SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:Apaczka, mam takie pytanie na przyszłość
Ostatnio mój Szymek odrzucił nurofen w syropie jak chciałam mu podać na zęby, czy taki środek przeciwbólowy można podać do jedzenia? Kaszka, owoce? Czy czegoś takiego się nie praktykuje?
Migotkaa lubi tę wiadomość
-
Migotka, ja też nie dostałam tych spodenek z allegro. Ciekawa jestem czy przyjdą, czy to jakieś oszustwo się okaże.
Widzę, że dużo osób wystawiło tam negatywne komentarze. Przypuszczam, ze kiedyś te spodenki przyjdą, ale raczej jest jakiś bałagan, szycie na bieżąco i spodziewam się że będzie to długo trwałoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 20:22
-
Aska87 wrote:pierwszą miłość oglądałaś ?
hehe
no u nas fakt siedzieli po dwóch stronach i Patryk dalej pan bezzębne dziąsełko
takie maluchy zgrzytają zębami, bo odkryły coś nowegoteraz doczytałam, ze Tomek też przez sen, to chyba faktycznie z innego powodu może być.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 20:36
Martucha86, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Nie wiem o co chodzi, ale od 3 dni mamy walke z butelka, jak widzi, ze butelka sie zbliza to machanie rekami, wykrecanie dopiero jak poczuje, ze to mleko po'paru takich probach to je normalnie. Mam nadzieje, ze to przejsciowe przy chorobie i bedzie sie rzucac na butle jak wczesniej
-
Pulpecja wrote:to moja nie ma zębów, bo jeszcze chrzczona nie była?
takie maluchy zgrzytają zębami, bo odkryły coś nowegoteraz doczytałam, ze Tomek też przez sen, to chyba faktycznie z innego powodu może być.
Nie przez sen, ale jak się budzi i zanim ściągnę piżamę i wyciągnę pierś to zaczyna zgrzytać. W ciągu dnia zgrzyta podczas jedzenia obiadku/owoca/kaszki i picia.
Dziewczyny, święta tuż tuż. Potrzebuję natchnienia jakie ciasto zrobić. Mama robi sernik, bratowa mazurki. Potrzebuję przepisu na coś co się w miarę szybko robi i jest smaczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 20:51
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Pulpecja wrote:to moja nie ma zębów, bo jeszcze chrzczona nie była?
hehehea tego to nie wiem
ja taką teorię ostatnio w serialu słyszałam
nie wiem czy na potrzeby odcinka nie wymyślone
-
Paula_071 wrote:Nie przez sen, ale jak się budzi i zanim ściągnę piżamę i wyciągnę pierś to zaczyna zgrzytać. W ciągu dnia zgrzyta podczas jedzenia obiadku/owoca/kaszki i picia.
Dziewczyny, święta tuż tuż. Potrzebuję natchnienia jakie ciasto zrobić. Mama robi sernik, bratowa mazurki. Potrzebuję przepisu na coś co się w miarę szybko robi i jest smaczne.Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Spałam z Hubertem dzisiaj w dzień i już czuję, że nie będę mogła zasnąć, a jutro będę wykończona
Jutro mąż jedzie do Torunia rano i pewnie wróci późno, więc cały dzień z Hubim przede mną, muszę być w formie
Zrobiłam kaszę jaglaną z kurczakiem, suszonymi pomidorami, słonecznikiem, mango i natkąTakże jutro znowu obiad na zimno. Gotuję też zupkę dla Huberta. W domu mam taki sajgon, że aż się boję myśleć. Może w środę jak mąż wróci z pracy to uda mi się trochę ogarnąć, bo jutro nie ma opcji.
-
Hejka,
Paula moj bratanek zgrzytal zebami chyba do 2 rz., pozniej mu przeszlo. Za to do 5 rz. gryzl wszystko co trafialo do ust, najciekawsze bylo gryzienie kaszy manny, herbaty, wody. Do tej pory na wspomnkenie wzbudza, to w rodzince salwy smiechu. Wyrosl z tegoA co do ortodonty, to nie ma co isc z mleczakami, a stomatologa mozna odwiedzic po roku, na zasadzie oswajania maluszka z lekarzem. Najgorzej isc jak sa juz ubytki.
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Ja w szpitalu mam ciekawie. Sala dwojka, drugiemu dziecku towarzyszy tatus. Ciul, ze co godzine wystawiam cyca, ale na domiar wszystkiego dostalam @ i to obfita. Modle sie, zeby mnie nie zalalo. Wcdesperacji mezowi kazalam dostarczyc podklady poporodowe, zeby choc noc jako tak przetrwac - powinno dac rade
Mialam koszule nocna, meza wyslalam, zeby kupil mi pidzame, bo w domu takowej nie posiadalam. Nawet nie wiecie jaki dyskomfort. No i przy tym wszystkim jestem chora. To sobie ponazekalam na noc
Dobranoc.