SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie, moja chyba przeszła jakiś skok ostatnio zaczęła się nagle interesować wieloma rzeczami, reaguje na polecenia, zwraca uwagę na pewne rzeczy, które niedawno olewała... widać ze się zmieniła; któraś pisała ze 12 miesiąc to jakiś krok milowy i chyba u nas się to sprawdza faktycznie
lys, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Pulpecja u nas to samo od kilku dni jak powiem włącz radio to naciska guzik i włącza. Na początku myślałam ze to przypadek, ale teraz jestem pewna, ze nie. Poza tym jest mega kontaktowy i nabyl duzo nowych uniejetnosci. Super to jest.
-
Wlasnie mówiłam mężowi, ze Tomek taki fajny sie zrobił, bardziej kontaktowy, pokaze paluszkiem co chce i powie "da". I tak się rozchodzil ostatnio. Nawet jak sie potknie, to juz rzadko raczkuje tylko robi przysiad i wstaje.
Ja tez kupilam pielochomajtki Dady, ale 4 jest za duza na Tomka i wszystko wychodzi bokiem.
Caly dzien bylismy w ogródku u moich rodziców. Super, bardzo to lubie, a nie ciagle ten park kolo mnie i droge wsrod zaniedbanych kamienic.lys, Maniuś lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
są 4ki pantsy z dady? kurde szukałam i w żadnej biedronce nie mogłam znaleźć tylko były 5 w góre pffff my mamy rossmanowskie na wyjazdy itp w domu zwykłe pieluchy bo jednak pantsy są duuużo droższe
-
Mój Patryk od jakiegoś czasu też mega kontaktowy i wszystko go interesuje dzięki czemu znowu wózek wrócił do łask, jest bardzo spostrzegawczy, na spacerze pokazuje ptaki i wszystko co się rusza, ostatnio wypatrzyl nawet małą mrówek w salonie i biegł do niej jak szalony.. takie dzieci mają nieziemski wzrok.. Ale najlepsza jest zabawa w ucieknie, ja go gonię a on raczkuje do taty i chowa się wtulony w niego.. chichra się przy tym jak szalony ale ciągle sam mnie zaczepia i to nasz stały punkt programu w ciągu dnia.. fajny wiek teraz jest, takie słodkie te nasze dzieci
Paula_071, 0na88, lys, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Wlasnie to jest takie fajne, ze zaczyna już rozumieć, reaguje, potrafi się fajnie pobawić, uwielbiam to Miśka dzisij cały dzień ćwiczy wstawanie z kucania, ale chodzenie ją jeszcze przerasta... jak weźmie coś do buzi, mówimy wypluj to, bleee i robimy minę obrzydzenia, to wypluwa i wyciera ręka buzię idzie po piłkę, po książeczkę; bawi się w nie ma nie ma; trudno powiedzieć nawet konkretnie o rożnych rzeczach, ale widać zmianę dużą - jeszcze 2-3 tygodnie temu a teraz to przepasć.
-
Leze juz w lozku, jesten wykończona, to nie moja bajka pobudki o 5.20
Na urodzinach u Jagodki bylo bardzo fajnie, jednak wersja na swiezym powietrzu zdecydowanie fajniejsza.
Byla siostra szwagra, ma dzieci 2,5 i 13 miesiecy, dla mnie hardcor.. a zupelnie inne dzieciaki. Mlodszy by tylkp jadl, ciagle chodzil i tylko mniam mniam, starszy niejadek, mlodszy zjadl 2 kielbasy z grila, myslalam ze umre z wrazenia
Super sa te nasze dzieciaczki juz, bardzo kumatePulpecja lubi tę wiadomość
-
Haha, ten mlodszy to jakbym o Tomku czytala:))) on tylko mniam mniam i pokazuje na jedzienie i drze sie na cale osiedle DAaaaaaaa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 22:20
Pulpecja, 0na88, AgaSad, lys, Maniuś lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Haha, ten mlodszy to jakbym o Tomku czytala:))) on tylko mniam mniam i pokazuje na jedzienie i drze sie na cale osiedle DAaaaaaaa!
Ja Miśce mogę dowolnie właściwie wydłużać przerwy miedzy posiłkami - dadzą to dobrze, nie dadzą, spoko, przeżyjęPaula_071 lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Haha, ten mlodszy to jakbym o Tomku czytala:))) on tylko mniam mniam i pokazuje na jedzienie i drze sie na cale osiedle DAaaaaaaa!
mój też kocha jeść.. jak wkładam go do krzesełka kurczowo trzyma za poręcze i otwiera buzię zanim zdążę usiąść..
lys, aaaaga, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Siema przezylam wczorajsza impreze bylo spoko raz tylko zwrocilam uwage tesciowej ze wolalabym aby mlody posiedzial na kocyku niz tak ciagle przy stole ( wziela go z kocyka zeby sie pochwalic polazila z 5 min a potem posadzila sobie na kolanach i siedziala przy stole z gośćmi a mlody rozrabial i kwekal bo mu sie nudzilo ) i raz do tescia ze mlody to facet i do niego trzeba mowic normalnie po męsku a nie ciuciowac a rziuc dziadziowi piiiileckie a tiitiitiii nio rziuuć kurcze nawet nie wiem kak te zdrobnie od rzuć napisac nawet nie umiem tak przekrecic slowa
No mlody ostatnio z puzzli piankowych wyciągnął z 8 kółeczka i je wciskal z powrotem w puste miejsce i mu sie udawalo mamy takiego pieska który po wlaczeniu szczeka chodzi ucieka i mlody sam go sobie uruchamia ( guzik przy obrozy) to jest megalys, Paula_071, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
Skandal, nie do wiary - jeden post na cały dzień a to niech będą dwa
My się pakujemy i za godzinę, półtora wyjeżdżamy od teściów. Mąż wykończony urlopem, we wtorek wraca do pracy to odpocznie w końcu urlop z dzieckiem to nie urlop tylko zmiana miejsca pobytu haha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 18:37
-
Ale miałam przyjemny dzień. Rowery, spacer, obiadek na świeżym powietrzu. A i jeszcze kupiłam sobie buty na rower i do biegania.
A co do wyjazdów to ja jede jeszcze we wrześniu nad morze. Co prawda bez męża, ale z siostrą i tez uważam, że można naładować akumulatory. Tak w ogóle to jedziemy poznać dwie prababciePulpecja, AgaSad, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Właśnie zobaczyłam że mi ucięło wcześniejszego posta odnośnie urlopu.. m twierdzi, że urlop to tylko dla dziecka ale ja się jednak łudzę, że można odpocząć - przynajmniej od nudnej codzienności..