Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina to Ty na tej masce?

małaMyszka lubi tę wiadomość

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, to ja :)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajefajne wlosy :D

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki :) Warkocze robiłam nagminnie, miałam już je bodajze 5 albo 6 razy, w tym roku jedynie nie robiłam:)

Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wygląda robienie ich :

57ff96adad64fbabmed.jpg

Jezdziłam zawsze do Olszytna do takiej dziewczyny, (mam tam spory kawałek jakos 250-300km) ale robi je genialnie, 11-14 godzin siedzenia na dupie ;p

Cassie, psioszka11, małaMyszka, ainer85 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow a jaki koszt takiej 'imprezy'?

• magda sz Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula jest jedna przerwa jakoś koło 19, a tak to te bloki są ciągiem, myślę że da się wyjść tylko trzeba na tyłach usiąść.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Justyny za warkocze do pasa płaciłam 400zł, aczkolwiek cena u niej jest troche wyższa, 450zł albo 500 ale ze wzgledu ze stała klientka i jechalam zawsze do niej nad ranem tyle km potem nocą wracałam schodziła mi z ceny :) Raz tez robiłam u jednej w Białymstoku, za 250-na 2 dzien 5 warkoczy znalazlam na poduszce bo mi zjechały ;/ byly takie luźne, porażka, ale zgłosiłam sie do niej zeby mi poprawiła . Nastepne razy znowu do Justyny jezdziłam.

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej doplacic niz reklamowac ;)

U mnie by warkocze nie przeszly mimo ze cholernie mi sie podobaja, odrosty by mnie dobijaly... co 3 tyg musze je rozjasniac.

• Kkarolinaaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sa moje zdjecia z jej strony, tam ona ma wszystko opisane :)

b7cbf3c6daea24acmed.jpg

1c551d6d45a11e42med.jpg

Cassie, psioszka11, małaMyszka, ainer85, Meggi31, gosia.b lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Amberla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, podacie mi adres - aukcję, gdzie kupowałyście poduchy??? Bo ja już dłużej rady nie dam.... trza kupić. I martwię się trochę bo ruchów nie czuję....A miałam wrażenie, że wcześniej coś czułam a tu cisza a to już 18 tydzień ukończony i z pierwszą córką już czułam....

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamuśki , mam pytanie czy któraś z Was miała w moczu nieliczne kryształy szczawianu wapnia bo coś takiego mi wyszło

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja miałam wiekszosc warkocy w naturalnym kolorze włosów wiec odrosty sie nie rzucaly w oczy, nosze je z reguły po ok 4 miesiace :)

Na lato super sprawa,ale jezeli ktos ma słabe włosy to broń Boze ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 12:51

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Miru Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My również zdecydowani jesteśmy na polozna i to z 30 letnim doświadczeniem. Lekarz jak jest ok i tak nie przychodzi a polozna jest akurat ta cały czas nawet do domu przyjeżdża przed samą akcja pogodowa żeby jak najpóźniej do szpitala jechać itd.

poród z facetem- mój Ł. Powiedział kiedyś przy znajomych którzy spodziewali się dziecka a przyszły tata nie chciał uczestniczyć cis takiego " jeśli będzie nam w końcu dane mieć dziecko i będę na nie czekał 9 długich miesięcy to przy porodzie nie wyobrażam sobie nie być. Pierwszy uścisk powinien być przez rodziców a nie obce kobiety. Chce w końcu poczuć jego ciepło i zapamiętać na zawsze jak wyglądał mi maluch po urodzeniu a nie taki wypiekniony kilka minut godzin po"
    I podtrzymuje to do dzisiaj. Mówi ze ktoś musi mi dawać siłę a poza tym skoro ja będę się męczyć z bólami to on chce to przeżyć ze mną chociaż w taki sposób zrekompensować się za to ze to wszystko na moich barkach. Kochany ♥

Co do piersi bolały później przestały na około miesiąc a teraz znowu bolą ze aż się dotknąć nie mogę.

Krew z nosa- norma w ciąży. Ciśnienie i inna gęstość krwi.

Co do bólu żył to mnie bolały u nog- ale odkąd leżąc wkładam coś pod nogi tak aby były wyżej niż głową przestały.

Niecierpliwa Ty chcesz rodzic w Pyskowicach? A szkoła rodzenia tez z pyskowic?

małaMyszka, Maniuś, gosia.b lubią tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina zajebiste! I wygladasz cudnie :D

Jej jak ja bym chciala zeby byl juz poniedzialek...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 12:54

• Andzia 34 Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Tak wygląda robienie ich :

57ff96adad64fbabmed.jpg

Jezdziłam zawsze do Olszytna do takiej dziewczyny, (mam tam spory kawałek jakos 250-300km) ale robi je genialnie, 11-14 godzin siedzenia na dupie ;p

Tez miałam są super ale bardzo ciężkie :)

sbgosbt.png

74dn1tf.png

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina, włosy piekne!

prasowanie skończone, przerwa na zaupe i biorę sie za drugie danie

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje :))

A ja juz chce 15;30 bo o tej mam wizyte, mimo ze nie bede miała usg to pdsłuchanie serduszka na detektorze mnie mega uspokoi :)

A wieczorem na kolacje do rodzicow, mm mama różne pysznosci szykuje, ale sie nawpierdzielam pewnie ze potem bede miała wzdecia i opierdze w łóżku mężą ! A co ?! tylko on moze :D?

Cassie, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia - dokładnie, pierwszy tydzień nie jest zaciekawy, zawsze mialam zapalenie mieszka, ale smarowałam mascią i szybko znikało, najgorzej jak sie je zamoczyło! mozna sie utopic przez nie;p

małaMyszka, Andzia 34 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Dziekuje :))

A ja juz chce 15;30 bo o tej mam wizyte, mimo ze nie bede miała usg to pdsłuchanie serduszka na detektorze mnie mega uspokoi :)

A wieczorem na kolacje do rodzicow, mm mama różne pysznosci szykuje, ale sie nawpierdzielam pewnie ze potem bede miała wzdecia i opierdze w łóżku mężą ! A co ?! tylko on moze :D?

haha dokładnie, ciąża piekny stan przynajmniej mąż nie krzyczy że smrodzę jak wcześniej hih :D

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
‹‹ 460 461 462 463 464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ