SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Małamyszka - No to ładnie
! U mnie tez jest wysyp!
Mojego brata żony siostra rodzona tez jest w ciąży,a co lepsze - co do dnia w tym samym tygodniuna ten sam dzień mamy termin
Fajnie, lubie ją! Moja druga znajoma tez jest w ciazy i ma termin jakos na poczatek sierpnia i kuzynka na początek wrzesnia
bedzie z kim sie spotykac
małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny pozdrowienia od Sany
Przypominam o Naszej tajnej grupie na facebookuktora chce dolaczyc wyslujcie zaproszenie Sanie do przyjaciolek a gdy zaakceptuje to wyslecie namiary na Wasze konto na fb
Trzeba grupe rozruszacmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cf938a664d0.jpg
Zawsze mnie tak kusicie, wiec dzis ja! Wyszlo fenomenalnie, nawet kurki nie byly gorzkie, a tego sie zawsze bojeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 15:09
małaMyszka, Cassie, ainer85, Aga89, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
No to ładny babyboooom
Ja też bym chciała własną położną dla komfortu psychicznego, ale kurcze jak się napalę na którąś położną i okaże się że akurat jej nie będzie to tylko większy stres
Najchętniej wzięłabym swoją siostrę cioteczną ale kurcze 250km do pokonania by miała, a jak będzie miała w tym terminie dyżur:/ no lipa
Karolina daj znać co tam ciekawego na wizycie się dowiedziałaś, ja się zbieram do położnej ale jest taka pogoda ze zasypiam.małaMyszka, niecierpliwa, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa dziękuję
Zadzwoniłam do pani W. Jako nową pacjentka. Inaczej się przedstawiam. I zapytałam jak finansowo wygląda prywatna usługaa ona z uuśmiechem ze się na tym nie zna. Trzeba się dowiedzieć inaczej bo podejrzewam ze wprost nie powiemałaMyszka, niecierpliwa, magda sz lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Niecierpliwa dziękuję
Zadzwoniłam do pani W. Jako nową pacjentka. Inaczej się przedstawiam. I zapytałam jak finansowo wygląda prywatna usługaa ona z uuśmiechem ze się na tym nie zna. Trzeba się dowiedzieć inaczej bo podejrzewam ze wprost nie powie
A co Ci mowila odnosnie urlopu, czy nie pytalas o konkretny termin??Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 15:31
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:A ja sie nie wybieram ani na szkole rodzenia, ani nie bede brała prywatnej położnej, moja Lusia obiecała ze w sierpniu nie wezmie wolnego i jak bede rodzic to mam dzwonic to jak nie bedzie jej w pracy to i tak przyjedzie zeby byc ze mną
Uwielbiam moją gin
Fajnie masz:) Uroki mieszkanie w mniejszych miejscowościach. We Wrocławiu jest zakaz pojawia się lekarza - ginekologa w szpitalu, jeśli nie jest pora jego dyżuru. To jest po to, by właśnie nie odbierać porodów za kasę. Oczywiście omijają to w przypadku cesarki, przychodzą na pół godziny, robią cięcie i wychodzą, nie podpisują się na karcie tylko kolega co ma dyżur. Gorzej gdy kobieta rodzi naturalnie, wtedy musi się starać by wytrzymać do dyżuru swojego lekarza:)małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
No moje miasteczko Mońki jsst male
10 000 ludnosci takze kazdy kazdego prawie zna:p
Moj3 serdunio pieknie puka:)) na usg za 2 tygodnie bo dzisiaj tylko detektorem sobie sluchalismy:)KasiaeN., niecierpliwa, małaMyszka, mamasia, Y, Maniuś, witaminkab lubią tę wiadomość
-
W marcu jak w garncu normalnie!Rano lało i było pochmurno i nic nie zapowiadało, ze się to zmieni.W południe zrobiło się szaro aż ciemno i rozpoczęła się śnieżyca a teraz świeci piękne słońce :)Wyszłam się przespacerować bo aż żal nie skorzystać z takiego popołudnia.Szczególnie, ze dziś się kiepsko czuję bo od rana dokucza mi kręgosłup i jakoś tak nijak mi dziś.Teraz zamierzam zrobić sobie soczek z marchewki, kąpiel z bąbelkami i położę sobie maseczkę na buzię
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:No moje miasteczko Mońki jsst male
10 000 ludnosci takze kazdy kazdego prawie zna:p
Moj3 serdunio pieknie puka:)) na usg za 2 tygodnie bo dzisiaj tylko detektorem sobie sluchalismy:)
W bloku moich rodziców mieszka 1000 osóbmałaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej dziewuszki, zastanawiam sie nad szkola rodzenia, nie chce mi sie powiem szczerze, pracuje, od 8 lat studiow, nie chce mi. ie.na dupie siedziec i sluchac, kupilam ksiazke w oczekiwaniu na dziecko, pierwszy rok zycia dziecka podobno bestseller...jno i chyba mi opowiecie wszystko?:)a dzisiaj grzech, zjadlam chipsy. Glupia jestem bo mam zgage od trzech dni ale maz i moja mama sa w szpitalu mieli operacje, jestem sama w domu i korzystam, maz by mi nie pozwolil. Chociaz w ciazy nie mam na nie takiej ochoty zrobilam to chyba z przekory:)a potem pierogi ze szpinakiem i sosem czosnkowym. No i komus sie moze przyda, na zgage imbir zalany wrzatkiem z sokiem z cytryny. Mi i pomaga i smakuje. Pozavtym mam faze na hot dogi. Co do farbowania to nawet farbowalam z amomiakiem i rzesy tez robilam co trzy tygodnie. I mam permanentny, mam zamiar go poprawic. Tez w ciazy. Siora jest lekarzem mowi ze spoko tylko nie usta bo oprycha moze byc. Na zaparcia olej lniany jest zajebisty. Wyprobowalam lyzka naczczo. Co do nosa tez.mam krew, ale suchosc jest gorsza, mam parowy nawilzacz powietrza, mokry recznik na kaloryferze, masc i wode morska, gowno i tak sie dusze, teraz jeszcze katar mam masakra....
małaMyszka, ainer85, witaminkab lubią tę wiadomość