SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka, spokojnie, nie Tobie pierwszej i nie ostatniej! Dzieci sa z kazda godzina co raz bardziej mobilne, trzeba niestety micno uwazac. Moj dzisiaj przywalil glowa w grzejnik, bo on raczkowac nie bedzie, a bedzie stal az zabraknie sil.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Zetka wrote:Dziewczyny, wracam na forum. Nadrobić chyba nie da rady, tylko po lekach przeleciałam.
Agata,oby szybko Ci minęło. No i oby wyjazd był udany. A mąż leci już na 100%?
Paula u nas też kicha z nocami.
Pulpecja, jak Ci się udało odstawić Miskę?
Zetka, sama nie wiem, ale gładko poszło. Najpierw w ogóle przyzwyczajałam do mm z butelki. Konsekwentnie codziennie wieczorem dostawała nawet jak wypijała 30 ml.
Potem coraz rzadziej w dzień dawałam, bo rano na śniadanie kaszka, potem obiadek, potem podwieczorek i tylko czasami w międzyczasie troszkę popiła. No i którejś nocy po prostu już mało było jak się zbudziła, wkurzyla się, ze nie leci jak zawsze, zrobiłam butle, wypiła i poszła spaća kilka dni wcześniej zaczęła coraz ładniej wieczorem butelke opróżniać i przypuszczam, ze stopniowo z tego powodu mnie się produkowało, bo mniej ciągnęła.
Zetka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ona wpółczuje, ja tak się czułam nie raz po 4 godz mordęgi w drodze do rodzicow i z powrotem, chciałam płakać ze zmęczenia. A może słońce świeciło Zosi? Maja takie wkurwa ma że o rany, jak ostatnio wracaliśmy od rodziców w dzien to cały tył kabiny był w pieluchach bo nie mamy osłonki. Do tego gorąco jej było i rozebrałam ją do bodów, wtedy zasneła.
Szukam właśnie okularów przeciwsłonecznych dla Mai.
Ofka że na noc zostałaś, Dzizus ja mam problem z koncertem, za tydzien Ira gra w Stodole i chcemy z mezem isc ale kuzwa o 19 gra wiec o 18:30 musielibysmy wyjechac to najgorsza pora bo marudy, kaszki dzis jesc nie chciala, mm nie pije przecie wiec nie wiem czy pojdziemy.. -
Migotkaa wrote:ej Ofka, na tym jedzeniu się serio chudnie? Bo ja w zyciuu 4 kromek nie jadłam na kolacje:)
aaaa przypomniałam sobie ze to x2, ja pierdu już sobie myśle co to za dieta że się tyle wpiernicza haha -
apaczka wrote:Paula a nie zje kaszki na Twoim mleku?
Kiedys probowalam dac, to nie chcial. Takich wodnistych rzeczy on nie umie jesc, wylewa mu sie z ust. On je cycka 7-8 razy dziennie, mysle ze mu starcza. Chciala dodac mm by dluzej pospal. Wiem, nadzieja matka glupich, bo o 19 zjada gestej kaszki 250ml, teraz po kapieli ciagnie cycka juz 10 minut.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Pulpecja też miałam pytać jak Ci się udało odstawić małą jak ona taka cycowa była.. fajnie że tak gładko poszło.
W sumie ja też coraz częściej myślę o odstawieniu, mały w ciągu dnia jakoś specjalnie nie domaga się i chyba mogłabym spróbować, problemem oczywiście jest noc:/
Zakupy udane - kupiłam te New balance i jeszcze kurtkę a la parka ale to i tak kropla w morzu moich potrzeb zakupowych..
Ona nie wiem, nie słyszałam żeby New Balance miały być w Lidlu ale nawet jakby były to pewnie byłoby jak z torebkami Witchen - o 7 rano kolejka do wejścia jak za komuny:)
Paula spróbuj tej kaszki mlecznej z Holle, sama nad nią się zastanawiam żeby już mu pomału wprowadzić jeden posiłek na mmWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 22:06
mamasia lubi tę wiadomość
-
apaczka wrote:A może inne mm kup? Może to mu nie smakuje. Albo kaszkę mleczna, Holle też ma w ofercie. Może akurat zaakceptuje. Dajesz owoce do kaszki?
Ogladalam ja jakis czas temu, ale ta kaszka mleczna miala jakies dodatki ktore mi nie pasowaly, nie pamietam co, dlatego zdecydowalam sie sama mieszac.
Jesli dostaje owoce do poludnia, to kaszka wieczorem jest sama. Jesli nie, to dodaje. Tak sie zastanawialam, ze dorosli nie powinni wieczorem jesc owocow, a u dzieci nie jest tak samo?
Tomek dal pospac. Pobudka 12, 3:40, 5:45 i obudzil sie o 8:00:) co prawda o tej 5:45 musialam pol godziny go usypiac, ale i tak super:)
Widzialyscie te strone?https://lokalnyrolnik.plWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 08:23
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej nocka troche lepsza
Mlody cwiczy obroty z brzucha ale narazie slabo mu to idzie
Dzisiaj o 6.30 bylo u nas 11 stopni bedzie cieply piekny dzien az lepszy humor od rana buziaki sistersWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 08:38
Paula_071 lubi tę wiadomość