SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetka mnie też boli w każdej pozycji, tyle że fizjo mi powiedziała, że bez sensu jest coś naprawiać, jeśli za chwilę to psujemy. Żeby ćwiczenia były efektywne trzeba pozbyć się tych czynników, które powodują że ból wraca. Dopiero jak wyeliminujemy to co nam szkodzi to odczujemy poprawę z terapii.
Zetka lubi tę wiadomość
-
Jaka tu cisza! Nie było mnie cały dzień, myślałam, że będą stroooony nadrabiania a tu pustki.
Byłam dzisiaj na spacerze z niedawno poznaną dziewczyną i jej córeczką (miesiąc starsza od Tomka). Mieszkają ulicę dalej, poznałyśmy się przy sklepie mięsnym;) i teraz co jakiś czas chodzimy razem na spacerki. Miło mieć kogoś znajomego w okolicy, mieszkamy to prawie 2 lata, ale praktycznie nikogo nie znam na tym osiedlu.
Tomek dalej ma mocne ślady uczuleniowe na buzi. Wygląda jak Hałabała, mam nadzieję, że mu to przejdzie szybko. Jutro może uda mi się dotrzeć do pediatry po skierowanie do alergologa. Umówiłam się też z dziewczynami ze SR na spacer, mam nadzieję, że pogoda dopisze.mamasia lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Bylam dzisiaj nie do zycia pol dnia glowa mnie bolala az mnie mdlilo kawa nie pomagala dopiero trzecia tabletka p bolowa zadziala ale co sie dziwic deszcz słońce deszcz slonce a na spacerze bylo wietrznie zdrówka dziewczyny ja pamietam pod koniec naszego kp tez mnie plecy bolały szyja tak okropnie ze w lewo w ogóle nie moglam jej przekręcić lewy bark i cala reka tak ze z trudnoscia w niej kubek z kawa trzymalam no ale też w zlej pozycji karmilam bo tylko na lezaca z głową zazwyczaj na poduszcze ale nie w lini prostej czasami poduszka pod pacha a druga reka cycka trzymalam no i młody był lulany na rękach czasami i po 40 minut noszenia klocka
Paula my prawie 5 lat mieszkamy na swoim i z sąsiadami bylismy na dzien dobry i raptem w zeszlym roku jak bylam w ciąży poznalismy sie blizej z 3 rodzinami (kazda byla w ciazy ) wiec łatwiej bylo nawiazac rozmowe teraz chodzimy na spacery odwiedzamy sie zycie sąsiedzkie kwitnie aaa i jeden sasiad nam raz w tygodniu chleb pieczeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 19:27
Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dolaczylismy dziś do wampirkow
dwie górne dwójki się przebiły w nocy przez co i snu było jak na lekarstwo. Oby juz było lepiej
lys, Martucha86, Paula_071, apaczka, jesslin87, 0na88, magda sz, witaminkab, zabka11, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:A mój bidulek ma 38,5.. zachowuje się normalnie, no może trochę bardziej marudny był dzisiaj... myślicie że to może być od ząbków? ani kaszlu, ani kataru.. teraz śpi a ja pewnie oka dziś nie zmrużę
A dalas mu coś na goraczke? BidulekAgaSad lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
AgaSad wrote:A mój bidulek ma 38,5.. zachowuje się normalnie, no może trochę bardziej marudny był dzisiaj... myślicie że to może być od ząbków? ani kaszlu, ani kataru.. teraz śpi a ja pewnie oka dziś nie zmrużę
AgaSad lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Apaczka mi mowili lekarze, ze do 38 nie mowimy o temperaturze, dopiero powyzej podawac przeciwgoraczkowe. Mysle, ze 38,5 jak najbardziej moze byc od zabkowania
-
lys wrote:aha
a ile czasu od przebicia się ząbka przez dziąsło upłynie zanim cały ząbek wyjdzie?
Tomkowi jedynki wyszły 31.12 i wydaje mi się, ze rosną cały czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 21:36
lys lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
lys wrote:aha
a ile czasu od przebicia się ząbka przez dziąsło upłynie zanim cały ząbek wyjdzie?
lys lubi tę wiadomość