SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:Agaata mówisz z efajny ten trójkąt, ja czekam na ta kostkę z fishera, mój Szymko lubi grające zabawki, na szczęscie te z fishera maja przyjazną uszom muzykę
W niedziele dostał jakiegoś bąka grającego to myślałam ż emi łeb odpadnie, musiałam głosnik taśma zakleic
Trójkąt super, cały czas coś przy nim manipuluje. Hubert lubił grające, teraz jakoś mniej.
-
Migotkaa wrote:Agaata mówisz z efajny ten trójkąt, ja czekam na ta kostkę z fishera, mój Szymko lubi grające zabawki, na szczęscie te z fishera maja przyjazną uszom muzykę
W niedziele dostał jakiegoś bąka grającego to myślałam ż emi łeb odpadnie, musiałam głosnik taśma zakleic
Trójkąt super, cały czas coś przy nim manipuluje. Hubert lubił grające, teraz jakoś mniej.
-
Zetka wrote:Właśnie widziałam na fb
A jako to był sklep?
A ona jest większa od takiej typowej parasolki, prawda?
Jaka to była ta promocyjna cena?
Ja kupowalam na allegro od tosia.pl za 445zl z dostawa i bidonem z nuka gratis, ale widze ze juz nie ma w tej cenie. Czy wieksza od typowej parasolki trudno mi powiedziec, wydaje mi sie ze siedzisko jest duze, przez co wygodne, ale daszek jest bardzo duzy co tez go optycznie powieksza. Na pewno jest lekka i nie klekocze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 09:16
Zetka lubi tę wiadomość
-
hej,
u nas noc taka sobie, co chwile mi sie budzila przez katar - a ja spalam jakos tak czujnie ze w ogole nie czuje ze spalam , jakbym miala kaca giganta.
A Wasze dzieci robia nadal samolot ? tzn rece przed siebie i na samym brzuszku lezy i unosi grzbiet ? u nas na jakis czas to przeszlo a teraz znow od wczoraj widze ze to robi. Zoska jezeli chodzi o poruszanie to jak zabawka jest blisko to na rekach sie do niej doczlapie , i obraca sie dookola swojej osi na tych raczkach ale do pelzania czy raczkowania to daleka droga . Nogi to jej do wsadzania do ust narazie sluza
-
No jest Maks najmłodszy
wiesz ją widzę różnice w rozwoju z dnia na dzień. Np jeszcze wczoraj trzymał grzechotki i tylko machal ręką a dzisiaj już wyginął rękę w każdym kierunku a jeszcze wczoraj tego nie potrafił. Teraz idę na szczepienie za tydzien to zobaczymy jak będzie
-
Cześć
!!
Maz jutro wraca do domu:) twierdzi ze nie czuje różnicy po zabiegu ale to pewnie potrwa. We wtorek pojechałam do niego a Staś został z moja Mama i Siostra (11 lat). Zuza potrafi tak Młodego zabawić ze przez 2 h nawet nie zakwilił. Pierwszy raz na tyle go zostawiłam:)! Ciągle żartuję z Zuzką ze musi "odpracować" to ze ja zajmowałam się nią jak była mała i ze będzie pierwszą "opiekunka" moich dzieci;)! Jedenastolatka to już bardzo duża pomoc przy dziecku!
Dziś jadę na usg serduszka ze Staszkiem. Na bank będzie ok:)!
W nocy coś w niego wstąpiło i godzinę jęczał. Wreszcie padł. Jestem lekko niewyspana;)!
Wczoraj padał śnieg i było biało. Dziś jest zielono...co za pogoda!
A wiem co miałam napisać. Jak dałam Małemu pierwszy raz ta chrupkę to wsadził do buzi i sie rozpłakał. Tak bolało go dziąsło. Teraz kiedy ma już jedynaczki zjada bez problemu:)! Może Szymkowi dziąsła dokuczają i nie chce jeść!
Przeczytałam post 2 razy i nie ma kontrowersyjnej literówki!
jesslin87, Zetka, magda sz, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość
-
dziewczyny bo w wiekszosci jestescie juz po chrzcinach , chcialabym zeby matka chrzestna zostala moja siostra ALE dzwonilam juz po 3 kosciolach i wyglada na to ze nie jest to mozliwa .... siostra ma wszystkie sakramenty , nawet ma ze przyjmuje ksiedza po koledzie dzieki mamie ktora wiecznie mowi ze corka w pracy, jednak ma tylko slub cywilny i w zadnym kosciele nie chca dac jej zaswiadczenia ze ta chrzestna moze byc....
szlak chce mnie trafic - mialyscie taki przypadek ? uda mi sie to przeskoczyc ? w trzech parafiach ksieza odmowili ,w jednej zaproponowali ze siostra bedzie kims w rodzaju "swiadek chrztu" ? nie chce brac osoby z przypadku
-
Dzien dobry.
U nas noc od kilku dni lepsza. Kaszel budzil malego trzy razy, ale trwa juz krocej - minutke do dwoch, wiec jest lzej. Zjadl o 21 kleik na moim mleku, pozniej wybudzilo go po 1-ej, pozniej po 3-ej i po 6-ej, za kazdym razem cyc, no i po 6-tej juz sie obudzil. Troche sie pobawil, po 8-mej mleko z probiotykiem, inhalacja i dziecko zas spi.
Zauwazylam, ze przy tym kaszlu zdecydowanie wiecej spi w dzien. Drzemki teraz trwaja nawet po 2,5 godziny, pozniej budzi sie, zje, chwile sie pobawi i zas zmeczony, marudzi, przytulam i zasypia. Tylko spi niespokojnie, jak przewroci sie na brzuch, to sie wybudza i placze. Ciagle musze byc obok.
Milego dnia -
u nas dla brata mama poszła po zaświadczenie i naściemniała że nic nie wie z kim mieszka i czy chce brac slub , a teraz w sobote właśnie tylko cywilny bierze ....zaswiadczenie dostał ... tyle że moja mama każdą rozmowe w kancelarii u ksiedza zaczyna od "chciałam złożyć ofiare na remont kościoła..." więc po takim wstępie wszystko idzie załatwić
u nas to była szopka z chrztem zresztą już pisałam o tym, ale z kopertą wszystko da się przeskoczyćGriszanka, 0na88, Zetka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Zetka baby design enjoy, na prosbe Katarki rano na fb wrzucilam foty jak to wyglada po zlozeniu, co do promocji podejrzewam, ze jest nadal bo bylo 100 sztuk, a jak kupow5am tydzien temu to zosalo bodajze 89
Promocji juz nie ma...