SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas katar nie wiadomo skad
mama mowi ze moze od zebow. Wybudzala sie z wielkim placzem kilka razy bo ja przytykalo mimo ze ja polozylam wysoko na swojej poduszce no i meczyla sie jak ssala. Mam nadzieje ze to od zeba i jej przejdzie. Z rana zrobilysmy juz inhalacje, dam jej moze sambucol zeby sie nie rozwinelo. Mial byc basen we wtorek
wstretne katary
-
Dzień dobry! Wczoraj mieliśmy mała imprezkę z okazji urodzin męża. Mała przez to poszła spać po 22. Od okresu kolek się to nie zdazylo, ale co się dziwić jak cały czas do niej ktoś gadał i zabawial. Na koniec mnie mąż wkurzył, bo jak mu powiedziałam ze jego rodzice nic sobie nie robią z tego co do nich mowie o Łucji to powiedział, że za bardzo sobie przybieram do głowy. Wiem, że nikt nie lubi jak się krytykuje jego rodziców, ale skoro on moich krytykuje prawie cały czas to bez przesady!
Noc nawet niezła. Łuśka je w nocy juz 2 razy, niedługo sprobojemy dojść do 1 karmienia. Oczywiście o 3 musiała juz spać z nami, bo wczoraj cały czas u kogoś na rękach i najlepiej z dala od mamy to odreagowala.
-
Niecierpliwa miała ostatnio taki że tylko nosem ciągnęła, dziś jej cieknie ale nie wiem czy nie od tego że jej kilka razy soli morskiej zaaplikowałam i inhalacje z rana więc może jej ściekać. Sama nie wiem ale szlak mnie trafia bo nie chce dać podać strzykawką sambucolu jakby się krzywda jej działa...
-
Paula 7 miesięcy... kiedy to zlecialo?
Moj syn daleko za Waszymi dziećmi, obraca się ładnie, ładnie gawozy, ale sam jeszcze nie siedzi.
Dla Juleczki i innych chorych dzieci dużo zdrówka :-*niecierpliwa, Paula_071, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Noc okropna od wczoraj glowa mi pęka żadne prochy nie pomagają a mlody piszczal przez sen stekal kręcił sie od 22 do 2 z 5 razy go uspokajalam potem łaskawie spokojnie pospal do 5 zjadl zanim zasnął byla 6 a o 7 juz wstal
Do tego maz mnie rano wqrwil i sie poklocilismy az mi lzy polecialy z niewyspania bolu glowy marudzenia mlodego i w ogole jakos kryzys mam na szczescie mlody spi juz 2 godziny ja sie zdrzemnelam z 40 minut i mi trochę lepiej do tego wyszlo sloneczko ale mie wiem czy chce mi sie ze slubnym iść razem na spacer moze zapakuje mu syna i niech ida sobie sami a ja po prostu posiedze i nic kompletnie nie bede robiła zrobię reset -
Dziewczyny, czy raz podgrzany słoiczek do temp. ok. 37 st. moge wlozyc do lodowki i zuzyc nastepnego dnia? Bo Laura zjadla tylko 1/3 tego duzego sloika 190 g i szkoda mi go wyrzucac
Jakos dzisiaj nie chciala jesc obiadku... Smierdzi mi tu zebami...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 13:42
-
Wróciliśmy ze spaceru, byliśmy 2,5 godziny - piękna pogoda - słońce świeci, ale jeszcze zimno jest
Teraz karmienie, piejmy kawkę i jedziemy z Młodym na basen
My też dzisiaj 7 miesięcy. Paula zdrówka dla Tomka!Paula_071, witaminkab, Martucha86, AgaSad, Zetka, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Katarka raczej juz podgrzanego nie mozna drugi raz podgrzewać ja przynajmniej tak nie robie i chyba nawet na niektórych sloiczkach tak jest napisane a i przekladam porcje do innego pojemnika i w nim podgrzewam jak widze ze za malo to dogrzewam jak juz widac dno a mlody dalej otwiera paszcze bo tez mi ze dwa słoiczki w kosz poszły i szkoda bylo
Katarka lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego dla Huberta i Tomka
Natalka tez dziś 7 miesięcy kończyrano aż mi się łezka w oku zakręciła, kiedy to zlecialo
aż się boję pomyśleć że już tak niedaleko i będzie roczek. Za szybko ten czas leci
niecierpliwa, magda sz, Martucha86, AgaSad, jesslin87, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa - dokładnie tak - obiadokolację. Rano je owoce z kaszką lub bez - około 9.00 rano, a obiadokolację około 17.00. Tak mi póki co najbardziej pasuje do rozkładu dnia. Z czasem jak mu wprowadzę 3 posiłek to pewnie około 13.00
niecierpliwa lubi tę wiadomość