SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Apaczka cos jest z tym przesileniem, bo ja tez nie mam mocy w nocy wstac choc raz. Dzis byla piekna noc od 21 do 5.40 ani raz nie wstawalam do Julki. Obudzilam sie o 5.40 poszlam do niej do pokoju a ta sobie spokojnie lezy, ale nie spi. Wzielam do wyrka i do 7 pospalysmy. Rano wpadl tesc, nie plakala, ale byla marudna. Zjemy obiadek i spadamy na spacerek
-
Hej, wysłałam synka z młodą na spacerek. Pogoda taka dziwna jakaś, ale dałam na wszelki wypadek folię to może dadzą radę. A ja zamiast coś robić delektuję się kawą
Migotka, ja zamierzam tak ze dwie łyżeczki daćzobaczymy.
Dzisiaj piorę pościel, dzieci i naszą łącznie z kołdrami i poduszkami. Będzie trochę roboty, ale będzie też z głowy. -
Właśnie się przebudzila na cycka
zdążyłam kurczaka przyprawić, podsmaze i zrobię w sosie.
Jak Emma jest marudna i zdążę ją ubrać , lyczek mleka i szybko idziemy . , wtedy zaśnie ładnie na spacerze ale jak nie wyczuje momentu i mi przysnie przy cycku to wtedy ciężko bo jest wkurzona jak ją wkładam do wózka i potrafi marudzić cały spacer -
ja zurku dam do sprobowania jej mala lyzeczke , pewnie sie skrzywi okropnie - na zwykla pomidorowke tak reaguje a co dopiero zur. Wracajac ze spaceru wstapilam do Rossmana - rozejrzec sie,zostawilam oczywiscie od groma kasy a sobie kupilam tylko antyperspirant.. za to Zosce kaszki , jakies ciasteczka po 7-mcu , sloiczki , deserki , chuje muje . W nagrode dostalam w kasie krem 35+.... to sie dopiero wkurwilam
lys, niecierpliwa, zabka11, Pulpecja, Weridiana, mamasia, aaaaga, Paula_071, Aska87, witaminkab, jesslin87, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
http://www.maniawypiekania.pl/2014/03/banoffee-ciasto-z-bananami-i-toffi-bez.html?m=1. Migotka te przepisy w necie podobne, ja z tego korzystam tylko dodaje troszke chalwy do ciasta. Sa wersje z mascarpone ale juz nie dodaje bo bomba kaloryczna, a nawet wole jak w tym ciescie masa nie jest taka zbita
-
Ale tu spokojnie
chyba wszystkie polerują zastawę lub pieką mazurki
My jesteśmy na spacerze, młoda ma dzisiaj chimeryczny nastrój, raz euforia a raz histeria. Po południu ma do nas wpaść moja koleżanka, z która nie widziałam się już 2 lata ale jakoś nie mam ochoty...
Lys jak tam samopoczucie? Agata opanowałaś zastój? Niecierpliwa Julka pogodziła się z butlą czy eeee?zabka11 lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Paula a to nie jest czasem tak ze dziecko nadrabia w nocy jeśli w dzień za mało zje? No bo jak w dzień karmisz co 6h to może dlatego w nocy tak często je?
Od 5 msc zaczal budzic sie w nocy częściej. Moze co dwa godziny nie, ale wyglada to mniej wiecej 3-2,5-2. Teraz wypadly nam 2 karmienia bo dostaje dwa posilki zamiast cycka.13.08.2015 r.
11.05.2019 r.