X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my spacerujemy w parku, pogoda cudna. Małego meczy ten katar ale nie kaszle, ma apetyt wiec na razie nie wzywalam lekarza, próbuje go inhalowac ale to jakiś koszmar, w ogóle nic nie da sobie zrobić kolo nosa, ryczy jak szalony.. no i jak nie będzie gorzej to jedziemy, wiec tez czeka mnie pakowanie do tego jak nas nie będzie nocuje u nas moja przyjaciółka z chłopakiem wiec musze chatę przygotować coby wstydu nie było. . Oj zastanie mnie nocka. .

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuuuuu jak mnie głowa boli, az mnie na wymioty ciagnie

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny udanej majówki! dla chorowitków dużo zdrówka!

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ze spacerku, jak cudnie jest, oby taka pogoda utrzymała się dłużej. I nad morzem też :-)
    Ubrania naszykowane do spakowania, teraz to dopiero mam Sajgon w chacie... masakra jakaś. Kupiłam młodej jakieś gotowe obiadki z hippa, bo w sumie jutro to nie wiadomo gdzie zjemy jakiś obiad, wolny dzień, nie wiadomo co i jak. Na wszelki wypadek lepiej coś mieć do podgrzania tylko.
    Coraz bardziej czuję ten wyjazd, a jeszcze tyle roboty, ze nie wiem czy w ogóle opłaca mi się kłaść spać.

201508091565.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona, jakie wychodzenie wczesniej. Jak wyjdę po 9h to będzie lux. Zresztą wielki dzięki, ja juz nie chce karmić;)
    jestem u rodziców, bawie sie z Tomkiem na trampolinie :-)

Malagosia lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka jesteś w Gdańsku? Super pogoda Ci sie trafila
    Mlody tez ma jakas fobie z nosem nie da sobie nic przy nim zrobic wlasnie ojciec z synem ucinaja sobie drzemkę a ja was nadrobilam za chwile znajomi wpadaja wiec tez mnie na forum nie będzie ale jak to w weekend nie produkujecie pierdyliona stron
    Pamietajcie ze jutro sklepy zamkniete Magdasz pamiętaj hehehe wlasnie sobie przypomnialam jak bylas jeszcze w ciazy i chyba jesli mnie pamiec nie myli ze dwa razy umknęło Ci ze w święto sklepy nieczynne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 16:58

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dziś cały dzień poza domem,bo tak pięknie ze szkoda sie w domu kisic :-) pierw n dzialeczce wsadzilismy jeszcze kilka warzywa, później pojechaliśmy na mecz footballu amerykańskiego i tu moje dziecko mnie totalnie zaskoczyło -pół meczu się śmiał i wariowal, później go trochę mąż ponosił, a pod koniec chciał cycka, wiec się przytulił, zjadł i zasnął i nawet mu dźwięki z trybun nie przeszkadzały -jednak jak jest zmęczony to da rade zasnąć bez ciszy-szkoda,ze w domu tak nie chce, ale szok,ze mimo zmęczenia nie był marudny. Po meczu na chwile do domku i na spacer, a zaraz kąpiel i oby ładnie zasnął

Zdrowka dla chorowitkow i miłego majówkowania dla wszystkich :-)

Paula_071, Agaata, AgaSad lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja ja sie polozylam o 1:30, a wstalam kilka minut po 4-tej. Masz racje nie kladz sie :)
    Aaaga rzeczywiscie piekna pogoda, ale mkody umeczony po podruzy i darowalismy sobie dzis przywitanue z morzem. Mlody juz reagowal placzem na fotelik, choc podroz zniosl dzielnie. Do morza mamy kilka dobrych km, to chlopaki skoczyli na zakupy, a Karol wyzyl sie na podlodze, umylam go i teraz spi. Jutro od rana okupujemy rejony w okolicach plazy ;)
    Pulpecja, AgaSad udanej podrozy :)

Pulpecja, AgaSad, mamasia lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka, udanego pobytu :-)
    A ja? Wszystko powyciągane, nic jeszcze nie trafilo do walizek... ale spokojnie, damy rade, wkłądy do lodóki turystycznej się chłodzą, najważniejsze są kanapeczki na drogę :-) tylko spokój nas może uratować.
    Mężuś pojechał podrzucić rodzicom króliki, młoda przysnęła, ale wiem, ze to na chwilę. Zaraz się pewnie zbudzi, bo pora na mleczko nadchodzi. No i wtedy już trzeba będzie poważnie się zabrać za robotę.
    Miłego wieczorku i zdrówka dla chorujących :-)

mamasia lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja a kiedy dokładnie jedziesz? Myślałam, że dzisiaj, ale chyba coś pomyliłam. Hubert już śpi, ja zaraz się znowu będę inhalować. Taka majówka...

Z czym Bielucha na śniadanie dla dziecka?
    Podsuńcie pomysły, bo coś mi się mózg zablokował... ;-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka, super, że dotarliście bez przeszkód i Karol dobrze zniósł jazdę. Miłego pobytu :-)

AgaSad jak tam u Was?

AgaSad lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Pulpecja a kiedy dokładnie jedziesz? Myślałam, że dzisiaj, ale chyba coś pomyliłam. Hubert już śpi, ja zaraz się znowu będę inhalować. Taka majówka...

Z czym Bielucha na śniadanie dla dziecka?
    Podsuńcie pomysły, bo coś mi się mózg zablokował... ;-)
    W nocy, zaraz jak się młoda na nocne jedzonko obudzi. Nakarmimy, ubieramy się i wyjazd. Mamy pobyt od dzisiaj, ale wypadło to bierzmowanie i bez sensu było na noc jechać.

Agaata lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, ja daje Bielucha z amarantusem i owocem na podwieczorek.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Agata, ja daje Bielucha z amarantusem i owocem na podwieczorek.

No właśnie, a ja bym chciała na śniadanie dawać, bo ja póki co nie daję podwieczorków i nie za bardzo wiem - czy z kaszką albo płatkami jaglanymi na wodzie i owocami będzie ok?

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały śpi..ale już zdążył się 3 razy obudzić z rykiem. W dzień jest ok bo on ciągle na brzuchu i ten katar mu nie dokucza ale nocka to znowu będzie świetna. . Na spacerze obudził się z takim rykiem ze musiałam go nieść bo normalnie szału dostał. Pierwszy raz od 4 miesięcy pchalam wózek z dzieckiem na rękach..juz zapomniałam jak to jest

1usawn15ju6q9qwm.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    póki co nic się nie wykluło więcej wiec jestem w trakcie pakowania i oczywiście nie wiem co zabrać.. czy ja doczekam się kiedyś dnia bez dylematu pt "w co się ubrać"

1usawn15ju6q9qwm.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurde tnie mi posty.. molog będzie. .
    Ja Bielucha dawałam z warzywkami albo awokado

Pulpecja jak tam pakowanko??

Agaata lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie idde odchachrać pod prysznic, poczytam pózniej:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Przez te cholerne podatki to polskie firmy ucierpia najbardziej. Podatek bankowy pogrąża Getin a podatek od sklepów wielkopowierzchniowych Alme. I nikt nie mowi, ile osob straci prace jak polikwiduja te firmy. A podatek nie wplynie...

Jak odstawić dziecko od piersi? Nue umiem tego zrobic...

Ja pracuje w Almie... Grozi nam upadek? :P I tak nie chce tam wracac do pracy, chociaz pracowalo mi sie tam dobrze, ale godziny pracy sa straszne. No ale gdybym nic nie znalazla to dobrze by bylo, zeby miec gdzie wrocic do pracy jakbym chciala..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 23:10

lb17w98.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi sie chciało pomaranczy, zjadłam 2 naraz, teraz poczytam

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
‹‹ 3671 3672 3673 3674 3675 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ