SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona, fakt my tez w drodze powrotnej turlalismy sie, ruch byl masakryczny. Julka bez spania jest w stanie wytrzymac 1,5h w aucie, potem juz nerwica, wyciagala raczki, a jak do domu przyszlismy to 30 minut zasuwala na rekach po podlodze, w takim tempie, od zabawki do zabawki, chyba sie stesknila
0na88 lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:Dziewczynki ja tak na szybko - zrobilismy sobie z mezem i jego bratem + zona, spontaniczny wypad do Zakopanego ( jednodniowy) , przed chwila wrocilismy do domu , powiem tylko tyle - moje wakacje to bedzie lezak w bloku i moczenie stop w miednicy - jestem utyrana , umordowana i ledwo zyje. Gdyby w drodze powrotej ( ktora cala Zoska przeplakala ) gdzies bylo ladowisko samolotow to oddalabym wszystkie pieniadze , a nawet sama siebie, zeby mnie zabrali jak najszybciej do domu .
oj Zosia aż tak nie lubi podróżować? my to mamy obcykaną drogę Zakopane - Kraków, choć fakt raz był mega wrzask od rdzawki do nt, ale chyba było za ciepło wtedy -
Dziewczyny, jakie buty zakładacie dzieciom? Niechodki, czy jakie? Bo ja prawdę mówiąc do tej pory nie zakładałam żadnych bucików, ale teraz czas zacząć, bo może będzie chciał opuścić wózek na zewnątrz
A i jeszcze jedno, widzę, że kurtka wiosenna Huberta jest już na styk. Muszę kupić coś nowego, mozecie coś cienkiego polecić? -
Ja nie zakładałam do tej pory bucików, bo zawsze był poprzykrywany, a po co dodatkowo miałam mu stopę pocić... Ale teraz jak go wyjmę z wózka np. na placu zabaw, jak pójdziemy na huśtawkę, to w skarpetach nie da rady
A niechodki nie będą za cienkie?
-
Agata my mamy niechodki, ale wiesz że mój Szymon to leniwiec więc nam takie wystarczają
Jestem i ja po całym dniu:)
Dziś zaliczyliśmy ponad 4 h spaceru, w dwóch turach:) Przepiękna pogoda dziś była:) Szymon na pierwszym spaniu spał tylko 40 min co dało się odczuć wieczorem, pomimo tego że spał łądnie na polu od 16 do 18 to po 20 był taki krzyk że nawet kaszki nie zjadł, zjadł chyba ze 4 łyzeczki i taki był ryk oczywiście z kaszką w buzi że się krztusił, nie podawałm więcej tylko dostał butlę z mlekiem
Aaaa dziś była moja pierwsza próba jazdy:) Pojechalismy z męzem, Szymko został z dziadkami. Powiem tak : jak na pierwszy raz to cięzko ogarnąc pedały kierownice wszystko jednoczesnie haha, ale nie powiedziałam że nie bedę jezdzić tylko "czuje to", mąż się smiałMagda nawet nie zajączkowałam i auto mi nie zgasło ani raz
Mąż był mega cierpliwy chociaż raz było "puść puść bo spalisz sprzęgło"
Ona współczuje, ale wiem że cały dzien poza domem daje w dupę, bo jednak w domu zawsze klapniesz czy coś, troche sie boję naszych wakacji, w razie czego dołącze do Ciebie ze swoja miską
Ale znalazłam w Rzeszowie wypozyczalnie tuli i mam nadzieje że uda się pozyczyć na tydzień- cennik1 dzień 30 zł, tydzień 50 zł, kaucja 300 zł, to dla niecierpliwej:)
A swoją drogą nad morzem to czysty interes taka tula, myśle że chętnych by nie brakowało:)magda sz, niecierpliwa, mamasia, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ona wpółczuje, ja tak się czułam nie raz po 4 godz mordęgi w drodze do rodzicow i z powrotem, chciałam płakać ze zmęczenia. A może słońce świeciło Zosi? Maja takie wkurwa ma że o rany, jak ostatnio wracaliśmy od rodziców w dzien to cały tył kabiny był w pieluchach bo nie mamy osłonki. Do tego gorąco jej było i rozebrałam ją do bodów, wtedy zasneła.
Szukam właśnie okularów przeciwsłonecznych dla Mai.
Ofka że na noc zostałaś, Dzizus ja mam problem z koncertem, za tydzien Ira gra w Stodole i chcemy z mezem isc ale kuzwa o 19 gra wiec o 18:30 musielibysmy wyjechac to najgorsza pora bo marudy, kaszki dzis jesc nie chciala, mm nie pije przecie wiec nie wiem czy pojdziemy.. -
Pulpecja wrote:Agata, ale czemu za cienkie niechodki? jak jeszcze nie chodzi dziecko, to skarpetki też są ok. Ja buty to tylko tak dla lansu jakieś mięciutkie zakładam od okazji do okazji. Skarpetki najwygodniejsze.
To jak go w skarpetach na huśtawke wsadze to nie bedzie mu zimno?niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
ej Ofka, na tym jedzeniu się serio chudnie? Bo ja w zyciuu 4 kromek nie jadłam na kolacje:)
aaaa przypomniałam sobie ze to x2, ja pierdu już sobie myśle co to za dieta że się tyle wpiernicza hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 23:15
Pulpecja, Paula_071, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Paula współczuje, ale już bliżej niż dalej, teraz chyba powinien być spokoj na dłużej co? trzonowe to chyba po roku wychodzą...
Ja też szukam bucików, mam piękne niechodki, Maja założyła je raz...za małe
Jedziemy dziś odwiedzić koleżankę która ma termin na 19.08dziewczynka będzie, może jakaś bratnia dusza dla Mai, tak jak jej mama dla mnie jest. Już nie mogę doczekać się aż przytule się do brzucha
Pulpecja, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
a właśnie któraś pytała o pchacz, Patryk dostał pod choinkę taki http://www.ceneo.pl/16884800 , na razie bawi się tylko panelem
jedna z jego ulubionych zabawek