
Mam.nadzieje ze nie wypowiem tego w złą godzine,ale jak narazie zadnego katarku,zadnego kaszlu nic u Poli nie bylo,zdrowa jak ryba,a niektorzy gadaja ze dzieci po cc sa slabe i tak choruja jak sa male. Gowno prawda.
Z Polą odkad skonczyla 6 dni chodzimy codziennie na spacery,do -10,w domu z golymi stopami a czesto tez z golymi nogami lezy.
A moze ja ją po prostu zahartowałam ?
No nie wiem,ale mam nadzieje ze to sie nie zmieni;)Weridiana lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Maja dziś daje czadu, nie chce leżeć na macie, nie chce nawet siedzieć, staje mi na kolanach, na łóżku i jak się trzyma czegoś to stoi sama. To za wcześnie i jak ją zahamować z tym, przewróciłam całe mieszkanie do góry nogami żeby ją zająć ale i pobawi się czymś 5 min i już sobie przypomina że w pionie było lepiej
magda sz lubi tę wiadomość
-
Paula, Hubertowi ostatnio też zdarza się chrypka, byliśmy w środę na szczepieniu, nic lekarka nie mówiła. To chyba od ilości odgłosów, które wydaje, ale warto sprawdzić.
U mnie też coś dziwnego z piersią. Wczoraj wieczorem nagle zaczęło mi kapać mleko z jednej piersi - ja już od dawna nawet wkładek nie noszę, bo mi samoistnie nie leci mleko z piersi, a tu nagle zaczęło się lać dosłownie. I poczułam wtedy, że na górze ta pierś jest twarda i mnie boliChyba to jakiś zastój. Przystawiałam Huberta dwa razy w nocy i rano i nie pomaga, nadal czuję ten zastój. Chyba będę musiała uruchomić laktator i porobić okłady, ale po sytuacji Pauli, to już się denerwuję
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
hej mamusie ,
5ylwia ale sie usmialam z Twojej wypowiedzi o tym ze matki nie musza sie myc hahaha
ide do gina , trzymajcie kciuki zebym wrocila w pojedynke !
niecierpliwa, Paula_071, Martucha86, apaczka, Pulpecja, Maniuś, Weridiana, jesslin87, mamasia, 5ylwia, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość