SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:Byliśmy 3 godziny na sapcerku, pogoda cudna! Szymko spał 2 godziny:)
Martucha super! Staś zdolniacho Ty ! Nie pamiętam, Staś raczkuje?
-
Witajcie
ale mi dziś dziecko prezent zrobiło
spało od 21 do 3 ciągiem
pierwszy raz w jego życiu tak długie spanie bez przerwy jedzeniowej
zjadł o 3, pospal do 5, a później już co 45 min i wstalismy o 7
ale w sumie był wymeczony wczorajszym dniem,bo miał o 15 usg, później wizyta u chirurga i na 18 basen i przez cały dzień rano spał 40 min i później dwie drzemeczki w aucie po 10 min, wiec tylko godzina przez cały dzień to i padł
może to jakiś sposób na niego
magda sz, lys, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:My już nie spimy ale miałam wczoraj migrenę ją pierdziele myslalam że głowę rozwali.
Groszanka super że ju jesteście w domu
Mamasia super że jaderko się znalazło nas też czeka po roku zabieg. -
Jak nauczyć dziecko teraz pić z butelki? Chyba przejdę na mm, kurwa mać mam tak pogryzione sutki że krew mi leci..jak ktoś nie wierzy mogę zrobic zdjecie. ;( siedze i rycze z bólu. Od wczoraj mnie gryzie, wsadzałam placa a teraz tak sie wycwanila ze zaciska sie z calych sił ze nie moge nic wlozyc ani wyjąc sutka ;( strasznie to boli, teraz piecze mnie no bo rana normalnie. I jak ja mam ją karmić jak pirania nie chce nic oprócz cyca a ja z bolu nie dam rady jej karmić.
-
Wierzę Ci Magda. Moja szwagierka tak miała -dziecko niesmoczkowe, gryzące i niechętnie rozszerzające dietę. Lekko nie miała. Do tego piersi w strupach. Może bardziej stanowczo reaguj, zabieraj cyca i koniec. Przejście na butlę to by była ostateczność tak myślę.
-
Dziś widziałam fajny tekst " różnica między urlopem a urlopem macierzyńskim to jak różnica między krzesłem a krzesłem elektrycznym.. "
mamasia, 0na88, aaaaga, lys, zabka11, magda sz, Aska87, niecierpliwa, jesslin87, Paula_071, chcebycmama, witaminkab, Martucha86, Weridiana, Zetka, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Jednak pojechalam z mezem na rehabilitacje i druga fizjoterapeutka powiedziala, ze to zdrowe dziecko i nie ma sensu na sile niczego pospieszac. Stwierdzila, ze stanowisko fizjoterapetow i nerologow jest troche rozbiezne w tym temacie. Nie sadzac dziecka. Jej syn usiadl w wieku 11 mcy, a i tak byla to dla niego czynnosc malo atrakcyjna i nudna.
Kisiel na bobofrucie zrobil furore, chociaym myslalam ze go nie zje, bo kwasny0na88, magda sz, apaczka, Pulpecja, lys, mamasia, zabka11, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:Jesslin a Was też ten sam zabieg czeka czy coś innego?
Maks ma spodziectwo czyli lekko uszkodzona skórkę na siusiakubędę to naprawiać ale dopiero po roku. Już się boję bo to dziecko uaypiaja więc pewnie wenflon i te sprawy biedak mój.