SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry! Ja się pięknie wyspałam bo mąż zabrał rano Łucje. Mam lekkie zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach

Dziś jadę na ten panieński co kiedyś pisałam. Ciesze się, ale dziwnie mi ze zostawiam mała na tyle godzin.
Aaa i Łucja umie raczkowac do przodu! Na razie zrobi 3 raczki, ale jest postęp. Musze nagrać i Wam wrzucić!
mamasia, Martucha86, aaaaga, Aska87, magda sz, jesslin87, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość

-
Nasza noc tez masakra. Rzucała się po całym łożku . Chciała spać na boku z cyćem przy buzi ale jej nie wychodziło to szumisia za plecy jej dałam ale jej nie pasowało . Wyszło na to ze musiałam ręka trzymać żeby się nie obróciła na plecy ale tez puścić gdy już będzie chciała spać na plecach. I tak do 7 rano. W ogóle jęczy od wczoraj cały czas bez przerwy.

-
Hej dziewczyny..u nas nocki też nienajlepsze, mały budzi się dość często, zazwyczaj wystarcza tylko smoczek no ale wstać trzeba i dalej takie spanie na raty.. przed zaśnięciem tak się tarabani w łóżeczku, tarza się jakby swędziały go plecy, rzuca głową i zasypia w jakiejś dziwacznej pozycji.. widać już zarys 2 jedynki więc chyba te ząbki mu nie dają spokoju ale w sumie w dzień jest ok, nie marudzi i nie płacze..
Co do wyjazdów to ja też jestem ciekawa jak będą wyglądały wakacje z małym, ja jestem przyzwyczajona do wyjazdów bo co 2-3 tyg jedziemy na tydzień do moich rodziców, pakowanie mam już opanowane do perfekcji no ale jednak wyjazd w zupełnie obce miejsce to trochę inaczej.. u nas testem przed wakacjami będzie week majowy, wtedy mniej więcej obczaję co jest potrzebne a co nie..
Paula ja myślę że ten apartament to świetny pomysł, też ciągle myślę że takie rozwiązanie na wakacje jest duże lepsze niż zwykły pokój hotelowy no tyle że wyżywienie musiałoby być we własnym zakresie..

-
http://www.gazetawroclawska.pl/wiadomosci/brochow-i-ksieze/a/trojaczki-w-szpitalu-na-brochowie-oliwia-jagoda-i-iga-pierwsze-od-20-lat-zdjecia-film,9440709/
Jak dobrze, ze ani w mojej ani meza rodzinie nie bylo mnogich ciaz. Kocham Tomka, ale milosc do trzech ciezko udzwignac, zwlaszcza w nocy gdy do dyspizycji sa tylko 2 piersi;)
0na88, Zetka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
my po spacerze , spacerowka sie spisala - choc spieprzylam ta sprzaczke czy jak sie to tam nazywa... co w plecakach do regulacji jest, i wypad mi ten pasek . Z racji tego ze jestem beznadziejna w takie robotki, zwiazalam jej jedna szelke - poczekam az stary wroci to moze to naprawi. Aaaa i mialam problem z podnozkiem , dopiero jak do domu dotarlam to sie zorientowalam ze nogi Zosce zwisaly a raczej opierala je tylko o nakladke na woezek. Musze poszukac jak to sie tam robi ...
Paula_71 - oj zgadzam sie , ja sobie blizniakow nie moge wyobrazic a co dopiero trojaczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 13:57
mamasia, jesslin87 lubią tę wiadomość

-
Moj synek zasmakowal w miesku
Jarzynki z indykiem byly pychaaaaa. Zagrzalam pol sloiczka, zjadl i jeszcze sie domagal, w akompaniamencie krzyku musialam odgrzewac reszte sloiczka. Dziecko zachwycone.
mamasia, Martucha86, Paula_071, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
A ja wczoraj dostałam okres.. a było tak pięknie.. no ale w planach drugie dziecko więc w sumie dobrze bo musiałabym na siłę małego od cyca odstawiać..
Mąż się śmieje że jak trafią nam się trojaczki to nagle staniemy się rodziną wielodzietną.. żarty się go trzymają no..
0na88, mamasia, magda sz, Martucha86, Paula_071, jesslin87, Weridiana, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość

-
Migotka to Ty miałaś jęczmień? Dziś rozmawiałam z przyjaciółką, używa pół roku odżywki z L,biotica i dostała po pół roku jakiegoś uczulenia, jęczmień się jej zrobił że na oko nie widziała bo była spuchnięta bulwa. Jak używasz tego to odstaw bo być może jesteś uczulona. Ja używałam 2 lata non stop i nic mi nie było ale pewnie są osoby uczulone.
-
No u nas noc masakryczna ale nie przez Maję bo ta o dziwo sama zasnęła o 21:30 i obudziła się na cyca o 5 więc szok. Ale moi sąsiedzi żule dali taki popis że modliłam się żeby się pozabijali i byłby spokój... Od kiedy tu mieszkam nie dali tak czadu. Zaczęło się że o 22 przyszli do nich znajomi którzy na schodach obok nas się wywalili i rozbili butelkę wódy....pozniej muzyka na fula, 10 razy leciała - Z twarzą Marylin Monroe...o 3 zaczeła się awantura, leciały takie bluzgi, latały naczynia, meble, kurwy to była spacja w ich zdaniach. No i tak się darli na siebie do 6....Sąsiadka darła się jak opętana KONIEC, KONIEC co chwila. No padaka. Rano miałam ochotę wziąć wiertarę i dziury w ścianie powiercić żeby im pokazać. No ale jakby nie było musiałam od nich wziąć tortownicę którą pożyczyli miesiąc temu i zaczęłam o 9 nawalać dzwonkiem hehehh, sąsiadka tłumaczyła się że to nie oni się tak kłócili tylko ich goście którzy spali u nich.. Masakra co trzeba mieć we łbie żeby przyjść do kogoś i zrobić w nocy 3 wojnę światową?
Zbieramy się zaraz na urodzinki faceta mojej przyjaciółki, nie wiedziałam co kupić i w sumie czasu nie miałam bo spontanicznie wczoraj dostałam zaproszenie że robi urodziny więc zrobiłam torta.
Maja dziś złożyła wypowiedzenie z pracy na cały etat i przeszła na pół
hehe dobre i to.
Miłej soboty kochane
Paula_071, mamasia, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Jakbym się dowiedziała że jestem w ciąży z blizniakami mając już jedno dziecko to chyba chodziłabym do psychologa. Radość radością ale byłabym przerażona tym co będzie...Mam nadzieję że Bozia mi nie wynagrodzi nigdy w blizniakach
Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dxiewczynki wychodzi na to, ze po raz pierwszy sloiczek z indykiem zaspokoil glod mojego dziecka i zastapil posilek mleczny. Przerwa w cycowym mleczku 5:12. Dumna jestem z mojego maluszka i plakac mi sie chce, bo to oznacza, ze bedzie mnie potrzebowal co raz mniej chlip chlip.
I przez ostatnie dwa dni jak sie ciska i chce, zebym go wziela, wychodzi mu takie mmmaaammmaaa. Przyjmujemy, ze to pierwsze slowo :p