SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
zabka11 wrote:witajcie
ja niestety odpadam jesli chodzi o zlot,roczek Klary jest 15 sierpnia, zatem czeka mnie impreza rodzinna...
mam nadzieje,że to nie bedzie ostatni zlot sierpnióweczek
Magda sz - sinupret barałam w ciazy na preziebienie,zatoki i bardo mi pomogł. logo Ofki - świetne
Paula - ciesze sie ze udało Ci sie pokonac ten kanalik
Aaaagata - powodzenia w walce z kanalikiem!
jezzzuuuu mala dzis tak marudzi ze masakra...zje i marudzi, przewine, dalej marudzi, na macie nie , w bujaku nie, teraz ja probuje uspac tez marudzi....wykończę sie...
nadrobie Was później, ide sie z nią jeszcze chwile pobawic, moze jak ja wymęcze to zasnie w koncu...niecierpliwa, Pulpecja, aaaaga, Paula_071, magda sz, lys, AgaSad, Maniuś, jesslin87, zabka11, Weridiana, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Czesc nocka z mlodym ok gorzej ze mna tak mnie plecy bola ze az mnie bol wybudza co sie chce przekrecic chyba a nad ranem masakra jakas dopiero jak rozruszam sie to przechodzi a pod wieczor znowu to samo najgorzej boli miedzy lopatkami az do polowy pleców kurde nooo
-
apaczka wrote:My się zapisałyśmy na czwartek na 12
Cholera chyba coś pomyliłam bo Ty Agata idziesz na 11?
Ja się wpisałam na 11.00, ale zaraz zapytam, czy byłaby szansa zamienić. Zapytałam czy może zamienić Ciebie na 11.00 lub mnie na 12.00. ZobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 07:56
-
Dzien dobry
Ja dzis od 7 na nogach.zawiozlam julcie do szkoly i wracajac kupilam w biedrze deserki pieluszki i kaszki-od dzis sa w promocji.
Ugotowalam Klaruni zupke juz,w planach spacer bo zapowiada sie u nas ladna pogoda.
migotka- jakie zupki gotujesz Szymkowi??tzn jak urozmaicasz sklad???
Apaczka- u mnie pierwsza @ byla bardzo obfita,kolejne juz mniej choc zawsze dwa pierwsze dni sa ciezkie pod tym wzgledem.
Lece bo mala wstala.
Ktore puzzle piankowe kupowalyscie z allegro i polecacie??? -
Zabka ja gotuje co mi się wrzuci, zazywczaj ziemniak, marchewka, pietruszka, seler i dodaje albo kalafiora, albo brokuła, casem zamiast ziemniaka ryż, zalezy jaka inwencje ma mama , noi mięso dodaje zawsze, a zółtko co drugą zupe:)
zabka11 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, my też już nie śpimy. Synuś pojechał na tydzień ferii do mojej siostry, mężuś w pracy, a dziewczyny ze mną w domku. Może trochę chatę dzisiaj ogarniemy. Trzeba jakiś obiadek wymyślić, malej coś ugotować chyba, właśnie muszę żółtko dodać, bo jeszcze nie dawałam do zupki. Ciekawe czy dzisiaj dama coś zje. Miłego dnia
-
Migotkaa wrote:Zabka ja gotuje co mi się wrzuci, zazywczaj ziemniak, marchewka, pietruszka, seler i dodaje albo kalafiora, albo brokuła, casem zamiast ziemniaka ryż, zalezy jaka inwencje ma mama , noi mięso dodaje zawsze, a zółtko co drugą zupe:)
Migotka codziennie podajesz mięso?
Z tych schematów to wynika, że 2 razy w tygodniu mięso, ryba chyba raz czy dwa w tygodniu a reszta warzywa.
I zastanawiam się właśnie kiedy z tym mięsem wjechać? Za miesiąc?