WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesslin, przez pierwsze 2 miesiace to oni ja widzieli tesc 2 razy, a tesciowa raz. Dopiero od pazdziernika, jak wrocili ze wsi widuja ja regularnie

• chcebycmama Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z Warszawy, szukam noclegu w okolicach Warszawy, może być pod w jakimś urokliwym miejscu, polecicie mi coś? Bardzo proszę. :-)

Agaata lubi tę wiadomość

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebycmama wrote:
    Dziewczyny z Warszawy, szukam noclegu w okolicach Warszawy, może być pod w jakimś urokliwym miejscu, polecicie mi coś? Bardzo proszę. :-)

Ja polecam Jozefow :)

• magda sz Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcebycmama to ma być z jakimś dobrym dojazdem do centrum? czy po prostu żeby było w okolicy nastu km od Wawy? Mogę polecić okolice Zalewu Zegrzyńskiego, może być Serock. Czy coś w samej Wawie tyle że ładnej okolicy?

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebycmama wrote:

Hej, zależy czego potrzebujesz, czy będziesz potrzebowała dojechać w Warszawie w jakieś konkretne miejsce, czy wolisz centrum miasta, jakiś urokliwy hostel w okolicach Starego Miasta, czy coś na uboczu. Ja słabo znam hotele w warszawie bo nigdy w nich nie nocowalam, kiedyś bylam na szkoleniu 3 dni w hotelu Boss i było super. Jest jeszcze hotel 500 nad Zegrzem, więc może to?

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co no jadę na weekend piątek niedziela z mężem dzieckiem i moimi rodzicami. Chciałam coś fajnego znaleźć, będziemy codziennie dojeżdżać do centrum na zwiedzanie. No i nie wiem wlasnie gdzie i co zarezerwować.

Syn, roczek.
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jozefow za daleko troszkę.

Syn, roczek.
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hotel 500 w Tarnowie Podgórnym jest imponujący także ten nad Zegrzem tez pewnie będzie. :-)

Ale może jednak jakiś fajny hostel na starym mieście?

Syn, roczek.
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie jeśli chodzi o Zegrze, to za daleko na codzienne dojazdy. Pomyślę nad czymś ciekawym bliżej centrum i dam znać.
    Moim zdaniem warto zerknąć na Ibisa, często są promocje, a przynajmniej wiesz co dostaniesz, bo wszędzie Ibisy są takie same.
    Jeszcze pomyślę :-)

chcebycmama lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ,

ja jestem umordowana po swietach , podobnie jak niecierpliwa pisze "padam na pysk", pierwszy dzien swiat u moich rodzicow przelecial spokojnie a drugi u tesciow to jakis armagedon... odechciewa mi sie wszelkich swiat i spotkan rodzinnych . Nie dosc ze moje dziecko zle reaguje na tesciow , to na dodatek na obiedzie swiatecznym bylo chyba z 15 osob w tym 5 dzieci , Zoska wydzierala sie w nieboglosy , byla zestresowana , przestraszona - caly czas na moich rekach i nie daj Boze ktos sie pochylil nad nia , czy zaczal gugac czy tam ciumkac do niej to histeria.... kazdy oczywiscie dogadywal " a moze pic jej sie chce" , a moze to a moze tamto - szczerze Wam napisac ze chcialo mi sie plakac i wyc jednoczesnie - maz wzial sie za wodke z rodzina i dobrze sie bawil a ja po prostu chcialam wyjsc.... 17 kwietnie mam chrzciny na sama mysl jest mi slabo . Przyjme strategie meza i to ja bede pic .

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam poswiatecznie.
    Apaczka, Amberla, Paula zdrówka dla malenstw!
    U nas tez ząbkowanie. Nawet nie chce mi się pisać. Jeszcze do tego pogoda ładna a zapowiadali deszcz i właśnie piore wszystkie ubrania w których Łucja mogłaby wyjść na spacer.

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa a jak Ty sama czujesz sie u swoich tesciow ? bo ja juz tyle teorii sprawdzalam lacznie z tym ze : uzywaja mocnych perfum , tesciowa mowi do niej smutnym glosem , tesc na sile proboje ja calowac itd.... ze ostatnio jeszcze wpadlo mi do glowy ze moje dziecko czuje sie swobodnie i jest soba jak ja sie tak czuje, tzn. u moich rodzicow jestem w pelni soba , czy ze swoimi znajomymi ( tak samo Zosia) u tesciow czuje sie skrepowana , wycofana , sama czuje sie tam obco... i nawet to mi wpadlo do glowy ze moze dziecko odczuwa moj nastroj. Z drugiej strony to nie pies, zwierzeta chyba tak potrafia- sama nie wiem , juz nie wiem od ktorej strony to ugrysc.

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcebycmama jeszcze mi sie takie miejsce w Warszawie przypomniało:

http://www.booking.com/hotel/pl/boutiquebbwarsaw.pl.html

Nie nocowałam tam, ale oglądałam kiedyś pokoje i wydawało się rewelacyjne. Ma dobre opinie i jest w sercu miasta :-) Nie jest tanio niestety :/

chcebycmama lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ja u tesciow czuje sie dobrze, mam z nimi naprawde dobry kontakt, wiec ta teorie obalam. Mi tez w swieta u nich chcialo sie wyc, ale ubralam Julke i poszlismy z mezem na 2h spacer. Ona tam nawet spac nie chciala ostatnio mimo, ze padala na twarz

• Agaata Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, a może teściowie palą papierosy? Albo mają za gorąco w mieszkaniu?

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej o nocy pisac nie bede spuszcze kurtyne milczenia
    Niecierpliwa a tesciowie pala papierosy? Moze smród jej przeszkadza
    Artek odpycha sie wyrywa i placze u mojej mamy i u prababci obie palaczki a u prababci w domu byl sajgon. Po czasie doszlam czemu u prababci male mieszkanie babka pali w pokoju wiec fajury czuc wszedzie i mlody jak tam jestesmy dostaje szalu
    U majej mamy na rekach dramat dopoki nie podsunelam jej pomyslu zeby jak np do nas przyjezdza zmienia bluzke myje baardzo dokladnie rece i zuje gume wiem ze drastyczne zabiegi ale skuteczne
    Ot taki wyczulony nos a z tym ze dziecko czuje emocje mamy to ja sie zgadzam w 100 %

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Niecierpliwa, a może teściowie palą papierosy? Albo mają za gorąco w mieszkaniu?

Zaden z nich nie pali i maja chlodniej niz u nas, perfum tez zadnych ostrych ja nie czuje, nie wiem na prawde o co chodzi, ale jak tam mamy jechac to mi sie odechciewa

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylismy u pediatry, osluchowo ok, nos, gardlo czyste, brzuch miekki. Zrobilam mu badanie moczu, crp i morfologie. Teraz jest pogodny:) pediatra mowila, by za pare dni sprobowac znowu podac zoltko, tym razem pol. Poczekam do weekendu az bedzie maz, bo gdyby mial znowu tak wymiotowac to ja dziekuje.

Apsczka, jak Natalka, bylas w szpitalu z nia?

niecierpliwa, 0na88, lys, mamasia, Martucha86, Amberla lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W niedziele bylismy u tesciow i przyszla pora obiadku no to tesciowa ze bardzo chciałaby nakarmic lyzeczka mlodego. Ok prosze bardzo dziewczyny normalnie pogryzlam sobie język zeby nie zwracac co 5 minut uwagi wyszlam z zalozenia ze niech nakarmi i bedzie zadowolona a ja przemilcze to dla dobrych relacji a mlodemu przeciez nic nie bedzie jak raz dostanie w bardzo dziwny sposob jedzenie
    Ehhhh
    Też macie tak ze wkurza was ze wszycy zakladaja z gory ze wiedza ze nie trzeba sie pytac bo po co
    Mlody wcina flipsy raz na jakis czas no i tesciowka kupila flipsy dobrze ze udalo jej sie kupic bez dodatkow 3 razy robila podejscie ze ona mu da i w koncu widze jak niesie mu flipsa bez pytania czy może mu dac jakie oburzenie jak zabralam tego flipsa nawet moj maz sie zapytal czemu nie moze zjesc zgasilam ich w 3 zdaniach bo sie zapcha a musi zjesc obiadek bo ja mowie ze nie i ze jest ladnie ubrany a zawsze sie strasznie brudzi przy tym chociaz ciuchy mialam na zmiane ale kuzwa dla zasady !

Paula_071 lubi tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze Paula, mam nadzieję, że wyniki będą ok. Jeszcze nie byłam muszę zadzwonić, rano wypila 100 ml mleka i spała 2h. Po tym pieluszka bardzo zasikana. Jak się obudziła to zaczęło się marudzenie i płacz. Znów wypila mleko tylko 30 ml. Tak płakała, że dałam jej paracetamol i znów śpi.

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
‹‹ 3484 3485 3486 3487 3488 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ