SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lys wrote:No właśnie, więc ogólnie tak mają, myślałam że może tylko tu na Weigla we Wro. Teraz już nie jeżdżę po papierową wersję, ale zawsze dzwonię na następny dzień i proszę o udostępnienie pdfu.
dobrze wiedzieć, że tak możnadzięki
lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A wiecie co mój mąż wczoraj powiedział..., że policja zamiast psów powinna zatrudniać kobiety w ciąży do obwąchiwania
jestem tak wrażliwa na zapachy że z daleka kazdy zapach wyczuje
lys, futuremama, mamasia, psioszka11, Aga89, Cassie, zabka11, niecierpliwa, Griszanka, małaMyszka, Neyla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
euforia wrote:A wiecie co mój mąż wczoraj powiedział..., że policja zamiast psów powinna zatrudniać kobiety w ciąży do obwąchiwania
jestem tak wrażliwa na zapachy że z daleka kazdy zapach wyczuje
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Przypomnijcie mi można malować paznokcie w ciąży, czy nie? Pamiętam, że były tu 2 różne opinie i może ktoś się ładnie wypowie i rozwieje moje wątpliwości?
Mam ochotę położyć sobie soczystą czerwień na pazury, myślę że od razu poczułabym się piękniej
Tylko czy na pewno nie szkodzi maluchowi?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Jak mnie dzisiaj boli brzuch, pierwszy raz tak mam... czytałam, że Was bolą brzuchy, że Nospę bierzecie, ale ja jakoś do tej pory nie miałam takiego problemu. Może teraz zaczyna się intensywny wzrost macicy?!
Czuje takie bóle podobne do okresowych... jak mi nie przejdzie do pół godziny to cos musze działać.
Taka ładna pogoda, może mały spacer mi pomoże?
Zaraz sprawdzę.małaMyszka lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
lys wrote:Przypomnijcie mi można malować paznokcie w ciąży, czy nie? Pamiętam, że były tu 2 różne opinie i może ktoś się ładnie wypowie i rozwieje moje wątpliwości?
Mam ochotę położyć sobie soczystą czerwień na pazury, myślę że od razu poczułabym się piękniej
Tylko czy na pewno nie szkodzi maluchowi?małaMyszka lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
chcebycmama wrote:Jak mnie dzisiaj boli brzuch, pierwszy raz tak mam... czytałam, że Was bolą brzuchy, że Nospę bierzecie, ale ja jakoś do tej pory nie miałam takiego problemu. Może teraz zaczyna się intensywny wzrost macicy?!
Czuje takie bóle podobne do okresowych... jak mi nie przejdzie do pół godziny to cos musze działać.
Taka ładna pogoda, może mały spacer mi pomoże?
Zaraz sprawdzę.
Mnie wczoraj właśnie pierwszy raz mocniej bolał tak na @, wcześniej bardzo sporadycznie i delikatnie. Nie brałam nospy, położyłam się i po 30 min. zasnęłam.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
chcebycmama ja bym na Twoim miejscu zrezygnowała ze spaceru. Najlepiej jakbyś się położyła i trochę poleżała. Jak nie przejdzie to no-spe weź. Po spacerze ból może się jeszcze nasilić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 13:38
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie codziennie budza bole okresowe nie musze mowic ze ze strachem ide siku...
No wlasnie moje wlosy sa suche, bez polysku, kazdy wywiniety w inna strone, brzydkie! Tluszcza sie okropnie
Skora dloni i rak tez wysuszona a na brodzie zawsze musi jakis pryszcz wyskoczyc...
Zetka mam takie ciagniecia, bole w prawej pachwinie.
Chyba szalu dostane!!!
Sasiad kupi swojej 7letniej corke klada!! I jezdzi mi pod oknami od 45minut losie co za baran!!!Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Chcebycmam połóż się z nogami do góry i zobacz czy przejdzie. Jak nie to nospa forte ale ja bym raczej zrezygnowała ze spacerów jak boli. Chyba że posiedzieć na ławce
lys, niecierpliwa, Andzia 34, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Pokazujecie swoje brzuszki, to ja wam pokażę mój brzuch gigant
http://www.iv.pl/images/48066843561620522467.jpgzabka11, Aga89, magda sz, niecierpliwa, psioszka11, Andzia 34, Ewa123, lys, euforia, chcebycmama, mamasia, 5ylwia, Meggi31, Cassie, małaMyszka, Y, gosia.b, sylwucha89, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość
-
a to żabkowy brzucholek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23a2f4334685.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 15:12
lys, euforia, Ewa123, Katarka, niecierpliwa, Aga89, mamasia, psioszka11, Meggi31, Cassie, małaMyszka, Y, gosia.b, sylwucha89, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Wszystkie macie takie duże brzucholki, że mój to mi się wydaje mini mini
Padam, zrobiłam pranie, wytarłam kurze, odkurzyłam mieszkanie jeszcze tylko mycie podłóg i będzie jako tako heheheh!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 15:10
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
HEJ DZIEWCZYNY
ja dzis przezyłam coś okropnego wstała sobie rano i nagle zaczełam mieć drzenia całego ciałą ręce mi strasznie drżały serce kołatało jak wstawałam to zawroty w głowie i tak jak by mi się słabo robiło.
i co najciekawsze że jak zmierzyłam cisńienie to wzorowe 105/99 i tetno 80
mierzyłam kilk arazy i ciągle to samo pokazywało..
poleżałam do połuudnia w łózku wstałam i dalej mma drżenia rąk..
wiecie może co to jest ?małaMyszka lubi tę wiadomość