SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem jestem:)
No przeciez pisałam cośz rana:P
Przeciez mówiłam że ja się stąd nigdzie nie wybieram:)
MagdaSz pewnie pracę piszę póki maż w domu:)
Ja z usypianiem Szymka od bardzo bardzo dawna jak zaczał mieć swoje stałe pory spania to łózeczko, zasuwam rolety, ale nie całkiem, włanczam karuzele, podusia do buzi i zasypia:) Czasem jak maruda to bujałam na rękach, jak był mniejszy bo teraz to odpada, dzisiaj ważony 11,200, chyba troche przystopował z przybieraniem
AgaSad a próbowałas sie z nim położyc w łozku i przytulic, głaskac po głowie?
U niektórych ponoć sprawdza się zasypianie w wózkuu, mój siostrzeniec tak spał do 2 lat, tylko w wózku, za ciula nie usnał inaczej, w dzien spał w wózku, juz duzy był, poduszki mu podkłądałam na podnózek zeby mu nogi nie spadały, a na noc tez zasypiał w wózku i dopiero się go przekładało
Pogoda okropna, mzy cały czas, moje włosy tego nie cierpia bo pompuja się tą wilgocią, brakuje mi spacerków i tej pieknej pogody a jutro powtórka z rozrywki
Zabka ja tu trochu rzadziej po południu bo poczytuje zasady ruchu drogowego, dzisiaj znaki jak mały zasnałzabka11 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ratujcie..
Mialam dla Poli skorzane buciki,takie adidaski,ale wyrosla z nich. Kupilam jej trampki w pepco,ale dziady maja gumowa podeszwe i sekunda i je zwala!!
Moze macie jakies buciki do polecenia? No musze jej kupic jakies ale ktory nie zwali,najlepiej z miekka podeszwa.. -
Karolina,myślę, ze do pewnego momentu każde będzie zrzucała
zależy ile chcesz wydać, jest szansa, ze np. antipasów nie zrzuci tak łatwo. Bobux ma też świetne, lekkie, miękkie, może jak ich nie będzie tak "czuła" na nóżce, to nie będzie ich zdejmować.
-
Hej dziewczyny,
co do butów to owszem wspomniana firma jest b dobra ale np większość nie wcisne na nozke Emmy bo ma za wysokie bodbicie lub za pulchniutka na razie. Muszą być regulowane na górze. Ten sam problem miałam z Laura więc przymierzajcie zanim kupicie
Pulpecja moja nie raczkowala ale rozwinęła się ponad przeciętną aż strach pomyśleć co by było gdyby raczkowalahe he
Pojawiły się na rączkach suche czerwone plamki hmm myślę że to alergia ale nic specjalnie nowego ostatnio nie podawalam. Mąż wykąpal w Johnson może to to? -
Weridiana wrote:Hej dziewczyny,
co do butów to owszem wspomniana firma jest b dobra ale np większość nie wcisne na nozke Emmy bo ma za wysokie bodbicie lub za pulchniutka na razie. Muszą być regulowane na górze. Ten sam problem miałam z Laura więc przymierzajcie zanim kupicie
Pulpecja moja nie raczkowala ale rozwinęła się ponad przeciętną aż strach pomyśleć co by było gdyby raczkowalahe he
Pojawiły się na rączkach suche czerwone plamki hmm myślę że to alergia ale nic specjalnie nowego ostatnio nie podawalam. Mąż wykąpal w Johnson może to to?
co do raczkowania... myślę, że dobrze wpływa na ogólny rozwój, ale jak dziecko nie raczkuje to wcale nie jest powiedziane, że będzie np. na pewno słabsze intelektualnie. Ale dla dziadków argument idealny, żeby zostawili dziecko w spokoju na podłodze
Weridiana, aaaaga lubią tę wiadomość