X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina to Ty na tej masce?

małaMyszka lubi tę wiadomość

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, to ja :)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajefajne wlosy :D

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki :) Warkocze robiłam nagminnie, miałam już je bodajze 5 albo 6 razy, w tym roku jedynie nie robiłam:)

Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wygląda robienie ich :

57ff96adad64fbabmed.jpg

Jezdziłam zawsze do Olszytna do takiej dziewczyny, (mam tam spory kawałek jakos 250-300km) ale robi je genialnie, 11-14 godzin siedzenia na dupie ;p

Cassie, psioszka11, małaMyszka, ainer85 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow a jaki koszt takiej 'imprezy'?

• magda sz Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula jest jedna przerwa jakoś koło 19, a tak to te bloki są ciągiem, myślę że da się wyjść tylko trzeba na tyłach usiąść.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Justyny za warkocze do pasa płaciłam 400zł, aczkolwiek cena u niej jest troche wyższa, 450zł albo 500 ale ze wzgledu ze stała klientka i jechalam zawsze do niej nad ranem tyle km potem nocą wracałam schodziła mi z ceny :) Raz tez robiłam u jednej w Białymstoku, za 250-na 2 dzien 5 warkoczy znalazlam na poduszce bo mi zjechały ;/ byly takie luźne, porażka, ale zgłosiłam sie do niej zeby mi poprawiła . Nastepne razy znowu do Justyny jezdziłam.

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej doplacic niz reklamowac ;)

U mnie by warkocze nie przeszly mimo ze cholernie mi sie podobaja, odrosty by mnie dobijaly... co 3 tyg musze je rozjasniac.

• Kkarolinaaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sa moje zdjecia z jej strony, tam ona ma wszystko opisane :)

b7cbf3c6daea24acmed.jpg

1c551d6d45a11e42med.jpg

Cassie, psioszka11, małaMyszka, ainer85, Meggi31, gosia.b lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Amberla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, podacie mi adres - aukcję, gdzie kupowałyście poduchy??? Bo ja już dłużej rady nie dam.... trza kupić. I martwię się trochę bo ruchów nie czuję....A miałam wrażenie, że wcześniej coś czułam a tu cisza a to już 18 tydzień ukończony i z pierwszą córką już czułam....

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamuśki , mam pytanie czy któraś z Was miała w moczu nieliczne kryształy szczawianu wapnia bo coś takiego mi wyszło

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja miałam wiekszosc warkocy w naturalnym kolorze włosów wiec odrosty sie nie rzucaly w oczy, nosze je z reguły po ok 4 miesiace :)

Na lato super sprawa,ale jezeli ktos ma słabe włosy to broń Boze ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 12:51

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Miru Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My również zdecydowani jesteśmy na polozna i to z 30 letnim doświadczeniem. Lekarz jak jest ok i tak nie przychodzi a polozna jest akurat ta cały czas nawet do domu przyjeżdża przed samą akcja pogodowa żeby jak najpóźniej do szpitala jechać itd.

poród z facetem- mój Ł. Powiedział kiedyś przy znajomych którzy spodziewali się dziecka a przyszły tata nie chciał uczestniczyć cis takiego " jeśli będzie nam w końcu dane mieć dziecko i będę na nie czekał 9 długich miesięcy to przy porodzie nie wyobrażam sobie nie być. Pierwszy uścisk powinien być przez rodziców a nie obce kobiety. Chce w końcu poczuć jego ciepło i zapamiętać na zawsze jak wyglądał mi maluch po urodzeniu a nie taki wypiekniony kilka minut godzin po"
    I podtrzymuje to do dzisiaj. Mówi ze ktoś musi mi dawać siłę a poza tym skoro ja będę się męczyć z bólami to on chce to przeżyć ze mną chociaż w taki sposób zrekompensować się za to ze to wszystko na moich barkach. Kochany ♥

Co do piersi bolały później przestały na około miesiąc a teraz znowu bolą ze aż się dotknąć nie mogę.

Krew z nosa- norma w ciąży. Ciśnienie i inna gęstość krwi.

Co do bólu żył to mnie bolały u nog- ale odkąd leżąc wkładam coś pod nogi tak aby były wyżej niż głową przestały.

Niecierpliwa Ty chcesz rodzic w Pyskowicach? A szkoła rodzenia tez z pyskowic?

małaMyszka, Maniuś, gosia.b lubią tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina zajebiste! I wygladasz cudnie :D

Jej jak ja bym chciala zeby byl juz poniedzialek...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 12:54

• Andzia 34 Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Tak wygląda robienie ich :

57ff96adad64fbabmed.jpg

Jezdziłam zawsze do Olszytna do takiej dziewczyny, (mam tam spory kawałek jakos 250-300km) ale robi je genialnie, 11-14 godzin siedzenia na dupie ;p

Tez miałam są super ale bardzo ciężkie :)

sbgosbt.png

74dn1tf.png

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina, włosy piekne!

prasowanie skończone, przerwa na zaupe i biorę sie za drugie danie

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje :))

A ja juz chce 15;30 bo o tej mam wizyte, mimo ze nie bede miała usg to pdsłuchanie serduszka na detektorze mnie mega uspokoi :)

A wieczorem na kolacje do rodzicow, mm mama różne pysznosci szykuje, ale sie nawpierdzielam pewnie ze potem bede miała wzdecia i opierdze w łóżku mężą ! A co ?! tylko on moze :D?

Cassie, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia - dokładnie, pierwszy tydzień nie jest zaciekawy, zawsze mialam zapalenie mieszka, ale smarowałam mascią i szybko znikało, najgorzej jak sie je zamoczyło! mozna sie utopic przez nie;p

małaMyszka, Andzia 34 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Dziekuje :))

A ja juz chce 15;30 bo o tej mam wizyte, mimo ze nie bede miała usg to pdsłuchanie serduszka na detektorze mnie mega uspokoi :)

A wieczorem na kolacje do rodzicow, mm mama różne pysznosci szykuje, ale sie nawpierdzielam pewnie ze potem bede miała wzdecia i opierdze w łóżku mężą ! A co ?! tylko on moze :D?

haha dokładnie, ciąża piekny stan przynajmniej mąż nie krzyczy że smrodzę jak wcześniej hih :D

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
‹‹ 460 461 462 463 464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ