SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lys moje na szczescie omijaja puzzle smiesznie to wyglada jak puzzle leza na srodku a one na okolo przechodzą pare razu dostaly scierka po tyłku i sie nauczyły bo tez probowaly gryźć
lys lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Paula, Hubertowi ostatnio też zdarza się chrypka, byliśmy w środę na szczepieniu, nic lekarka nie mówiła. To chyba od ilości odgłosów, które wydaje, ale warto sprawdzić.
U mnie też coś dziwnego z piersią. Wczoraj wieczorem nagle zaczęło mi kapać mleko z jednej piersi - ja już od dawna nawet wkładek nie noszę, bo mi samoistnie nie leci mleko z piersi, a tu nagle zaczęło się lać dosłownie. I poczułam wtedy, że na górze ta pierś jest twarda i mnie boliChyba to jakiś zastój. Przystawiałam Huberta dwa razy w nocy i rano i nie pomaga, nadal czuję ten zastój. Chyba będę musiała uruchomić laktator i porobić okłady, ale po sytuacji Pauli, to już się denerwuję
Nie martw sie na zapas. Przyloz najpierw cieply termofor, potem przystaw malego albo sciagnij mleko i wtedy zimny kompres. Trzymam kciuki zeby przeszlo!Agaata lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Karolina uwazam z biznesem to zalebisty pomysl. Ja mam marzenie organizowac zajecia we wlasnym lokalu, joga, konstelacje, gra terapeutyczna satori takie tam ale w malym miescie to nie bedzie mialo racji bytu.
Ja ze swojej strony oferuje pomoc prawna, np. Jakies klauzule do podpisania ze matki odpowiadaja za dzieci i takie tam....
Regulamin naprzyklad w widocznym miejscu. I koniecznie wykup oc w razie czego gdyby byl jakis odpukac wypadek. Dziecko sie spierdoli z orbitreka czy cos. Moge pomoc.Weridiana lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Agata ja dosłownie kilka dni temu miałam to samo. 2 guzki mi się zrobiły i cyca zaczęło kapac. Ze 3 dni zajęło małej wyssanie wszystkiego mimo że jest cyco - wisiadłem.
Ja poproszę chyba męża żeby to odessał, bo się boję tego zastoju.
Edit: Wydaje mi się, że to przez to, że Hubert mnie wczoraj w tą pierś kopnął. Wygłupiałam się z nim na podłodze i dostałam kopa, aż mnie zatkało. Zresztą nie pierwszy razWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 10:05
-
Dzień dobry! Wczoraj był dzień kaszki na wodzie z owocami wiec trochę odespalam. Nie dość ze miałam tylko 3 pobudki to o 7 30 mąż wziął mała o ja spałam do 9 30. Teraz uspalam dziecko i pije kawke. Tak to można żyć!
Martucha86, Maniuś, Weridiana, Paula_071, niecierpliwa, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Karolina uwazam z biznesem to zalebisty pomysl. Ja mam marzenie organizowac zajecia we wlasnym lokalu, joga, konstelacje, gra terapeutyczna satori takie tam ale w malym miescie to nie bedzie mialo racji bytu.
Ja ze swojej strony oferuje pomoc prawna, np. Jakies klauzule do podpisania ze matki odpowiadaja za dzieci i takie tam....
Regulamin naprzyklad w widocznym miejscu. I koniecznie wykup oc w razie czego gdyby byl jakis odpukac wypadek. Dziecko sie spierdoli z orbitreka czy cos. Moge pomoc.
Ekstra)) dzieki !
Zgłosze się napewno, ale dopiero jak skończy mi się macierzyński za to się zabiore
Juz nie moge sie doczekać naszego zlotu
Troche przewalone bedą mieli inni ludzie którzy też bedą mieli nocleg tam gdzie my
ok 20 rocznych dzieci u boku..uhuhuManiuś lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Paula-ja znajac siebie bym poszla do lekarza. Pola raz troche kaszlala i poszlam,ale okazalo sie ze to slinka jej zalatuje ;p
Mam.nadzieje ze nie wypowiem tego w złą godzine,ale jak narazie zadnego katarku,zadnego kaszlu nic u Poli nie bylo,zdrowa jak ryba,a niektorzy gadaja ze dzieci po cc sa slabe i tak choruja jak sa male. Gowno prawda.
Z Polą odkad skonczyla 6 dni chodzimy codziennie na spacery,do -10,w domu z golymi stopami a czesto tez z golymi nogami lezy.
A moze ja ją po prostu zahartowałam ?
No nie wiem,ale mam nadzieje ze to sie nie zmieni;)Maniuś, Weridiana, apaczka, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Ekstra
)) dzieki !
Zgłosze się napewno, ale dopiero jak skończy mi się macierzyński za to się zabiore
Juz nie moge sie doczekać naszego zlotu
Troche przewalone bedą mieli inni ludzie którzy też bedą mieli nocleg tam gdzie my
ok 20 rocznych dzieci u boku..uhuhu
zlot zlotem ale gdzie jest Myszka?
trzeba wbijać na wydarzenie na fb wybierać miejsce i coś zarezerwować bo ze zlotu bedą nici bo do sierpnia to juz pewnie wiekszosc miejsc jest porezerwowana
może jak będą jakieś miejsca powybierane to Myszka (lub kto inny co się zna jak ) może na fb zrobić jakąś ankiete zeby wybrać konkret i ruszyć z tematem -
Dobra to wybralysmy date.
Wybieram komisje zlotowa odpowiedzialna za wybranie mejsca i rezerwacje, zebranie zaliczek i zamowienie koszulek:
Madzia przewodniczaca
Jeslyn
Mysza
Kto jest zajesslin87, lys, 0na88, 5ylwia, Paula_071, magda sz, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:W ogole to malo z nas jedzie... pisac mi tu komu zal robic sciepe na portfel kure i nie jedzie.
:*Paula_071, niecierpliwa lubią tę wiadomość