SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry my od 6.15 na nogach pogoda taka sobie buuu
Ona jak tam gorączka spadła?
W tym tygodniu bedziemy wypisywać zaproszenia na roczek kurcze jeszcze nieco ponad 3 tyg i bedziemy mieli rok szokliwy szok -
A u nas jeszcze ładnie. Mam nadzieję, że do popołudnia wytrzyma, po Łucji drzemce skoczy my na spacer i po sandałki dla niej.
Rolety to cudowny wynalazek spalysmy do 7 45! Od kiedy są ani razu nie było pobudki przed 7Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ,
dzieki ze pytacie , kolo 4.00 spadla , o 8.00 wywalilo znow 38,5 . Pojechalam z nia nawet do lekarza zeby ja ogladnela ale nic niepokojacego nie zobaczyla. Licze na ta trzydniowke. Teraz znow widze ze ma 37,7 ale spi bidula. Ja sie biore za sniadanie jakies i kawe bo czuje sie mnie oczy pala ze zmeczenia.
-
Paula_071 wrote:Ona, jak mloda?
Mamasia, wlasnie mialam pytac czy juz wrocilas do siebie po Francuzeczkach:) u mnie wczoraj msza trwala prawie 1,5h bo wszystko bylo po polsku i po hiszpansku.
U nas tez leje... -
aaa ja wróciłam, racze sie kawą w spokoju, upal okropny, myslałam że zejde podczas jazdy po miescie w korkach, auto bez klimy, o luduuuuuuuuuuu..
Myślę co by tu na obiad, mam rosół z wczoraj, i nie wiem co do tego..
Aaa jutro zapowaidaja taki ukrop tez i chyba sie wybiorę z Szymkiem na działkę do siostry na cały dzień -
a propo mobilizacji , mamy znajomego ktory ma ojca Turka - ten nasz kolega od urodzenia mieszka w Polsce , zalozyl rodzine . Pare tygodni temu policja zapukala mu do drzwi z nakazem przeszukania w zwiazku wlasnie ze Swiatowymi Dniami Mlodziezy , caly dom mial do gory nogami , a ten jego syn ( 9 lat) byl tak przestraszony ze biedny caly czas plakal bo nie wiedzial co sie dzieje.
-
Hejka dziewczynki,
U mnie mala masakra. Nocka do dupy, chyba kolejne zeby ida, Karolek doztal takkego kataru, ze ledwie oddycha, darl sie i ryczal przez sen przez pol nocy, no nie szlo go uspokoic i nad nim zapanowac. Od blaadego switu na nogach, bo musialam wyniki zrobic. Mlody zrobil sobie drzemke przed poludniem, a pozniej przez ukrop, katar i ogolne zmeczenie nie mogl zasnac. Przed chwila udalo mi sie go ululac noszac, ale i gak co chwile sie budzi i placze. Przez to wszystko zapomnialabym odebrac wynikow na jutro, dobrze, ze zlapalam jeszcze pielegniarki w wyjsciu z przychodni.t. ss2 Jutro pobudka o 5, zeby zdazyc do lekarza na 7-ma. Oszalec mozna.
Ona z tym kolega Turkiem, to troche sie nie dziwie, ludzie sie teraz boja. Ten zamachowiec z Nicei tez mieszkal prawie cale zycie we Francji... -
Witam wieczorową porą
Dziś mam jakiś zły dzien, wogóle to sie zaczęłam denerwować tym egzaminem w czwartek, pojechalismy dzis pocwiczyc z mezem na plac manewrowy to się rozpłakałam bo tak mnie telepało, ja tego w zyciu nie zdam, jak sie zdenerwuje to już pozamiatane..
Griszanka współczuje, moż emąż go utuli troszkę?
Moja mama dziś pilnowała Szymonka, mówie do niej jak by się do 8 nie obudził to idz mu podnieś rolety, przyjechałam to mi mówi że to nadzwyczajne dziecko, musiała go budzić o 8.30
Z seri czy WAsz dzieci..
Też mają etap chodzenia góra? Szymon by chodizł po parapecie, stole, meblach, interesuje go wszystko co u góry