SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka !!
Ale jaja ! Zadzwonilam do tego sklepu, gość bardzo uprzejmy, powiedzial ze mają ten fotelik, zapytałąm czy istniałaby mozliwość wysyłki poniewaz jestem spod Białegostoku i szukam tego fotelika on powiedzial że tak, że mozemy się tak umówić i zaraz oddzwoni do mnie powiedzieć ile to bedzie kosztowało, narazie nie chcial powiedzieć ile kosztuje sam fotelik bo powiedział ze konkurencja często dzwoni wypytywać i nie udzielają takiej informacji,ale ze mają konkurencyjne ceny i niższe niz na allegro.
Czad:) czekam na tel
DZIEKUJE! :*magda sz lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Marchewka z ziemniakami Gerbera - ohyda... No i co ja mam z tym dzieckiem zrobić? Sondę mu w żołądku zamontować?
Zjadł z 1/5 słoiczka z czego jeszcze część wylądowała wypluta na śliniaku. Miny przy tym jak na wymioty, na koniec zaciśnięte usta
No nie wiem, popróbuję jeszcze z kaszą, może zatrybi to jedzenie.
Agaata lubi tę wiadomość
-
Karolina, ten sklep z tego słynie że oni np jak bym znalazła cos na all w takiej cenie a u nich jest drożej to mi sprzeda w takiej jak na all, ogólnie zawsze dają rabaty, mozna cos ponegocjować, a obsługa naprawde rewelacja:) nie wciaskają najdroższych rzeczy tylko proponuja zawsze to co sie najlepiej sprzedaje co zachwalają klienci:)
Mam nadzieję że sie uda:) -
OK, mam nadzieję ż enie bedzie problemu:) A jeszcze wczoraj wieczorem myślałam czy to napewno ten fotelik widziałam bo my tylko tak szybko szybko bo mały był przed spaniem i akurat nie po fotelik pojechalismy tylko po inne rzeczy, sobie mysle jak to nie ten to będzie plama że kłąmałam haha, ale on się rzuca w oczy i na 99% byłam pewna:)
a tym czasem mały spi a matka odpala skalpel, mama nadzieję że dzis sie uda zrobić cały, a cooo wiosna idzie, pasuje się troche ujędrnić, mi chodzi tlyko o zrzucenie brzucha bo reszta jest ok, tzn nogi są ok, ale dupę trzeba wzmocnić bo taka trochę ciastolina się zrobiła
http://allegro.pl/perfect-style-bawelniana-sexi-koronkowa-bluzka-c25-i5852756771.html?utm_id=at1%215555045&utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_term=ROIHUNTER&utm_campaign=Odzie%C5%BC+damska+%28RHS%29+WCA3+more+than+30s+less+than+5+purchase--Odzie%C5%BC+damska+V%283d%29+-+V%2818h%29+-+A%2814d%29+RHS&utm_content=at1%215555045
to będzie moja inspiracją żebym mogła taką czarną załozyć żeby brzucho nie wisiał !Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 11:12
magda sz, zabka11, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Może spróbuj jeszcze z kaszka na początek na swoim mleku a warzywa podawaj tylko dla przyzwyczajenia do smaku. W poradniku mp piszą , że niektóre dzieci dopiero za 10 czy to 15 razem załapują dany smak.
Tak, będę próbować jeszcze z kaszka na moim mleku. -
Ja na chwile bo musze drugie sniadanko zjesc poki mala w dobrym humorze (spalysmy 1.5h) czy Wasze dzieci przed kazda drzemka musza skontrolowac czy w domu oby na pewno nic sie nie dzieje, ekrany nie dzialaja, jedyne co zegarek cyka i wtedy wiedza ze nic nie przegapia i mogs isc spac? Ja misze robic kilka rund po do domu po tym jak zacznie przysypiac przy cycku to ta sie wyrywa i krzyczy ze chce zrobic kontrole...i tak codziennie kilka razy dziennie.
Przerwa w diecie dobrze mi zrobila bo pobudzilam metabolizm i teraz znow waga leci ladnie w dol. 5kg mniej. Widze po ubraniach bo wygladam jak w worku, odstaje z kazdej strony. Fakt ze na tej przerwie nie przeginalam 2 razy sernik zjadlam, bulke drozdzowa raz, no ale chleb jadlam, smazone. Musze wlaczyc cwiczenia bo mam nie za fajna skore, zero jedrnosci.
Wiecie co Maja kilka dni temu przestala sie calkiem slinic, ale za to sie krztusi bo tyle tej sliny i probuje przelknac. To tak ma byc z tym slinieniem ?Paula_071, zabka11, jesslin87, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Ma testy zderzeniowe, 0-13 jest montowany tyłem, isofix,bardzo duze pochylenie i ponoć jest bardzo wygodny dla dziecka.
http://wozki-dzieciece.pl/shop_item/2649/coletto-vento-fotelik-samochodowy.html
A jaki jest wynik w tych testach zderzeniowych? Masz inną stronę, z której korzystasz jeśli chodzi o sprawdzenie fotelików niż foteliki.info? Sama szukam czegoś bezpiecznego dlatego chętnie się doszkolę w tym temacie:) Póki zdecydujemy się na Romera albo Britax z tej strony: http://osiemgwiazdek.pl/category/rwfniecierpliwa lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej
Od wczoraj cwicze, nareszcie checi przyszły
Dominis nie chce jesc obiadków od kilku dni, dzisiaj tez nie wiec nie bede na razie podawac. Za to lubi kaszki i deserki.
Magda ja to musze sie ostro wziac za te cwiczenia kg mi przybywaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 11:58
zabka11 lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:A jaki jest wynik w tych testach zderzeniowych? Masz inną stronę, z której korzystasz jeśli chodzi o sprawdzenie fotelików niż foteliki.info? Sama szukam czegoś bezpiecznego dlatego chętnie się doszkolę w tym temacie:) Póki zdecydujemy się na Romera albo Britax z tej strony: http://osiemgwiazdek.pl/category/rwf
Bierzecie rwf? Fajnie, że bezpieczniejsze, ale te nogi hmmm sama nie wiem
http://foteliki-pod-lupa.pl/foteliki-tylem-do-kierunku-jazdy/co-zrobic-z-nogami-w-fotelikach-rwf-wydumany-problem/ -
My szukamy montowanego i przodem i tylem zeby poki Artur bedzie chcial jeździć tylem to ok ale wiem ze moze sie zbuntowac wtedy przekladka na przodem chcemy taki 0-18 lub 9-18 do powiedzmy 1000-1200 zl
magda sz lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Paula, nie mam, tylko z opinii, moja znajoma wlasnie w niemczech ma go i bardzo chwali i mówi ze wlasnie jak go sobie szukala to go bardzo chwalili ze jest bezpieczny i takie tam, ze jest wygodny, solidny itp. itd.
Ja bardziej polegam na testach niz na opinii, dosc duzo jezdze, dlatego potrzebuje cos bezpiecznego przede wszystkim.
Tomek lubi jezdzic, nie zna innego sposobu jezdzenia wiec na co mialby narzekac?niecierpliwa lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.