SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda, z tym spacerem masz rację, może wyjdę bez wózka, ale to na 15 minut, bo moje skręcone dziecko dłużej nie da rady - w wózku śpi, to nie ma problemu, a na rękach będą piruety.
Paula - jasne, że się najadamy - kasze są bardzo pożywne. Ja nie musze mieć codziennie mięsa, a mój mąż tym bardziej. -
Agaata twój obiad jest u mnie czesto sałatka czasami zamiast kaszy daje makaron który wygląda jak ryż albo kasze pęczak lubię tez połączenie z papryka konserwowa mmmm pycha ja mam ogorkowa dwa dni obiad z głowy
Lidl mowicie kurde wolę nie zagladac bo jeszcze czekam na 3 przesyłki z allegro jedna juz przyszła no i zakupy w pepco
Młody z drzemki zrobił sobie zabawę spał cale 40 min i się obudził no to ja standardowo na ręce i lulam żeby dalej spał jednak po 20 min na rekach odlozylam go do lozeczka bo nie było sensu usypiac a plecy i ręce straciły czucie teraz ja siedze na Nelly a on masakruje szumisia i skarpetkiWeridiana lubi tę wiadomość
-
Mój zjada obiadku 125 z dwoma łyżeczkami manny a dzisiaj wprowadzamy żółtko i czasami cały sloiczek owoców dzielony na dwie porcje pol sloiczka rano drugie pol po południu ale nie zawsze czasami po południu nie daje mu
-
rozstepy sie nie opalaja
tzn przynajmniej moje , w okresie liceum jak mialam skok cyckowy to cale piersi mam pokiereszowane w biale pionowe paski i skora dookola robi sie brazowa a rozstepy jak biale byly takie i sa
ale ja z bielactwem to moze fenomenen jestem...tyle w lecie mam bialych plam ze nie bedzie pewnie widac roznicy czy to bielacze plamki czy rozstepynajgorsze mam dlonie.. az sie boje zobaczyc w lecie czy plamy mi sie powiekszyly po ciazy.
Damski Micheal Jackson ze mnie
-
Ona ja tez ide dzis po rowerek do biedry, bo juz 3 podejscia do niego robilam i pewnie jak sgpge dzis zdecydowalam meza wyciagnac to pewnie juz nie bedzie. Kuzwa naprawde czas sie za siebie wziac, bo za 3 miesiace 2 wesela, za 4 wakacje, a za 5 powrot do pracy. Od jutra po 100 brzuszkow, o ile maz odmajdzie moja kolyske w piwnicy.
0na88 lubi tę wiadomość
-
Weridiana ciesze sie ze jestes zadowolona:) w wielu salonach dziewczyny używają semilaca, jest naprawdę ok, ja czekam aż mój król sie zbudzi i tez lece po baze bo się skonczyła i poglądam kolorki to może cos zakupię w przyszłym miesiacu:)
Weridiana lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ona ja tez ide dzis po rowerek do biedry, bo juz 3 podejscia do niego robilam i pewnie jak sgpge dzis zdecydowalam meza wyciagnac to pewnie juz nie bedzie. Kuzwa naprawde czas sie za siebie wziac, bo za 3 miesiace 2 wesela, za 4 wakacje, a za 5 powrot do pracy. Od jutra po 100 brzuszkow, o ile maz odmajdzie moja kolyske w piwnicy.
taooo taka kolyske tez mialam , kiedys w Mango kupilam Ab-Swing czy cos akiego... czulam brzuch po tym niezle.
-
Ona ja też mam rozstępy na piersiach, udach i pośladkach po okresie dojrzewania. W ciąży na szczęście nic nowego nie wyskoczyło. Także u mnie też jest to symbol co najwyżej obzarstwa, bo zawsze byłam szczypiorek, a podczas dojrzewania przybralo mi się na 2-3 lata
0na88 lubi tę wiadomość
Ewa123 -
To widzę ze moja je więcej. 150 g zupy, 150 kaszy z owocami, z tego jest 50 owoców. Do tego ok 650 ml mleka. Czasem zje troszkę więcej zupy czy kaszki to mm wtedy mniej.
Pierwszy spacer w spacerowce zaliczony, chodzilysmy ponad 2h.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 13:05
Paula_071, mamasia, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość