SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a może to zbyt duża ilość bodźców w ciągu dnia i sobie z nimi nie radzi? jakieś bajki, tv, swiecące zabawki itp? tak mi ostatnio lekarka tłumaczyła jak pytałam o budzenie sie w nocy z wrzaskiem takim co się nie da uspokoić
smiała się też ze jakbym w internecie wpisała budzenie się w nocy z wrzaskiem to objaw padaczki... sama mówiła że jej dziecko ma 2,5 roku i do dziś się budzi z wrzaskiem...ale sama woli nie sprawdzac takiej diagnozy -
Hej ,
u nas tez trzydniowka a raczej okazala sie prawie 5 dniowka , dzis wysypalo ja jak na rozyczke. Dzieki Bogu !
Ja wybieram sie na weekend do rodzicow , bo przez ta chorobe jestem na prawde zmeczona, mozemy wreszcie wychodzic na spacery - jutro wyjde do swiata.
Zdrowia dla wszystkich maluchow , i cierpliwosci dla mamusiek!
Paula_071, apaczka, mamasia lubią tę wiadomość
-
A ja mam wolna chatę jupiiii dziecko na spacerze z tesciami i mezem a ja sie ze spaceru wykrecilam oo ja niedobra ale coz
Wypije sobie kawe zjem ciasteczko a jak wystarczy czasu poskladam pranie i wstawie następne
0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Dostalam od bratowej kolejna partie ciuchow dla Tomka po bratanku. Wiecie ile jest samych spodni w rozmiarze 86? 32! Ja i maz lacznie tyle nie mamy.
-
Paula_071 wrote:Zetka, fajnie, ze dziecko zasypia samo, ale po butli trzeba umyć zeby.
Niektórzy jak widać nie myja.
A ja myślałam że my mamy dużo ciuszków
No nic, idę spać. 3h snu, muszę wstać o 1,wyjezdzamy o 2.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 22:15
-
ja też zasiadłąm z kawą, wypije i już rozłozyłąm deske do prasowania, może uda się chwilę ogarnąć zanim Szymko wstanie, pranie wstawiłam, o 10 ze szwagrem jedziemy po tą tule do wypożyczalni to teściowa przyjdzie do Szymka:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 07:18
-
Migotkaa wrote:o ja pierduuuuuuuuuuu, aaa ale może pomyslała że na kolanach sie beda szybciej wycierac:)
Wiesz, on chodzil do zlobka, tam trzeba dawac po 3 w zapasie codziennie, no ale bez przesady... ja nie kupie Tomkowi zadnych spodni;)Migotkaa lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.