SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja 162cm i waga 55,5...przed ciąża było 52,5...ale mi tez nie chodzi tyle o wagę, co o ujędrnienie ciała i wyrobienie mięśni, bo teraz to gdzie nie dotknę to galareta fuuuuu
a najgorzej jest jak chce jeansy ubrac, tyłek jest płaski a brzuch i boczki sie wylewają buuuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 14:37
Weridiana, Migotkaa lubią tę wiadomość
-
Marynata zrobiona, nie muszę się zbierać po starszą bo m odbierze. Często jeździ autobusem ale dzisiaj miała obiecane że ją odbierzemy

O tej porze Emcia z reguły śpi i szkoda mi ją wybudzac.
Żabka, Zetka właśnie mi też o te mięśnie chodzi pośladki uda I brzuch
Iys wszystkiego najlepszego i udanej imprezki, może Lily będzie zaciekawiona i dacie radę
Ona co to za niedobra żyrafa
na pewno już zapomniała o paluszku
Maadzik nie wiem dlaczego ale ja też myślałam że to trzecie dzieciątko, super gratuluję raz jeszcze.
Zetka, lys lubią tę wiadomość
-
Widzę, że Wy tu ćwiczenia jakieś robicie, a ja wpierniczam wszystko i waga w dół póki co.
Zauważyłam, że jak nie jem słodkiego do kawy, to waga lekko idzie w górę. Ja tam się nie ujędrniam, mąż mnie rzeźbi... Codziennie hehehehe nawet swoją oponę prawie zgubiłam i strasznie za nią tęsknię hehehehe żarcik
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Zapomniałam napisać wczoraj, że byliśmy na szczepieniu. Sebastian wazy 7800. Chyba nie jest źle co?
Gotujecie dzieciom... czyli tylko ja jestem na słoiczkach?
mamasia lubi tę wiadomość
-
Ona soryy ale ja tez sie uśmiałam
Ja dzis mialam dzien lenia bo nie gotowałam, bylismy u tesciowej na pierogach ruskich, po 11 przyszła siostra na kawe, wiec sobie pobojcyłysmy z racji tego ze Szymko spał do 13.10 he:)
Aaa dzis waga pokazała 64 kg, czyli półtorej kg mniej, jednak to jedzenie "nie do porzygania" daje efekty i chyba czerowna herbata:)
Aaa dzismierzyłam swój strój kąpielowy, weszłam bez najmniejszego problemu w moje 36:) tylko cycki troche słabo sie mieszcza ale co tam:)
Tylko skóra jest beee, spróbuje sie troche opalic na sol, zobaczymy jak to bedzie wygladac, noi brzuch i dupsko pasuje ujedrnić
Mam smaka na te mufiny ale nie nie bo bym jeszcze wszystkie zjadła jak murzynkaaa -
małaMyszka wrote:Zapomniałam napisać wczoraj, że byliśmy na szczepieniu. Sebastian wazy 7800. Chyba nie jest źle co?
Gotujecie dzieciom... czyli tylko ja jestem na słoiczkach?
Myszka ja różnie, w większości Emma je to co my tzn wybieram jej np ziemniaki, warzywa, łososia trochę maselka. Czasami mieszam ziemniaka z połową sloiczka.
jeśli podajesz sloiczki i smakują to nie masz się czym przejmować bo gorzej jak nie smakują
wtedy trzeba wymyślać.
specjalnie nie gotuję, np jak robilam kapusniak to przed wrzuceniem kapusty odlalam trochę rosołu itp
dzisiaj wycisnelam sok z pomarańcza i wypila trochę
Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ale beka. Leżymy we czwórkę, Misiek śpi na mezu. Nagle mąż krzyknął i podskoczyl. Ja cała w strachu pytam co się stało, a on mówi że Misiek go w cycka ugryzł
apaczka, jesslin87, małaMyszka, mamasia, Migotkaa, aaaaga, 0na88, Pulpecja, witaminkab, Paula_071, lys, Martucha86, Weridiana, magda sz, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość

-
Zetka wrote:Ale beka. Leżymy we czwórkę, Misiek śpi na mezu. Nagle mąż krzyknął i podskoczyl. Ja cała w strachu pytam co się stało, a on mówi że Misiek go w cycka ugryzł

Hahaha
dobre
Ostatnio mąż trzymał Maksa a ten zaczął srac i sikac a chyba był źle pampek założony i wypłynęło na meza
Zetka, mamasia, Ewa123, 0na88, Paula_071, lys, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ona przepraszam ja tez sie uśmiałam
Zetka doobre może Misiek myslal że to Twoj cycek hihi
Ja mam juz fajrant maz usypia mlodego tzn probuje bo slysze jak Artek spiewa a ojciec mu tlumaczy ze trzeba isc spac
Zetka lubi tę wiadomość
-
Mamasia, a więc to Ty byłaś! Ja dzisiaj jakaś zamroczona jestem, zawiesiłam na Was wzrok nawet i tak dopiero jak już byłaś z koleżanką w oddali to przyszła mi do głowy myśl, czy to Ty byłaś czy nie. Trzeba było do mnie krzyknąć to bym oprzytomniała trochę!
cho na wspólny spacer w przyszłym tygodniu, co?
mamasia lubi tę wiadomość
Ewa123 -
Babla nie ma, wiec ciezko stwierdzic czy to opryszczka. Moim zdaniem byl rano, ale maly ja przegryzl. Na razie nie dostal przeciwwirusowych lekow, poczekamy bo innych objawow infekcji nie ma.
Wzrostem jest 90 centyl, 71cm. Malo przybrał, wazy tylko 8100, 200g za 1,5 miesiaca. Ale patrzac ile on sie rusza to sie nie dziwie. Ale jest 50 centyl. Cycka je cala dobe co 3h, warzywka, miesko i rybe tez chetnie je wiec ok.
lys, Zetka, mamasia, Martucha86, Amberla lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dziewczyny dziękuję za życzonka, co prawda ja urodziny mam dopiero 9go , ale mąż ma 6go, więc najlepiej pasowało nam jutro

Zetka dobre dobre
Paula mam nadzieję, że to nie była opryszczka, oby Tomeczkowi nic nie było.
Migotkaa, Weridiana lubią tę wiadomość

-
Paula_071 wrote:Babla nie ma, wiec ciezko stwierdzic czy to opryszczka. Moim zdaniem byl rano, ale maly ja przegryzl. Na razie nie dostal przeciwwirusowych lekow, poczekamy bo innych objawow infekcji nie ma.
Wzrostem jest 90 centyl, 71cm. Malo przybrał, wazy tylko 8100, 200g za 1,5 miesiaca. Ale patrzac ile on sie rusza to sie nie dziwie. Ale jest 50 centyl. Cycka je cala dobe co 3h, warzywka, miesko i rybe tez chetnie je wiec ok.
Paula, nie pomyliło się coś lekarzowi? 71 cm to między 50 a 75 centylem. A to Tomek dużo nie waży, na zdjęciach wygląda na większego chłopca niż 8100.
Ciekawe, czy to opryszczka, czy coś innego.
My z mężem właśnie robimy ciorba de burta, czyli rumuńskie flaki
Jutro idziemy na rehabilitację na 11.00 i reszta dnia spokój - w końcu weekend
Migotkaa, Zetka lubią tę wiadomość

?