SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U Justyny za warkocze do pasa płaciłam 400zł, aczkolwiek cena u niej jest troche wyższa, 450zł albo 500 ale ze wzgledu ze stała klientka i jechalam zawsze do niej nad ranem tyle km potem nocą wracałam schodziła mi z ceny
Raz tez robiłam u jednej w Białymstoku, za 250-na 2 dzien 5 warkoczy znalazlam na poduszce bo mi zjechały ;/ byly takie luźne, porażka, ale zgłosiłam sie do niej zeby mi poprawiła . Nastepne razy znowu do Justyny jezdziłam.
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, podacie mi adres - aukcję, gdzie kupowałyście poduchy??? Bo ja już dłużej rady nie dam.... trza kupić. I martwię się trochę bo ruchów nie czuję....A miałam wrażenie, że wcześniej coś czułam a tu cisza a to już 18 tydzień ukończony i z pierwszą córką już czułam....
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja miałam wiekszosc warkocy w naturalnym kolorze włosów wiec odrosty sie nie rzucaly w oczy, nosze je z reguły po ok 4 miesiace
Na lato super sprawa,ale jezeli ktos ma słabe włosy to broń Boze ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 12:51
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
My również zdecydowani jesteśmy na polozna i to z 30 letnim doświadczeniem. Lekarz jak jest ok i tak nie przychodzi a polozna jest akurat ta cały czas nawet do domu przyjeżdża przed samą akcja pogodowa żeby jak najpóźniej do szpitala jechać itd.
poród z facetem- mój Ł. Powiedział kiedyś przy znajomych którzy spodziewali się dziecka a przyszły tata nie chciał uczestniczyć cis takiego " jeśli będzie nam w końcu dane mieć dziecko i będę na nie czekał 9 długich miesięcy to przy porodzie nie wyobrażam sobie nie być. Pierwszy uścisk powinien być przez rodziców a nie obce kobiety. Chce w końcu poczuć jego ciepło i zapamiętać na zawsze jak wyglądał mi maluch po urodzeniu a nie taki wypiekniony kilka minut godzin po"
I podtrzymuje to do dzisiaj. Mówi ze ktoś musi mi dawać siłę a poza tym skoro ja będę się męczyć z bólami to on chce to przeżyć ze mną chociaż w taki sposób zrekompensować się za to ze to wszystko na moich barkach. Kochany ♥
Co do piersi bolały później przestały na około miesiąc a teraz znowu bolą ze aż się dotknąć nie mogę.
Krew z nosa- norma w ciąży. Ciśnienie i inna gęstość krwi.
Co do bólu żył to mnie bolały u nog- ale odkąd leżąc wkładam coś pod nogi tak aby były wyżej niż głową przestały.
Niecierpliwa Ty chcesz rodzic w Pyskowicach? A szkoła rodzenia tez z pyskowic?małaMyszka, Maniuś, gosia.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kkarolinaaaa wrote:
Tez miałam są super ale bardzo ciężkiemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziekuje
)
A ja juz chce 15;30 bo o tej mam wizyte, mimo ze nie bede miała usg to pdsłuchanie serduszka na detektorze mnie mega uspokoi
A wieczorem na kolacje do rodzicow, mm mama różne pysznosci szykuje, ale sie nawpierdzielam pewnie ze potem bede miała wzdecia i opierdze w łóżku mężą ! A co ?! tylko on moze?
Cassie, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Dziekuje
)
A ja juz chce 15;30 bo o tej mam wizyte, mimo ze nie bede miała usg to pdsłuchanie serduszka na detektorze mnie mega uspokoi
A wieczorem na kolacje do rodzicow, mm mama różne pysznosci szykuje, ale sie nawpierdzielam pewnie ze potem bede miała wzdecia i opierdze w łóżku mężą ! A co ?! tylko on moze?
haha dokładnie, ciąża piekny stan przynajmniej mąż nie krzyczy że smrodzę jak wcześniej hihmałaMyszka lubi tę wiadomość