SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabka to mój zjada 420-450 ml ale mój to słonik, 11 kg, mysle ze mu krzywdy tym nie zrobie jak dostanie troche mniej:)
Ty masz meble na wysoki połysk w kuchni, powiedz czym je czyscisz, ja używam tylko płynu do szyb i bawełnianej szmatki, ale przy tych szafkach przy kuchence od tłuszczu troche ciezko domyć samym płynem, masz jakiś sposób czy czyscisz na bieząco, bo u mnie niestety z tym "bieżąco" to ciezko
Król spi, zjadłam snaidanie, biore sie za szafki w kuchni wymyc srodek bo z Szymkiem je poodkurzałam to trzeba wytrzec na mokro -
Oooo Magda kto wie
Ja też pisze Listy do Maksa tak co jakiś czas no bo potem jednak wspomnienia uciekają mam nadzieję że będą mu się podobaćja też odkladam rzeczy do pudełka wspomnień ostatnio trafil tam jego 1 smoczek
Mam marzenie że mój syn kończy 18 siadamy do wspólnego śniadania i wyciągamy mu takie pudełko wspomnień z listami.no i chce zmontować właśnie taki filmik z jego 18 lat ale z filmami których wcześniej nie widział
A filmik chce zakończyć z jego zdjęciem z czasu niemowlęcego z kartka mamo zobacz mam 18 latWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 11:24
Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Zabka powiedziala ze musialabym dokladnie napisac co przed kilka tyg jadla. No a wiadomo ze nie mam takiej listy. Metabolizm i zatrzymywanie wody jest pro lemem mowila ze moze zjadlam trochw potraw ktore zatrzymuja wode albo ze przyzwyczailam organizm ze jem tyle samo i zwolnilo sie wszystko albo i to to. Zeby kg tak spadaly na biezaco to mowila ze trzeba miec plan posilkow na kilka dni bo nie chodzi tylko o samo jedzenie ale trzeba kalkulowac. Mi tak samo jak u Ciebie, 6 kg spadlo poki co stoi... Ale podjadalam tez sporo... Teraz czuje ze juz tak na dobre wroce do diety po swietach ale postaram sie nie wpierdalac jal zwykle co swieta..
zabka11 lubi tę wiadomość
-
hahaha magda sz no niezle nieżle - dla spokojnego snu teścik zrób
co do wagi to ja zauważyłam ze przy owulce waga mi idzie ciut w górę i przed @...no i często na wieczór mam wzdęcia, mimo ze nie jem wzdymających rzeczy...ale ja od zawsze mam z tym problem...;/
Migotka -ja na bieżąco też nie czyszczę tylko jak zauważę ze okap i szafki nad kuchnią owalone tłuszczem to wtedy taki w sprayu środek z biedry MrMagic przeciw tłuszczowi używam. a jkaieś zacieki czy odbit paluchy płynem do szyb
-
aaaaga wrote:Siema noc ok mlody od rana stekajacy a musze jechac do firmy jakaś papierologie podpisac buuu
Z tym zelazem to z tego co pamietam z roslin przyswajamy jakies znikome ilosci podajze okolo 5 % z mieska duzo więcej i jest lepiej przyswajalny
Nam zasugerowali badania krwi ze wzgledu na te niskie napięcie tylko nie wiem czy jest sens go kluc apaczka jak sie na to zapatrujesz?
U nas dzisiaj 7 mcy, waga 7350 g czyli pomimo niejedzenia, raczkowania +350g w miesiąc więc jestem zadowolona
Niecierpliwa ja smoczki wyparzam co jakiś czas. Częściej elementy laktatora czy butelki w których jest mleko.
Jesteśmy na spacerze i piździ. Dobrze, że mam herbatęniecierpliwa, lys, Weridiana, jesslin87, aaaaga, Paula_071, mamasia, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Oj Apaczka nikomu nie zycze takich "przezyc" jakie ja wlasnie zafundowalam moim rodzicom w zwiazku z anoreksja, ale dzieki Bogu i determinacji rodzicow udalo nam sie z tego wykaraskac, choc troche to trwalo
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Szczęki 3 znów zaatakowały
kuzwa porod mnie tak nie bolał jak to
Szczęki 3 haha sorry Magda ale mnie rozsmieszylas
a probowalas wkładać palca i mówić nie wolno za każdym razem? Tylko wiesz trzeba wykazać się refleksem tak jakby wyprzedzić dzieckoJesslin wspominała że jej się udało
zabka11, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Magda sz - dokładnie, spróbuj jej ewidentnie pokazać ze na to niepozwalasz. i smaruj lanoliną jak najczęściej.
wciągnęłam michę makaronu razowego ze szpinakiem i gorgonzolą -ciul z dietą!było pyyyyszneeeee!!!magda sz, Weridiana, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość