SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Weridiana wrote:http://m.ebay.co.uk/itm/Kidkraft-Wooden-Airport-Play-Table-Activity-Toy-Indoor-Nursey-Boy-Xmas-Gift-New-/262007435402?nav=SEARCH
mamusie zwlaszcza chlopcow , zbierajcie kase na swiateczny prezent
Full wypas
Ja Cię kręcę aż sama bym się pobawiła hehheWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 06:24
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Kurcze Griszanka, na telefonie mi się nie wyswietla, musze na kompie zobaczyć te zabezpieczenia.
Moj chodzi w body na krotki rekaw i spodenki do kolan. Jak usnie i siedzimy na lawcecw cieniu to przykrywam go pieluszka flanelowa.
Moje dziecko od jakiegos czasu po prawie kazdej popudce trze oczy jakby byl niewyspany. A zasnac nie chce. Któraś tez tak ma z dzieckiem?
Edit. I Tomek ma jeszcze czapke z daszkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 07:18
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
My tez body na krotki i pare spodenek wygrzebałam z rzeczy które były za krótkie (68rozmiar) ale na luźnej gumce i robia za rybaczki , takie do kolan sa
musze kupic z dwie pary spodenek krótkich.
u nas przed spaniem i po przebudzeniu Zoska trze oczy.
Mialam tyle rzeczy napisac i zapomniałam...
-
CZeść
U nas tez przed i po spaniu trze oczy
Apaczka ten dicopeg junior stosowac codziennie przez jakis czas czy doraznie jak widze ze ma problem z wyróżnieniem sie ? Wczoraj kupilam i tak sie głośno zastanawiam
U mnie wczoraj dzien masakra wyjety z zyciorysu maz mial wypadek samochodowy i leży w szpitalu 300 km od domu na szczescie jest tylko poobijany i zostawili go na obserwacji wszystkie usg i przeswietlenia ok
Auto firmowe do kasacji dobrze ze drugi kierowca ok i jechali duzym autem bo mieli duzy załadunek bo jakby jechali malym lub osobowym to tak jak mu ratownik z karetki powiedzial na pewno by ze soba nie rozmawiali
-
aaaga, ale wiadomości od rana. Dobrze, że tak to się tylko skończyło.
Ale mnie oczy pieką dzisiaj, nie wiem czy to alergia czy za dużo komputera
Ja tak od siebie polecam na lato różnego typu rapmpersy, fajnie się sprawdzają.
Wiecie co, nie mogę doczekać się wakacji. Te śniadanka codziennie, kanapeczki do szkoły już mi bokiem wychodzą...
miłego dnia wszystkim życzęjesslin87 lubi tę wiadomość
-
Aaaaaga a matulu wspolczuje serdecznie. Niech meza szybko wypuszcza zdrowego do domu.
A Pulpecja mialam pisac, Karol juz od jakiegos czasu czepia sie moich nog w kuchni, zeby go nie przewrocic, sune tymi nogami delikatnie, to sunie razem ze mnaMam nadzieje, ze rozu.iesz o co mi chodzi.
Wczoran wieczorem jak mlody usnal, strzelilam sobie winko, m przyszedl do domu i zachcialo mu sie dzielic ze mna swoimi "emocjami", generalnie ktos go w pracy zdenerwowal. Oczywiscie w tych emocjach mowil dosc glosno, cztery razy go napominalam i co, zbudzil malego potwora. Poszedl go tulic i lulac, jak sie mozna domyslic nie udalo mu sie, pozniej przekazal go mnie i tak sie bujalismy, mlody probowal sie dostac do cyca, a ja przez 2 godz. nie moglam mu dac. Mm nie mialam, to zrobilismy rzadka kaszke, ale gdzie tam, butelki nawet nie tknal. Usnal dopiero po cycu, a i tak jeszcze jeczal ponad pol godziny. Myslalam, ze meza zabije przez przegryzienie tetnicy.Pulpecja lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:aaaga, ale wiadomości od rana. Dobrze, że tak to się tylko skończyło.
Ale mnie oczy pieką dzisiaj, nie wiem czy to alergia czy za dużo komputera
Ja tak od siebie polecam na lato różnego typu rapmpersy, fajnie się sprawdzają.
Wiecie co, nie mogę doczekać się wakacji. Te śniadanka codziennie, kanapeczki do szkoły już mi bokiem wychodzą...
miłego dnia wszystkim życzęco za bluźnierstwa
Pulpecja, Migotkaa, 0na88, lys, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
ehh ny od rana mamy etap - będe klękał i próbował wstać przy wszystkim, a Ty matka spróbuj mnie nie złapać to popamiętasz...przed chwilą próbował wstawać opierając się na psie... co za dziecko
witaminkab, lys, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Hej hej:)
Witam i ja, chociaz jestem jak zombie, Szymon nie spał od 2 do 5, płakał co chwila, nie może mu sie przebić ta druga jedynka u góry, dopiero o 4 mu dałam nurofen i przed 5 w koncu zasnał..
U nas fajna pogoda, ja ubieram cienkie leginsy i body na szelkach i krótka koszulka, ale zdecydowanie musze przerzucic sie na spodenki krótkie, wczoraj dorwałąm jedna pare w pepco bo nie było wiekszych rozmiarów..
Mąż dziś poszedł do pracy, fajnie tak we trójke, noi on całkiem innym jak sie tak wyłączy od pracy..
Aaaga dzieki Bogu że mąż cały i zdrowy!Weridiana lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:A my dzis na dworze od 11:15 do 17. Wysmarowani filtrem 50 a ja i tak mam ślady. Młody w rampersie krótki rękaw i krótkie nogawki, bez skarpet.
Jutro rano jadę do pracy jakieś papiery wypełnić. Jakoś stresa mam.
Mamasia, kiedy jedziecie?
Lys, może jakieś bawełniane rozciągliwe będą dobre. Albo większe i skrócić nogawki.Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
Aaaaga szybkiego powrotu do zdrowia dla męża. Kurcze, niefajna sytuacja
Jeśli chodzi o Dicopeg to myślę żeby przez kilka dni dawać codziennie a później np co drugi dzień, co trzeci dzień i stopniowo odstawić. Raczej nie nadaje się do tego żeby dawać tylko w razie zaparcia. U nas efekty były po kilku dniach i teraz właśnie daje co drugi dzień. Kupki są ok i bez wysiłku.
U nas kolejny dzień pięknej pogody, zaraz zbieramy się na spacer i na działkęa Natalka wczoraj poszła spać 21.40
-
No i dupa.. utknelismy w korkach, najpierw we Wrocławiu potem w Oławie i nie dojedziemy na umówioną godzinę do rehabilitantki a nie mamy możliwości przesunięcia godziny.. jestem wściekła ba męża bo on zawsze trasę na styk oblicza i na wszystko ma czas..
-
Czesc dziewczyny!
My wstaliśmy z porannej drzemki, dwie godzinki dodatkowego snu zaliczone, więc jestem super szczęśliwa. Zaraz wezmę prysznic i lecimy na kocyk, a później na spacer. Pogoda cudna.
Agaa, ale beznadziejna wiadomość, dzięki Bogu, że nic się nie stało. Aby mąż szybko do domu wrócił.
Z nowości - moje dziecko jednak dało się przekonać i od wczoraj bije brawoPulpecja, Weridiana, mamasia, Paula_071, Maniuś, Martucha86, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
AgaSad - taaa skad ja to znam , mój to na wszystko ma czas.
Agaaaa - dobrze ze tylko tak się to skonczylo , zdrowia dla meza !
zdecydowałam się na baby snap 3 ta trojkolowa ,tylko ze pewnie zamowie przez neta bez przymierzania dziecka , ryzyk-fizyk. Teraz tylko meza przekonać a to już ciezsza sprawa , no bo przecież mam wozek.Z drugiej strony zrobil sobie tatuaż za cene tego wozka to karte przetargowa już mam.
Ja dziś tez wybieram się na kocyk.
Pulpecja, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ja też rozważam tego snap'a z tym, że ja tylko 4 koła biorę pod uwagę i to dopiero za jakiś czas, bo jak na razie to spacerówka od 2w1 nam się dobrze sprawdza i nie ma z tym problemu. A to nie jest tak, że wózki 3 kołowe to są dla osób uprawiających z nimi sport? Bo nam gość w sklepie kiedyś mówił, że na normalne spacery to tylko 4 koła, bo chodzi o stabilność wózka przy podjeżdżaniu pod krawężnik czy wsiadaniu do autobusu.