SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka, po się porzygasz

Ja idę w pn na ważenie itp, w domu tydzień temu waga pokazywała 8100-8200 ale ona myli bo Misiek się wierci i nogami na ziemię. Zobaczymy.
Oglądałam filmiki starszego jak miał 7 miesięcy. No i też się wspinal jak Misiek, ale o wiele lepiej raczkowal. No i oglądałam późniejsze też. Kurcze tak około roczku to jest super. Już gadał po swojemu, zaczął chodzić jak miał 9,5mca. Boski był
niby podobni, a inni. Bardziej okrągły na buzce był starszy i więcej włosków chyba 
Ale tu dziś ciszaaaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 22:46
lys, Martucha86, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość

-
PewnieEwa123 wrote:Mamasia, a więc to Ty byłaś! Ja dzisiaj jakaś zamroczona jestem, zawiesiłam na Was wzrok nawet i tak dopiero jak już byłaś z koleżanką w oddali to przyszła mi do głowy myśl, czy to Ty byłaś czy nie. Trzeba było do mnie krzyknąć to bym oprzytomniała trochę!
cho na wspólny spacer w przyszłym tygodniu, co? 
zgadamy sie na pw
-
Dobry wieczor dziewczynki

Moi Panowiw juz spia w najlepsze; ja u rodzicow po poludniu wypilam kawke i mi sie nie chce. Jestem troche zaziebiona, wiec niniejszym podlaczylam sie do inhalatora i wdycham. Moze w nocy nie bede budzic mlodego moim szczekaniem.
W ogole moj mezus, to powinien otrzymac miano "ojca dnia". Udalo mi sie ululac mijegi skarbusia, wiec mowie staremu, ze jak bedzie kwekal, to niech mu poda smoka. Minelo kilka minut wskoczylam pod prysznic, a po chwili, pomimo, ze woda sie lala, kabina zamknieta, drzwi od lazienki tez, to uslyszalam jak koje dziecko placze. Wyskoczylam taka mokra, woda ze mnie scieka, patrze a ten obok dziecka spi w najlepsze, a maly sie zanosi od placzu. Buuu. Wzielam malego, a tego pacnelam w leb obudzilam i opierdzielilam jaj trzeba. Ale mnie zezlil.
lys lubi tę wiadomość
-
Madzik gratyluje ciazy
Przyznaj sie, zmotywowalo Was 500+ hehe. Oczywiscie zarcik :p
Rodzina od strony meza jest duza i ppwiem Ci, ze z jednej strony fajnie, bo swieta czy spotkania rodzinne sa nieporownywalne do tych, ktorzy reprezentuja model 2+1 czy nawet 2+2, ale jest i druga strona medalu, nieporozumien i niedomowien bywa zdecydowanie wiecej. Jak zasiade do kompa; to wrzuce zdjecie z chrzcin Karola, na ktorym i takbwszystkich nie ma, ale bedziecie wiedziec o czym pisze
Zetka, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zabko chcialabym zobaczyc balagan q Twoim wykonaniu
Pewnie odrobina sztucznego sniegu i nieposkladane koce na kanapie albo kosz z rzeczami do prasowania w kacie 
Co ja tam jeszcze chcialam napisac... Acha dziewczyny, ktore szukaja kurtki typu parka, przypadkowo we Wroclawiu przy ELeclec widzialam w takim sklepie "Peron kobiet", nie mam pojecia czy to jaka sieciowka, ale tam byly za 129 zl.
Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Agaata twój synek tak jest do przodu z tym raczkowaniem ze pewnie ja powinnam się wybrać na rehabilitację zamiast ciebie
moja Emma tylko by skakala i dość stabilnie siedzi ale pelzanie raczkowanie co to to nie.
widzę że temat opryszczki się pojawił, z tego co wiem nie można się z tego wyleczyć, jak już złapiesz wirusa to jest w organizmie uspiony i czeka aby się uaktywnić
niestety ja mam i od czasu do czasu przypomina mi o sobie
-
Lys jakbys rzeczywiscie nie miala sie w co ubrac, to z rana wyskocz do Savy na Przemkowska, tam na pewno kupisz cos ladnego na siebie. Ostatnio bylam tam z mama i powiem Ci, ze maja bardzo ladne i eleganckie ciuszki
Ja sie tam wybieram po kiecki na wesele i przed powrotem do pracy tez przewietrze tam portfel 
Ona mam nadzieje, ze paluszek ma sie dobrze. No coz, czasami nasza bloga nieswiadomosc bywa zgubna, ale niekiedy to nieuniknione. Wyobrazam sobie jak sie poczulas jak stary Cie uswiadomil w jakim bledzie bylas. Normalnie tragikomedia
Hmmm cos jeszcze chcialam...
lys lubi tę wiadomość
-
Ktora tu zostala ostatnio posadzona o niepokalane poczecie? Hehehe moja mama mnie dzisiaj pytala czy w ciazy nie jestem. Ostatnio miewam zawroty glowy, mdlosci, nudnosci, czasami nagle mi sie zakreci w glowie i momentalnie mnie zmuli, czasami przy tym serducho mi kolacze. Ciaze wykluczam, bo przez caly poprzedni miesiac nie bylo kompletnie nic, chyba, ze wlasnie niepokalane poczecie. Swoja droga w ciazy takich atrakcji nie mialam.Podejrzewam wirusa, bo i przy okazji jakas zaziebiona jestem. Jak do poniedzialku mi nke przejdzie, to chyba bede zmuszona odwiedzic przychodnie.
-
Mój też się budzi. O 20 zjadł solidna porcje kaszki na wodzie z owockiem, o 22 przed spaniem cyca. Obudził się po 23 już z płaczem stał w łóżeczku, mąż go ponosil i zasnął i teraz znów to samo, to dałam cycka. Ja nie wiem czemu on się tak często budzi? To już trwa półtora mca około,jak nie więcej.

-
Griszanka to ja od niepokalanego poczęcia.. nowa miss na forum heh
Mój ostatnio też budzi się po 100 razy.. od 21 do 23 chyba z 5 razy z płaczem. . Teraz nakarmilam, przebralam i śpiewa w łóżeczku.. zawsze raz w nocy mi śpiewa..ale za to jutro pierwszy raz zmieniam się z m i on śpi z małym i budzi mnie na poranne karmienie.. pewnie nie będę mogła zmruzyc oka..
Lys mam nadzieje ze będziesz miała udana imprezkę, sprzedaj mała jakiejś cioci a sama usiądź i udawaj ze jej nie widzisz, zjedz ciepły posiłek i wypij pyszna kawę!
lys, zabka11, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość

-
A i ja też na sloiczkach ale dziś ugotowalam zupkę. . Wczoraj kupiłam eko kuraka i eko warzywa.. Boże jakie to pyszne wyszło a ani jednej przyprawy.. jednak te eko produkty to rarytas a kurak to jak inne mięso smakuje ale to już wcześniej stwierdziłam.. dostałam od mamy książkę malucha na talerzu" i jest trochę fajnych przepisów to trochę mu pogotuje ale na pewno też będę korzystać ze słoiczków bo jednak wygoda spora..
Śpiewak zasnął to ja też spadam. Dobrej nocki
małaMyszka lubi tę wiadomość

-
Dzień dobry! Właśnie usypiam mała na pierwszą drzemkę, bo już marudzi. Nie mam pojęcia jak Wy to robicie ze dzieci śpią regularnie. U nas żadnych zasad prawie nie ma. Każdy dzień wygląda prawie identycznie a jednak drzemki nie. Jedynie nigdy nie śpi po 18.
Migotka pisałaś kiedyś o sprawdzonej spacerowce. Nie zapisałam a pamiętam ze sprawdzałam i była fajna. Przypomnisz mi?

-
Witaminkab u nas Boze aż się boję pisać wygląda od około 2 miesięcy identycznie. Wstajemy około 7 o 9 idzie spać na od 10-40 minutę potem zabawa no i około 11 znowu sen potem wstaje trochę zabawy i między 12-13 daje obiadek od 3 dni i zasypia 14-15 spi jak zwykle około 30 minut. I znowu się bawi ok. 16-17 deserek i się bawimy zasypia o 18 i tu się zdarza że pospi nawet godzinę. I zabawa potem kąpiel znowu zabawa i zasypia na noc miwdzy 21-22 tylko jak smok wypadnie to trzeba podawać. W nocy budzi się około 3/4 czasem o 5 no i do łóżka biorę i wtedy już wisi na cycku do 7 rana. Tak ogólnie podoba mi się nasz plan dnia a i zeby nie było że je tylko obiad i deserek to jeszcze w dzień wpada karmienie na zadanie a tu nie mamy nic ustalonego czasem je co godzinę czasem nawet zrobi sobie 3 h przerwy.
witaminkab lubi tę wiadomość