X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://m.ebay.co.uk/itm/CHILDRENS-BABY-BEAD-FRAME-ACTIVITY-TABLE-COUNTING-CUBE-Developmental-Wooden-Toy-/171902098960?nav=SEARCH

tu cos podobnego do Apaczki ale kurcze tez drogi uwazam.

1usasg185gkausx0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://m.ebay.co.uk/itm/Kidkraft-Wooden-Airport-Play-Table-Activity-Toy-Indoor-Nursey-Boy-Xmas-Gift-New-/262007435402?nav=SEARCH

mamusie zwlaszcza chlopcow , zbierajcie kase na swiateczny prezent ;-)
    Full wypas :-)

aaaaga lubi tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana wrote:
    http://m.ebay.co.uk/itm/Kidkraft-Wooden-Airport-Play-Table-Activity-Toy-Indoor-Nursey-Boy-Xmas-Gift-New-/262007435402?nav=SEARCH

mamusie zwlaszcza chlopcow , zbierajcie kase na swiateczny prezent ;-)
    Full wypas :-)

Ja Cię kręcę aż sama bym się pobawiła hehhe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 06:24

Weridiana lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Griszanka, na telefonie mi się nie wyswietla, musze na kompie zobaczyć te zabezpieczenia.

Moj chodzi w body na krotki rekaw i spodenki do kolan. Jak usnie i siedzimy na lawcecw cieniu to przykrywam go pieluszka flanelowa.

Moje dziecko od jakiegos czasu po prawie kazdej popudce trze oczy jakby byl niewyspany. A zasnac nie chce. Któraś tez tak ma z dzieckiem?

Edit. I Tomek ma jeszcze czapke z daszkiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 07:18

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez body na krotki i pare spodenek wygrzebałam z rzeczy które były za krótkie (68rozmiar) ale na luźnej gumce i robia za rybaczki , takie do kolan sa ;-) musze kupic z dwie pary spodenek krótkich.

u nas przed spaniem i po przebudzeniu Zoska trze oczy.

Mialam tyle rzeczy napisac i zapomniałam...

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZeść
    U nas tez przed i po spaniu trze oczy
    Apaczka ten dicopeg junior stosowac codziennie przez jakis czas czy doraznie jak widze ze ma problem z wyróżnieniem sie ? Wczoraj kupilam i tak sie głośno zastanawiam
    U mnie wczoraj dzien masakra wyjety z zyciorysu maz mial wypadek samochodowy i leży w szpitalu 300 km od domu na szczescie jest tylko poobijany i zostawili go na obserwacji wszystkie usg i przeswietlenia ok
    Auto firmowe do kasacji dobrze ze drugi kierowca ok i jechali duzym autem bo mieli duzy załadunek bo jakby jechali malym lub osobowym to tak jak mu ratownik z karetki powiedzial na pewno by ze soba nie rozmawiali

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaga, ale wiadomości od rana. Dobrze, że tak to się tylko skończyło.
    Ale mnie oczy pieką dzisiaj, nie wiem czy to alergia czy za dużo komputera ;-)
    Ja tak od siebie polecam na lato różnego typu rapmpersy, fajnie się sprawdzają.
    Wiecie co, nie mogę doczekać się wakacji. Te śniadanka codziennie, kanapeczki do szkoły już mi bokiem wychodzą...
    miłego dnia wszystkim życzę

jesslin87 lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaga a matulu wspolczuje serdecznie. Niech meza szybko wypuszcza zdrowego do domu.
    A Pulpecja mialam pisac, Karol juz od jakiegos czasu czepia sie moich nog w kuchni, zeby go nie przewrocic, sune tymi nogami delikatnie, to sunie razem ze mna ;) Mam nadzieje, ze rozu.iesz o co mi chodzi.
    Wczoran wieczorem jak mlody usnal, strzelilam sobie winko, m przyszedl do domu i zachcialo mu sie dzielic ze mna swoimi "emocjami", generalnie ktos go w pracy zdenerwowal. Oczywiscie w tych emocjach mowil dosc glosno, cztery razy go napominalam i co, zbudzil malego potwora. Poszedl go tulic i lulac, jak sie mozna domyslic nie udalo mu sie, pozniej przekazal go mnie i tak sie bujalismy, mlody probowal sie dostac do cyca, a ja przez 2 godz. nie moglam mu dac. Mm nie mialam, to zrobilismy rzadka kaszke, ale gdzie tam, butelki nawet nie tknal. Usnal dopiero po cycu, a i tak jeszcze jeczal ponad pol godziny. Myslalam, ze meza zabije przez przegryzienie tetnicy.

Pulpecja lubi tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jeju dobrze, że nic poważnego nikomu się nie stało. Niech mąż wraca zdrowy do romu!
    Lys właśnie chyba już nawet o tym pisałaś, bo tak mi się wydawało, że skądś musze mieć info
    Paula Łucja tez trze oczy po wstaniu.

lys lubi tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    aaaga, ale wiadomości od rana. Dobrze, że tak to się tylko skończyło.
    Ale mnie oczy pieką dzisiaj, nie wiem czy to alergia czy za dużo komputera ;-)
    Ja tak od siebie polecam na lato różnego typu rapmpersy, fajnie się sprawdzają.
    Wiecie co, nie mogę doczekać się wakacji. Te śniadanka codziennie, kanapeczki do szkoły już mi bokiem wychodzą...
    miłego dnia wszystkim życzę
    alergia na pewno alergia...gdzie tam od komputera :P co za bluźnierstwa :)

Pulpecja, Migotkaa, 0na88, lys, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh ny od rana mamy etap - będe klękał i próbował wstać przy wszystkim, a Ty matka spróbuj mnie nie złapać to popamiętasz...przed chwilą próbował wstawać opierając się na psie... co za dziecko

witaminkab, lys, jesslin87 lubią tę wiadomość

relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaga niech mąż szybko wraca do zdrowia i do domu... dobrze, że nic gorszego się mu nie stało :/

relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej:)
    Witam i ja, chociaz jestem jak zombie, Szymon nie spał od 2 do 5, płakał co chwila, nie może mu sie przebić ta druga jedynka u góry, dopiero o 4 mu dałam nurofen i przed 5 w koncu zasnał..

U nas fajna pogoda, ja ubieram cienkie leginsy i body na szelkach i krótka koszulka, ale zdecydowanie musze przerzucic sie na spodenki krótkie, wczoraj dorwałąm jedna pare w pepco bo nie było wiekszych rozmiarów..

Mąż dziś poszedł do pracy, fajnie tak we trójke, noi on całkiem innym jak sie tak wyłączy od pracy..

Aaaga dzieki Bogu że mąż cały i zdrowy!

Weridiana lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    A my dzis na dworze od 11:15 do 17. Wysmarowani filtrem 50 a ja i tak mam ślady. Młody w rampersie krótki rękaw i krótkie nogawki, bez skarpet.
    Jutro rano jadę do pracy jakieś papiery wypełnić. Jakoś stresa mam.

Mamasia, kiedy jedziecie?

Lys, może jakieś bawełniane rozciągliwe będą dobre. Albo większe i skrócić nogawki.
    Wyjeżdżamy w piątek z rana ;-)

Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaga szybkiego powrotu do zdrowia dla męża. Kurcze, niefajna sytuacja :-/ Jeśli chodzi o Dicopeg to myślę żeby przez kilka dni dawać codziennie a później np co drugi dzień, co trzeci dzień i stopniowo odstawić. Raczej nie nadaje się do tego żeby dawać tylko w razie zaparcia. U nas efekty były po kilku dniach i teraz właśnie daje co drugi dzień. Kupki są ok i bez wysiłku.
    U nas kolejny dzień pięknej pogody, zaraz zbieramy się na spacer i na działkę :-) a Natalka wczoraj poszła spać 21.40 :-P

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dupa.. utknelismy w korkach, najpierw we Wrocławiu potem w Oławie i nie dojedziemy na umówioną godzinę do rehabilitantki a nie mamy możliwości przesunięcia godziny.. jestem wściekła ba męża bo on zawsze trasę na styk oblicza i na wszystko ma czas..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny!
    My wstaliśmy z porannej drzemki, dwie godzinki dodatkowego snu zaliczone, więc jestem super szczęśliwa. Zaraz wezmę prysznic i lecimy na kocyk, a później na spacer. Pogoda cudna.

Agaa, ale beznadziejna wiadomość, dzięki Bogu, że nic się nie stało. Aby mąż szybko do domu wrócił.

Z nowości - moje dziecko jednak dało się przekonać i od wczoraj bije brawo :-)

Pulpecja, Weridiana, mamasia, Paula_071, Maniuś, Martucha86, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaa zdrówka dla męża i szybkiego powrotu do domku!
    Agata brawo dla Huberta

Agaata lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad - taaa skad ja to znam , mój to na wszystko ma czas.

Agaaaa - dobrze ze tylko tak się to skonczylo , zdrowia dla meza !

zdecydowałam się na baby snap 3 ta trojkolowa ,tylko ze pewnie zamowie przez neta bez przymierzania dziecka , ryzyk-fizyk. Teraz tylko meza przekonać a to już ciezsza sprawa , no bo przecież mam wozek.Z drugiej strony zrobil sobie tatuaż za cene tego wozka to karte przetargowa już mam.

Ja dziś tez wybieram się na kocyk.

Pulpecja, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też rozważam tego snap'a z tym, że ja tylko 4 koła biorę pod uwagę i to dopiero za jakiś czas, bo jak na razie to spacerówka od 2w1 nam się dobrze sprawdza i nie ma z tym problemu. A to nie jest tak, że wózki 3 kołowe to są dla osób uprawiających z nimi sport? Bo nam gość w sklepie kiedyś mówił, że na normalne spacery to tylko 4 koła, bo chodzi o stabilność wózka przy podjeżdżaniu pod krawężnik czy wsiadaniu do autobusu.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
‹‹ 3748 3749 3750 3751 3752 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ