SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry! Właśnie kończymy się zbierać na drugi dzień w żłobku, dziś poranek. Wczoraj Łucja była bardzo grzeczna i nie płakała. Zobaczymy jak dziś. Miłego dnia!
Aska87, mamasia, Griszanka, Maniuś, Paula_071, jesslin87, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Dzień dobry! Właśnie kończymy się zbierać na drugi dzień w żłobku, dziś poranek. Wczoraj Łucja była bardzo grzeczna i nie płakała. Zobaczymy jak dziś. Miłego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 08:34
-
Hej Niedawno wróciliśmy, mam normalny net to mogę sobie popisać
Wracaliśmy z dwoma postojami w sumie niecałe 6 godzin, z czego trzy młoda przespała, także luz. Ogólnie codziennie gdzieś jeździliśmy i czasami marudziła w aucie - zauważyłam, ze to z nudów, jak zaczęliśmy na nią zwracać uwagę, bawić się, to było ok. Teraz kilka prań, ogarnąć chatę i początek szkoły i codzienna rutyna wraca A jutro mamy sesję zdjęciową rodzinną. Z jednej strony super, ale po wakacjach jestem nieco przytyta... i średnio to wyjdzie, no ale trudno...jesslin87 lubi tę wiadomość
-
A ja wracam z 3 podejscia na prawko i znowu dupa, aaa az sie rozplakalam bo jeździłam 30 min a oblalam bo skrecajac podjechalam za blisko auta noi zagrozenie i dupa chlup
Zaraz do pracy a ja padam na ryj, marzy mi sie drzemka 2 godzinna
Manius trzymam kciuki
Pulpecja napewno przesadzasz, pewnie odzwyczailas sie od lustra haha -
Migotka, nie poddawaj się; żeby wszyscy mający prawko tak odstępy zachowywali i nie stwarzali zagrożenia...
aaaga współczucia, ale to pewnie przejściowe, oby...
My się szykujemy na sesję, oczywiście problem w co się ubrać, chciałąm wszystkich w dżinsach, to Tośka ma focha; młody foch bo się do kina umówił i nie może później wrócić bo sesja... nosz k.... mać i jak ja mam się na tych zdjęciach ładnie uśmiechac jak mam ochotę już teraz komuś sypnąć.... najmłodsza śpi... jak na razie -
Migotka ja zdalam za 7 razem, za kazdym razem slyszalam, ze jezdze dobrze ale... Raz zwyzywalam egzaminatora, bo tak glupio pierdolil, walnelam drzwiami tak, ze chyba cala rdza odpdla i sobie poszlam. Pozniej modlilam sie, zeby na tego idiote drugi raz nie trafic.
Maniuś, mamasia lubią tę wiadomość
-
Migotka, glowa do gory. A moze wykup sobie jazdy z innym instruktorem. Mi to duzo dalo, zwrocil mi uwage na to czego nie pokazal pierwszy instruktor.
My wczoraj bylismy na sesji w plenerze. Moje dziecko nie potrafi siedziec, wiec to byla ciagla pogon i pilnowanie by nie wyciagal rzeczy ze smietnika;)
W poniedzialek jedziemy na tydzien nad morze:)13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Migotka, glowa do gory. A moze wykup sobie jazdy z innym instruktorem. Mi to duzo dalo, zwrocil mi uwage na to czego nie pokazal pierwszy instruktor.
My wczoraj bylismy na sesji w plenerze. Moje dziecko nie potrafi siedziec, wiec to byla ciagla pogon i pilnowanie by nie wyciagal rzeczy ze smietnika;)
W poniedzialek jedziemy na tydzien nad morze:) -
Dzis powinnam dostac medal za cierpliwosc. Moje dziecko pol dnia marudzilo i slanialo sie z niewyspania, potykal sie o wlasne nogi i we wszystko wlazil, a jakakolwiek proba ululania konczyla sie histeria. Niestety pierwsza drzemka trwala jedyne 15 minut i jednak, to dla niego zdecydowanie za krotko... Myslalam, ze zwariuje. No i ostatnio ciagle udaje, ze ryczy, mam juz tego dosc, chce w ren sposob wymuszac wszystko. Dziala to na dziadkow, ale nie na mnie - no way. Na pocxatku to bylo nawet smieszne, bo jak sie zmeczy udawaniem, to wychodzi do przedpokoju, chwila ciszy i wchodzac do salonu uruchamia syrene. Czasami dziala odwrocebie uwagi, ale leb mi peka od tego sztucznego placzu.
-
Dostalam podwyżkę w pracy, calkiem niespodziewanie i duzo. Jestem baardzo zadowolona:)
Kolejna rekrutacja do zlobka... probuje, chociaż wieksze szanse, ze wygram 6 w totka.0na88, jesslin87, lys, niecierpliwa, mamasia, Griszanka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.