X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasmine na zawsze używam syropku do 18 a na noc accodin i mam kaszel max 3 dni ni teraz bo KP to nie moge

jasmine89 lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dość cicho tu. Mam nadzieję, że kwestia weekendu a nie kłótni. Szkoda strasznie by było.
    Hop hop dziewczyny! Wracajcie!

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem:)
    No przeciez pisałam cośz rana:P
    Przeciez mówiłam że ja się stąd nigdzie nie wybieram:)
    MagdaSz pewnie pracę piszę póki maż w domu:)

Ja z usypianiem Szymka od bardzo bardzo dawna jak zaczał mieć swoje stałe pory spania to łózeczko, zasuwam rolety, ale nie całkiem, włanczam karuzele, podusia do buzi i zasypia:) Czasem jak maruda to bujałam na rękach, jak był mniejszy bo teraz to odpada, dzisiaj ważony 11,200, chyba troche przystopował z przybieraniem
    AgaSad a próbowałas sie z nim położyc w łozku i przytulic, głaskac po głowie?
    U niektórych ponoć sprawdza się zasypianie w wózkuu, mój siostrzeniec tak spał do 2 lat, tylko w wózku, za ciula nie usnał inaczej, w dzien spał w wózku, juz duzy był, poduszki mu podkłądałam na podnózek zeby mu nogi nie spadały, a na noc tez zasypiał w wózku i dopiero się go przekładało

Pogoda okropna, mzy cały czas, moje włosy tego nie cierpia bo pompuja się tą wilgocią, brakuje mi spacerków i tej pieknej pogody a jutro powtórka z rozrywki

Zabka ja tu trochu rzadziej po południu bo poczytuje zasady ruchu drogowego, dzisiaj znaki jak mały zasnał:)

zabka11 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratujcie..
    Mialam dla Poli skorzane buciki,takie adidaski,ale wyrosla z nich. Kupilam jej trampki w pepco,ale dziady maja gumowa podeszwe i sekunda i je zwala!! :/
    Moze macie jakies buciki do polecenia? No musze jej kupic jakies ale ktory nie zwali,najlepiej z miekka podeszwa..

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina podejrzewam, ż ejak nie bedzie mocnego zapiecia to kazde spadna:)
    My mamy wsuwane i nawet daja rade:)
    Zobacz sobie z tych befado, widziałam,ż emaja solidne zapiecie tylko to nie na miekkiej podeszwie

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina,myślę, ze do pewnego momentu każde będzie zrzucała :-) zależy ile chcesz wydać, jest szansa, ze np. antipasów nie zrzuci tak łatwo. Bobux ma też świetne, lekkie, miękkie, może jak ich nie będzie tak "czuła" na nóżce, to nie będzie ich zdejmować.

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki to nie beda buty do chodzenia tylko do wózka to nie przepłacam:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słysze ze moje dziecko nie spi, hm.. ide sprawdzic pieluche

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Ja póki to nie beda buty do chodzenia tylko do wózka to nie przepłacam:)
    Ja raczej też. Ale się nad tymi akurat zastanawiam, bo nadają się do raczkowania i chodzenia (dostosowują się jak skarpetki).

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja, mojemu jeszcze daleko do tego:) dlatego ja jeszcze nie patrze, ale jak coś to poratujesz wiedzą:)

Pulpecja lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mnie Pulpecja tez poratujesz wiedza :) Bo z racji mojej wady wzroku ciezko szukac informacji :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 23:45

lb17w98.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    I mnie Pulpecja tez poratujesz wiedza :) Bo z racji mojej wady wzroku ciezko szukac informacji :P
    hehehe, Ty będziesz wybierać na dotyk :-)

201508091565.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    hehehe, Ty będziesz wybierać na dotyk :-)

Ale musze wiedziec co wymacac :P

lb17w98.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    Ale musze wiedziec co wymacac :P
    Spoko, a Tobie nie trzeba większą czcionką pisać?

201508091565.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Spoko, a Tobie nie trzeba większą czcionką pisać?

Ja sobie to odpowiednio powiekszam na telefonie :D

Pulpecja lubi tę wiadomość

lb17w98.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka cudne slonce w gdansku mlody mial zamiar zaczac dzien chwile po 5 ale udawalam ze nie slysze i pospal do 5.45 zaraz wciagne sniadanko i dzien jak co dzien buzka

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry z deszczowego londynu. maz wyprawiony do pracy, starszaki prawie tez a pozniej ide na (trzeci juz) zastrzyk anty.

Weridiana lubi tę wiadomość

• Weridiana Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

co do butów to owszem wspomniana firma jest b dobra ale np większość nie wcisne na nozke Emmy bo ma za wysokie bodbicie lub za pulchniutka na razie. Muszą być regulowane na górze. Ten sam problem miałam z Laura więc przymierzajcie zanim kupicie ;-)

Pulpecja moja nie raczkowala ale rozwinęła się ponad przeciętną aż strach pomyśleć co by było gdyby raczkowala ;-) he he

Pojawiły się na rączkach suche czerwone plamki hmm myślę że to alergia ale nic specjalnie nowego ostatnio nie podawalam. Mąż wykąpal w Johnson może to to?

1usasg185gkausx0.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana wrote:
    Hej dziewczyny,

co do butów to owszem wspomniana firma jest b dobra ale np większość nie wcisne na nozke Emmy bo ma za wysokie bodbicie lub za pulchniutka na razie. Muszą być regulowane na górze. Ten sam problem miałam z Laura więc przymierzajcie zanim kupicie ;-)

Pulpecja moja nie raczkowala ale rozwinęła się ponad przeciętną aż strach pomyśleć co by było gdyby raczkowala ;-) he he

Pojawiły się na rączkach suche czerwone plamki hmm myślę że to alergia ale nic specjalnie nowego ostatnio nie podawalam. Mąż wykąpal w Johnson może to to?
    a o której firmie mówisz? bo ja w sumie myślałam o zamówieniu przez internet, ale moja raczej też ma wysokie podbicie :-/

co do raczkowania... myślę, że dobrze wpływa na ogólny rozwój, ale jak dziecko nie raczkuje to wcale nie jest powiedziane, że będzie np. na pewno słabsze intelektualnie. Ale dla dziadków argument idealny, żeby zostawili dziecko w spokoju na podłodze :-)

Weridiana, aaaaga lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tez ma wysokie podbicie,
    Weridiana Szymon miał takie suche placki po biało niebieskim Johnsonie płynie

Pulpecja nie lubie :( Ty wiesz za co:(

Weridiana lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
‹‹ 3544 3545 3546 3547 3548 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ