X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Agaata mówisz z efajny ten trójkąt, ja czekam na ta kostkę z fishera, mój Szymko lubi grające zabawki, na szczęscie te z fishera maja przyjazną uszom muzykę:) W niedziele dostał jakiegoś bąka grającego to myślałam ż emi łeb odpadnie, musiałam głosnik taśma zakleic

Trójkąt super, cały czas coś przy nim manipuluje. Hubert lubił grające, teraz jakoś mniej.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Agaata mówisz z efajny ten trójkąt, ja czekam na ta kostkę z fishera, mój Szymko lubi grające zabawki, na szczęscie te z fishera maja przyjazną uszom muzykę:) W niedziele dostał jakiegoś bąka grającego to myślałam ż emi łeb odpadnie, musiałam głosnik taśma zakleic

Trójkąt super, cały czas coś przy nim manipuluje. Hubert lubił grające, teraz jakoś mniej.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Właśnie widziałam na fb :)
    A jako to był sklep?
    A ona jest większa od takiej typowej parasolki, prawda?
    Jaka to była ta promocyjna cena? :)

Ja kupowalam na allegro od tosia.pl za 445zl z dostawa i bidonem z nuka gratis, ale widze ze juz nie ma w tej cenie. Czy wieksza od typowej parasolki trudno mi powiedziec, wydaje mi sie ze siedzisko jest duze, przez co wygodne, ale daszek jest bardzo duzy co tez go optycznie powieksza. Na pewno jest lekka i nie klekocze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 09:16

Zetka lubi tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,

u nas noc taka sobie, co chwile mi sie budzila przez katar - a ja spalam jakos tak czujnie ze w ogole nie czuje ze spalam , jakbym miala kaca giganta.

A Wasze dzieci robia nadal samolot ? tzn rece przed siebie i na samym brzuszku lezy i unosi grzbiet ? u nas na jakis czas to przeszlo a teraz znow od wczoraj widze ze to robi. Zoska jezeli chodzi o poruszanie to jak zabawka jest blisko to na rekach sie do niej doczlapie , i obraca sie dookola swojej osi na tych raczkach ale do pelzania czy raczkowania to daleka droga . Nogi to jej do wsadzania do ust narazie sluza ;-)

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jest Maks najmłodszy :) wiesz ją widzę różnice w rozwoju z dnia na dzień. Np jeszcze wczoraj trzymał grzechotki i tylko machal ręką a dzisiaj już wyginął rękę w każdym kierunku a jeszcze wczoraj tego nie potrafił. Teraz idę na szczepienie za tydzien to zobaczymy jak będzie :)

74diqps6a69lyc94.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    445 zł to super cena:) mi sie wydaje ze to troszkę wieksz aod parasolki:)

Ona własnie Szymek lezy na brzuchu io widze ze przestał juz fruwać w samolocie i raczki z przodu ma:)

0na88, Zetka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byc moze, nie mialam kontaktu z zadna parasolka ;)

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona czy ten deserek z nestle co Zoska tak wcina to jogolino??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 09:28

• Martucha86 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:)!!
    Maz jutro wraca do domu:) twierdzi ze nie czuje różnicy po zabiegu ale to pewnie potrwa. We wtorek pojechałam do niego a Staś został z moja Mama i Siostra (11 lat). Zuza potrafi tak Młodego zabawić ze przez 2 h nawet nie zakwilił. Pierwszy raz na tyle go zostawiłam:)! Ciągle żartuję z Zuzką ze musi "odpracować" to ze ja zajmowałam się nią jak była mała i ze będzie pierwszą "opiekunka" moich dzieci;)! Jedenastolatka to już bardzo duża pomoc przy dziecku!
    Dziś jadę na usg serduszka ze Staszkiem. Na bank będzie ok:)!
    W nocy coś w niego wstąpiło i godzinę jęczał. Wreszcie padł. Jestem lekko niewyspana;)!
    Wczoraj padał śnieg i było biało. Dziś jest zielono...co za pogoda!
    A wiem co miałam napisać. Jak dałam Małemu pierwszy raz ta chrupkę to wsadził do buzi i sie rozpłakał. Tak bolało go dziąsło. Teraz kiedy ma już jedynaczki zjada bez problemu:)! Może Szymkowi dziąsła dokuczają i nie chce jeść:)!

Przeczytałam post 2 razy i nie ma kontrowersyjnej literówki ;)!

jesslin87, Zetka, magda sz, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny bo w wiekszosci jestescie juz po chrzcinach , chcialabym zeby matka chrzestna zostala moja siostra ALE dzwonilam juz po 3 kosciolach i wyglada na to ze nie jest to mozliwa .... siostra ma wszystkie sakramenty , nawet ma ze przyjmuje ksiedza po koledzie dzieki mamie ktora wiecznie mowi ze corka w pracy, jednak ma tylko slub cywilny i w zadnym kosciele nie chca dac jej zaswiadczenia ze ta chrzestna moze byc....

szlak chce mnie trafic - mialyscie taki przypadek ? uda mi sie to przeskoczyc ? w trzech parafiach ksieza odmowili ,w jednej zaproponowali ze siostra bedzie kims w rodzaju "swiadek chrztu" ? nie chce brac osoby z przypadku :(

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/show_item.php?item=5982614135&utm_source=google&utm_medium=cpc&ev_campaign=PLASmA-Nestle#thumb/3

tak wyglada ten deserek , waniliowy tylko testowalysmy.

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha cos mi sie zdaje ze to dziasła jednak..

Ona zalezy od parafii, w mojej wydaja od reki takie zaswiadczenia i nie trzeba zadnych kartek do spowiedzi

0na88, 0na88 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.
    U nas noc od kilku dni lepsza. Kaszel budzil malego trzy razy, ale trwa juz krocej - minutke do dwoch, wiec jest lzej. Zjadl o 21 kleik na moim mleku, pozniej wybudzilo go po 1-ej, pozniej po 3-ej i po 6-ej, za kazdym razem cyc, no i po 6-tej juz sie obudzil. Troche sie pobawil, po 8-mej mleko z probiotykiem, inhalacja i dziecko zas spi.
    Zauwazylam, ze przy tym kaszlu zdecydowanie wiecej spi w dzien. Drzemki teraz trwaja nawet po 2,5 godziny, pozniej budzi sie, zje, chwile sie pobawi i zas zmeczony, marudzi, przytulam i zasypia. Tylko spi niespokojnie, jak przewroci sie na brzuch, to sie wybudza i placze. Ciagle musze byc obok.
    Milego dnia :)

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nic Zosce nie bylo?? Ja kupilam gruszke i maline i raz na jakis czas bede jej to chciala dawac. Wczoraj jej dalam polizac belriso i sie poplakala jak nie dalam wiecej.

Zetka lubi tę wiadomość

• Aska87 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas dla brata mama poszła po zaświadczenie i naściemniała że nic nie wie z kim mieszka i czy chce brac slub , a teraz w sobote właśnie tylko cywilny bierze ....zaswiadczenie dostał ... tyle że moja mama każdą rozmowe w kancelarii u ksiedza zaczyna od "chciałam złożyć ofiare na remont kościoła..." więc po takim wstępie wszystko idzie załatwić
    u nas to była szopka z chrztem zresztą już pisałam o tym, ale z kopertą wszystko da się przeskoczyć

Griszanka, 0na88, Zetka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, ze we Wroclawiu w katedrze nie robia zadnych problemow, moze u Was jest podobnie.

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Zetka baby design enjoy, na prosbe Katarki rano na fb wrzucilam foty jak to wyglada po zlozeniu, co do promocji podejrzewam, ze jest nadal bo bylo 100 sztuk, a jak kupow5am tydzien temu to zosalo bodajze 89

Promocji juz nie ma...

lb17w98.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    Promocji juz nie ma...

Nie sadzilam, ze tak szybko pojda, no ale cena byla dobra

• witaminkab Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś w końcu idziemy do lekarza. Kaszel nic nie mija. Jeszcze do tego idę sama i nie mogę poczekać przed przychodnia z małą. Trochę mam strach.

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć.
    Właśnie zważyłam małą. Waży o 100 g mniej niż tydzień temu :-( zajebiście.
    Ona, spróbuj w katedrze, ja chrzciłam we Wrocławiu syna, bo z jego ojcem miałam tylko ślub cywilny i też robili nam problemy.

201508091565.png
‹‹ 3286 3287 3288 3289 3290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ