X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Bardzo bym chciala jechac ale watpie żeby mi sie udało sama sie nie podejme taki kawal drogi z mlodym a mąż kreci nosem buuu
    Daj mi do niego nr!

Maniuś, Weridiana, jesslin87, aaaaga, Paula_071, niecierpliwa, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Bardzo bym chciala jechac ale watpie żeby mi sie udało sama sie nie podejme taki kawal drogi z mlodym a mąż kreci nosem buuu
    Mysza Cie zabierze ona blisko mieszka;)

aaaaga lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Albo na dwa samochody nie bedziesz sie bala razem bedziecie robic postoje...albo Wy z dziecmi maz myszy w drugi i heja....

tb73i09k881y3sjt.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:

A pociągiem ? :) Moja kuzynka odkąd Nadia skończyla 3 miesiace co raz jezdzila SAMA pociagiem z nią z Gdyni w góry, do jej rodziców i Nadia fajnie to znosila :)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka ja chyba będę musiała dołączyć do Facebooka bo nic nie wiem jak się umawiacie. Nie wiem jak znajdę na to czas swoją drogą bo ledwo z belly się wyrabiam ;-)

Co do wyjazdu jak już się dogadacie to podajcie datę i miejsce jeśli będę w tym czasie w pl to może spontanicznie dojadę :-)
    ale z Gdańszczankami muszę się zobaczyć :-)

Jak dziecko ciągnie zabawki z karuzeli to schowajcie bo może złamać pałąk, tak Laura rozprawila się z karuzelka pomimo że zabawki były na rzepy, szkoda bo super zabawka

aaaaga, Paula_071 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina ja raz jechałam pociągiem z poznania do Gdańska jak Laura miała 3 miesiące i powiem że straszna meczarnia , pociąg pełen ludzi nie mogłam nigdzie się ruszyć a że jechałam sama to tez bałam się o bagaże , okropnie to przeżyłam. Zdecydowanie wolę samochód ale wiadomo każdy ma różne doświadczenia.

1usasg185gkausx0.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana wrote:
    Ofka ja chyba będę musiała dołączyć do Facebooka bo nic nie wiem jak się umawiacie. Nie wiem jak znajdę na to czas swoją drogą bo ledwo z belly się wyrabiam ;-)

Co do wyjazdu jak już się dogadacie to podajcie datę i miejsce jeśli będę w tym czasie w pl to może spontanicznie dojadę :-)
    ale z Gdańszczankami muszę się zobaczyć :-)

Jak dziecko ciągnie zabawki z karuzeli to schowajcie bo może złamać pałąk, tak Laura rozprawila się z karuzelka pomimo że zabawki były na rzepy, szkoda bo super zabawka
    12-15 sierpnia dawaj zaplanuj i przyjedz !!!!
    Bedzie super, drinki, ploty a nasze chlopy z dziecmi.

jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Napisz jeszcze raz czemu bo przegapilam kochana
    Od 6 sierpnia jadziemy na rodzinny urlop (rodzice, rodzeństwo nawet teściowa :]) po powrocie mąż idzie na operację nogi (juz trzecia ale teraz najpoważniejsza). Będzie mnie wtedy potrzebował. No i będziemy zmuszeni trzymać się blisko szpitala i lekarzy przez jakiś czas.

5fo2vs9.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha86 wrote:
    Od 6 sierpnia jadziemy na rodzinny urlop (rodzice, rodzeństwo nawet teściowa :]) po powrocie mąż idzie na operację nogi (juz trzecia ale teraz najpoważniejsza). Będzie mnie wtedy potrzebował. No i będziemy zmuszeni trzymać się blisko szpitala i lekarzy przez jakiś czas.
    Ojej. Moj maz ma drugi zabieg na noge w kwietniu...
    To zdrowka dla meza.
    Przywieziemy Ci foty:)

Martucha86 lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witamy w sobote

bylam z Julcia u fryzjera, podciełysmy obie włoski, malutka dzis juz lepiej jadła moja zupkę, domieszałam jej troche dyni z indykiem HIppa i zjadła wsytsko plus dokładka ;-)
    u Julci jest kolezanka, maz pojechał do pracy, mala marudzi na macie, a ja popijam kawkę i zaraz biore sie za obiad.

Weridiana lubi tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Ja chciałam postawić mojego przed faktem dokonanym.. Ale dzisiaj pokazywałam mu filmiki na fb jakie moje e-koleżanki mają piękne i zdolne dzieci.. Tak nieśmiało zagadałam, że w sierpniu chciałam jechać na zlot.. A on: zlot czarownic? Ale to z dzieckiem musisz jechać? Ja: lepiej! Z dzieckiem i mężem! On: słyszałeś synek! Jedziemy!
    Wywaliłam gały bo byłam przekonana, że mnie wyśmieje ;-) uf super! Też się nie mogę doczekać!

Paula_071, jesslin87, Maniuś, Weridiana, mamasia, apaczka, lys, witaminkab, magda sz, aaaaga, Martucha86, Amberla lubią tę wiadomość

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to sama pojade, moj maz sie nie kwapi.

Ale pogoda cudo! Juz 3 godziny siedzimy w parku.

jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    12-15 sierpnia dawaj zaplanuj i przyjedz !!!!
    Bedzie super, drinki, ploty a nasze chlopy z dziecmi.

Jeśli bym przyjechała to raczej z mamą bo Laura kończy szkołę 22lipca i jedziemy do pl autem, mąż zostaje z tydzień i musi wracać do pracy samolotem. Z końcem sierpnia przyleci do nas i wracamy autem, taki jest plan ale jak wyjdzie ...zobaczymy.
    a gdzie to będzie?

1usasg185gkausx0.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:

Moj jeszcze nie wie, ale kaze mi sie mlotkiem w glowe pukn2 :D ja biore pod uwage tylko jure i wtedy go postawie przed faktem dokonanym, tylko on jeszcze nie wie co z urlopem

• mamasia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia obralam podobną taktykę :-) wczoraj mąż chciał wyjść na piwko to grzecznie go puscilam,bo wtedy lepiej z nim ponegocjowac :-) ale nawet za długo nie musiałam :-) mimo tego,ze on nie lubi tego typu imprez,Pierw powiedział,że mnie zawiezie i się zajmie młodym,a jak go uświadomilam,że to wyjazd rodzinny to aż się uśmiechnął :-) mam nadzieję że mu się nie odwidzi :-)

niecierpliwa, 5ylwia, Weridiana, Martucha86, Amberla lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z moim nie bylo problemu bo on sam jezdzi na zloty motocyklowe i wie ze to fajna sprawa :) no i chyba widzi jakie ważne jestescie dla mnie bo co raz "a wiesz ze u jednej z sierpnióweczek.." :P

niecierpliwa, Weridiana, Martucha86 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuzwa mam na 17 gosci, mąz jest w sklepie i co raz mi sie przypomina ze cos trzeba dokupic, wróci do domu i pewnie jeszcze o czyms sobie przypomne.
    Czy wy tez teraz macie problem z taką organizacją? taka nierozgarnięta jakas sie zrobilam.. wczesniej mialam liste zrobioną, wszystko tip top a teraz ?
    Ja pierdoła.

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 15:03

74diqps6a69lyc94.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z pierwszą @ od początku listopada 2014!grr
    Pocieszam się, że póki co jest skąpa i niebolesna bo wcześniej mnie bardzo bolało :-/ Czułam, że coś się święci!
    Karolina tak sobie myślę o tym Twoim biznesie. Może jeszcze zrób mały gabinet masażu w tym lokalu. Wiadomo, że młode mamy mają co dźwigać i taki masaż to dobra rzecz. Można by podejść do tematu kompleksowo i zrobić też miejsce gdzie mamuśki będą mogły usiąść i pogadać a dzieci w tym czasie by się bawiły. Masz pole do popisu :-)
    My jedziemy do mojego brata na urodziny bratanicy :-)

Weridiana lubi tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesslin wiesz co, możesz wykasowac moje imię i nazwisko? Mogą być inicjaly. Belly jest publiczne i jednak wolę zostać tu anonimowo

O widze, że już nie ma :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 15:05

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
‹‹ 3216 3217 3218 3219 3220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ