SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Euforia jasne, ze moje malenstwo sie nie obrazi
Ja wczoraj mialam taka ochote na piwo, jak powiedzialam mezowi to myslalam, ze mnie wzrokiem zabije, a sam pil
Ja jem obiadek o 14, maz'wraca o 16 i jemu robie na 16
Eufori w zyciu bym do 18 nie czekala, o 18 to jem kolacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 14:22
euforia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja kawę pijam czasami, jak się z koleżankami widzę coffeeheaven rządzi
Oczywiście kuzynka nieomieszkała "wspomnieć" że w "moim stanie" nie powinnam - a sama piła.
Ciśnienie mam raczej niskie, ostatnio na wizycie było idealne, więc raz na jakis czas myslę że nie zaszkodzi a na ból głowy pomoże
Ale wczoraj po średniej latte mrozonej dzidziuś dostał "kopa"
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja mam ochotę na browary caały czas... ostatnio mój mąż kupił jakieś białe piwo i mi mówi, że jakieś nowe, że pyszne. Potem dodał, że jeszcze jedno ma to wieczorem da mi popatrzeć jak je wypija... taki kochany...
Byłam z koleżanką oglądać wózki... się TUTKIEM GRANDEREM PLAY podjarałam. Kolory oczojebne, ale jakoś mi się spodobał.
http://www.sklep-smile.pl/kolorystyka-tutek-grander-play
A na 16:30 idę pazury zrobić. Dzisiaj jakoś mam dużo energii...Cassie, lys, małaMyszka, somebodytolove94 lubią tę wiadomość
-
Wiecie czego nie lubie, jak zmieniacie zdjecia avatarow, a to tylko dlatego, ze jestem wzrokowcem i potem mysle, ze ktos nowy sie pojawil
Ide robic kaweNie moge juz sie doczekac relacji Ona88 z polowkowych!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 14:27
Cassie, małaMyszka, Katarka, 5ylwia lubią tę wiadomość
-
Co do wózka, to ja na razie w necie przeglądam. W tym momencie mam tylko 2 warunki, duże pompowane koła i duża torba/kosz pod wózkiem na zakupy:) no i cena tak do 2 tys...
no i tu zaczyna się problem, w tej chwili podobają mi się bardzo ( szwagierka ma bardzo sobie chwali) X-landery, a one rzadko w tej cenie w 3-paku sąmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Wiecie czego nie lubie, jak zmieniacie zdjecia avatarow, a to tylko dlatego, ze jestem wzrokowcem i potem mysle, ze ktos nowy sie pojawil
Ide robic kaweNie moge juz sie doczekac relacji Ona88 z polowkowych!
Ja też tego nie lubię, mam tak samo jak Ty:) ale nie mogłam się powstrzymać taki ten maluch słodki...mogłabym w sumie dać swoje zdjęcie, ale np. w pracy nie wszyscy wiedzą że jestem w ciąży.
Pamiętam jak Cassie zmieniła fotkę to też się zastanawiałam kto to jest:)niecierpliwa, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Ja tez narazie w internecie tylko przeglądam i mam 2 typy:
bebetto silvia
tako extreme
Bardziej skłaniam się ku tako, ale nie wiem juz sama...mialyscie doczynienia z tymi wózkami?
Fajny ten takomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa kupuje ten wozek jako moj prezent urodzinowy w czerwcu
Kolor czarny z bialym. Nie boje sie o zabrudzenia tutaj jest duzo czysciej niz w Polsce i nikt nie pali w piecu weglem czy oponami...
http://www.ebay.de/itm/BERGSTEIGER-CAPRI-KOMBI-KINDERWAGEN-10-TEILE-MEGASET-3-IN-1-BUGGY-BABYSCHALE-/111272274870?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&var=&hash=item19e8582bb6małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Neyla wrote:Ja mam ochotę na browary caały czas... ostatnio mój mąż kupił jakieś białe piwo i mi mówi, że jakieś nowe, że pyszne. Potem dodał, że jeszcze jedno ma to wieczorem da mi popatrzeć jak je wypija... taki kochany...
Byłam z koleżanką oglądać wózki... się TUTKIEM GRANDEREM PLAY podjarałam. Kolory oczojebne, ale jakoś mi się spodobał.
http://www.sklep-smile.pl/kolorystyka-tutek-grander-play
A na 16:30 idę pazury zrobić. Dzisiaj jakoś mam dużo energii...
Fajny ten Tutek Grandercoś widzę, że mój Tako Extreme będzie miał konkurenta
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Jak pracowalam wracalam z pracy o 16 robilam obiad maz wracal tak o 16:30 a o 17 obiad byl juz gotowy jedlismy razem teraz zalezy co mam dzisiaj zupe i jestem ju po jednym talerzu drugi zjem z T a jak mam np makaron lub miesko jemy razem nie mam nigdy 2 dan ( u mnie w domu tez nie bylo 2 ) kolacji nigdy nie jadlam teraz cos o 20 przekasze jakis jogurt z musli lub mala kanapke w weekendy jemy obiad wczesniej ok 15 i zawsze jeszcze ciepla kolację uwielbiamy grzanki z avokado lub wykle zapiekanki z pieczarkami takie samo robne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 14:45
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny