SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Kochane:)
Ktoś mi podmienił dziecko, gdzie to moje co szło spac o 21 i budziło sie o 8 ?
Wczoraj po kapaniu histeria, musiałam go ululać i usnął przed 21, po czym o 21.30 był juz wyspany, mąż poszedł sie do niego położyć ale gdzie tam, poszłam ja o 22 i tak do 23 zeszło eh.. nawet nie miałam siły isc pod prysznic..
Piję kawę i piękę biszkopta na to ciasto Magdy, mam taką kwadratową foremkę jak połowa duzej blachy, myśle że będzie ok jak zrobię na niej:)
Noi upiekę jeszczę babkęMąż sobie kupił pół blachy ciasta krówkowego to będzie się zajadał
Weridiana lubi tę wiadomość
-
U nas są 4-5 posiłków. Tylko znowu dość nieduże bo idą zęby chyba.
Dołączam do grona dziewczyn z @. Pierwsza od 21 listopada 2014. Nie powiem żebym tęskniła.
Mój mąż sprząta, są rzeczy których w ogóle nie robie. I stosuje metodę "nie umiem"
Dziś w planach pieczenie i gotowanie. Nie chce mi się!niecierpliwa, Migotkaa, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
u nas, juz kawal czasu jest tez 5 posilkow , czasem wpadnie 6 - jemy co 3h , po malym deserku po 2h.
ja nie wiem co to za czary , ale dopiero co posprzatalam mieszkanie a znow burdel... odechciewa mi siezamiast robic chrzan , pisanki czy inne, to musze znow wziac sie za sprzatanie.
-
niecierpliwa wrote:Ja tam stosuje metode nie umiem i tym sposobem maz odkurza, prasuje i wiesza firany, a do czasu ciazy nawet pralki wlaczyc nie umialam
niecierpliwa, Weridiana lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:U nas są 4-5 posiłków. Tylko znowu dość nieduże bo idą zęby chyba.
Dołączam do grona dziewczyn z @. Pierwsza od 21 listopada 2014. Nie powiem żebym tęskniła.
Mój mąż sprząta, są rzeczy których w ogóle nie robie. I stosuje metodę "nie umiem"
Dziś w planach pieczenie i gotowanie. Nie chce mi się!
hehe ja tez co ostatnio sie "poskarżyłam" z nie mam @ to na następny dzien była.... choć trudno to prawdziwą @ nazwać -
Witam się i ja. Co za noc! Dopiero nad ranem położyłam głowę na poduszkę, bo wcześniej nawet sensu nie było. Otóż mała zmieniała co 10 minut pozycję z płaczem i żadna jej nie pasowała, z jednego boku na drugi to na plecy i tak w kółko do rana. Do tego cyc co chwilę i jeszcze 2 razy się zakrztusiła. Ile to wszystko jeszcze potrwa, bo ja nie daję rady - 8 miesiąc masakry. Ostatni raz normalnie spałam na początku ciąży
-
Nie spie od 3, jak zwykle swieta a ja mam problem z piersia. Boli potwornie, temperatura rosnie, ibuprom nie pomaga. Znowu będzie to samo... pewnie bez antybiotyku dozylnie sie nie obejdzie. To chyba koniec karmienia. Tylko jak ja podam Tomkowi mm jak on nie umie z butelki?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
witaminkab wrote:U nas są 4-5 posiłków. Tylko znowu dość nieduże bo idą zęby chyba.
Dziś w planach pieczenie i gotowanie. Nie chce mi się!
Witaminka, to ja też ostatnią miałam 21 listopadaWidać przyszedł nasz czas
-
Paula, Apaczka, współczuję zastojów. Ja jeszcze troszeczkę czuję zgrubienie, ale można uznać, że jest ok. Wczoraj rano było fatalnie, , bardzo mnie bolało i myślałam, że nie dam sobie z tym rady, ale Hubert sobie poradził.
mamasia lubi tę wiadomość
-
my mamy 5 posiłków w ciągu dnia z tym że śniadanie, podwieczorek i kolacja to jeszcze butelka, drugie śniadanie to owoce plus trochę mleka, a czasem owoce z kaszką no i obiad
powoli po świętach może coś zaczniemy jeszcze wprowadzać zamiast butli, ale to takie wygodne ehh -
Czesc nocka standardowa chyba z 4 razy wstawalam plus o 4 wykatkowo byla butla i glupia ja myslalam ze skoro zjadl o 4 to najedzony pospi dluzej marzylam o 7 na ale 6.30 to i tak luksus przy ostatnich pobudkach 5.2p czy 5.40 wiec powinnam byc wyspana no powinnam bez kitu chyba jakies przesilenie bo ja tez nie mam energii mam nerwa i dola
Hmmm szkoda ze wczesniej nie znalam zasady nie umiem z prawdziwych nie umiem to zmieniac poscieli tzn powlekac koldre moj T ma jakas metode i wychodzi mu to swietnie ja sie plącze wiec on to robi moj musiał sie nauczyc prac domowych gdy bylam w ciąży i musialam leżeć i na szczescie z dniem porodu nie zapomnial ze umie nastawic pralke czy rozwiesic pranie
Mlody juz spi przesunely mu sie drzemki ciekawe jak bedzie po zmianie czasu
Wiecie ze nie karmię juz prawie 2 miesiace a z piersi jeszcze czasami cos poleci szokliwy szok normalnie
Dzisiaj post i moj tata przywiozl nam pyszną rybkę mniam
I nie zdarzylam okna balkonowego umyc co za pech heheh od rana odkurzylam mieszkanie i umylam podlogi ogarne lazienke bo mega sprzatanie bylo w zeszlym tygodniu wiec daruje juz sobie mycie kafelek na scianie i więcej juz nic nie robie
Milego dnia kochane