SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie od kawy odrzucilo, a teraz jakos mnie do niej nie ciagnie. Mi gin mowila, ze 1 filizanke kawy dziennie moge, ale nie rozpuszczalnej bo to sama chemia jest, a ja innej nie lubie i dlatego w ogole kawy nie pijam, czasem cappucino w MCdonaldzie
euforia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
ja też zaglądałam na lipcówki i powiem że niektóre wypowiedzi to kompletna żenada. Całe szczęście że mamy tu siebie
i możemy na siebie zawsze liczyć
kochane nie ma co ukrywać jesteście niezastąpione
Co do picia kawy to ja w ciązy odstawiłam ale to dlatego że jestem na zwolnieniu i tak jej nie potrzebujejak chodziłam do pracy to nie było poranka bez kawy
Teraz zdarza mi się raz na jakiś czas filiżankę wypić
Colę też odstawiłam, tylko czasem łyka wezmę od mojego A. Jedyne z czego nie zrezygnowałam to czarna herbata i dziennie wypijam 2 duże kubki
Lys śliczniutkie ubrankaJa rozpoczęłam szaleństwo zakupowe w Pepco i tak się wciągnęłam że później na Allegro parę nowych i jeszcze dokupiłam pakę (69 szt ) ubranek (czekam aż przyjdzie)
Najbardziej to ucieszył się mój A. jak pokazałam mu takie male bodziaki z napisem : " i love my dad and his tattoos"Taki dumny jak paw siedział i oglądał
lys, euforia, niecierpliwa, małaMyszka, Maniuś, Cassie, Neyla, KasiaeN. lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, dopiero teraz się zmobilizowałam, żeby się przywitać,jakiś leniwy dzień mam.
Co do kawy, normalnie zawsze piłam czarną i gorzką w dużych ilościach, a teraz na początku mnie całkiem odrzuciło, a od jakichś dwóch tygodni wypijam jedną małą filiżankę z mlekiem i cukrem. Tylko taka mi smakuje:-)
Ja na obiadek dzisiaj robię gulasz z kasza gryczaną, a do tego kupiłam ogórki małosolne, pewnie nie będą takie jak domowe, no ale cóż...takiego smaka mam na nie, że się nie oprę.
małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
Hej:)
Zagadka;)
Bulgocze mi w brzuchu od wczoraj straszliwie...bardziej słyszę niż czuję...czy to przelewanie wód płodowych bo Mały się rusza? Głodna nie jestem...
Czy któraś z Was tak ma?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 13:55
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Cześć dziewczyny, dopiero teraz się zmobilizowałam, żeby się przywitać,jakiś leniwy dzień mam.
Co do kawy, normalnie zawsze piłam czarną i gorzką w dużych ilościach, a teraz na początku mnie całkiem odrzuciło, a od jakichś dwóch tygodni wypijam jedną małą filiżankę z mlekiem i cukrem. Tylko taka mi smakuje:-)
Ja na obiadek dzisiaj robię gulasz z kasza gryczaną, a do tego kupiłam ogórki małosolne, pewnie nie będą takie jak domowe, no ale cóż...takiego smaka mam na nie, że się nie oprę.
Oh hell, jak jak bym zjadła taki gulasz! Mniam
-
Od kawy mnie odepchnelo na poczatku ciazy a kawoszka ze mnie straszna teraz wypije raz na jakis czas lub jak mnie glowa boli i wypijam taka pol na pol z mlekiem Lys sliczne ubranka ja czekam na ksiazeczki pochwale sie jak przyjda jakas bez zycia dzisiaj jestem
lys, małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
Cassie, moze to zle zabrzmialo, ze u nas ktos kogos obmawia. Nawet bym tak nie pomyslala
Chodzilo mi bardziej o to, ze nie rozumiem tamtejszego poruszenia, ze ktos cos o kims na boku pisze - jak mu z tym lepiej...
Ewa na luteine podjezykowa dziewczyny maja taki sposob, ze pod jezyk lutke, a na jezyk landrynke i jakos da sie przezycA musze wyprobowac Twoja cebulowa - ciekawe co na to moj slubny :p Bede musiala miec cos w zanadrzu
Euforia, ja co prawda nie codziennie, acz zdarza mi sie wypic kawke. Np dzisiaj musialam, bo po wstaniu z lozka bylam jakas taka zakrecona i troche glowa mnie bolala. Herbate pije codziennie, troche slabsza niz wczesniej, ale dwie, czasami nawet trzy
Maluszek znowu sis kreci, ale super.
U mnie dzis kroluje zupa pieczarkowaJutro moze zrobie cebulowa i placki ziemniaczane z miesnym sosikiem
somebodytolove94, małaMyszka, euforia lubią tę wiadomość
-
Aaaa dzwonił gin że jest już po zabiegach i mogę przyjechać na USG, tak podskoczyłam z radości z łóżka że mnie skręciło z prawej strony..
No to idę suszyć włoskiżebym ja miała helikopter to za 5 min bym u niego była
5 tyg nie widziałam maleństwa, stęskniona jestem za widokiem machających rączek
Boże ale sie cieszę, aż płacze ze szczęścia że to już, wiem jestem psychiczna
Martucha86, Maniuś, witaminkab, małaMyszka, Aga89, Cassie, futuremama, Neyla, lys, sylwucha89, gosia.b lubią tę wiadomość
-
mnie też od kawy odrzyciło w pierwszym trym i tak zostało, że nie piję, bo nie mam ochoty, a kiedyś to min 3 dziennie. w ogóle oprócz słodyczy to mnie tak zdrowo odrzuciło raczej np. od białego pieczywa, a alkoholu zapachu do tej porty znieść nie moge normalnie!
Lys ubranka cudne!małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Tak piszecie o tej kawie, ze cholera nie moge przestac o niej myslec, a ze dodatkowo glowa boli to chyba po obiedzie sie skusze
Oj to chyba przeze mnie...to ja zaczęłam ten temat..sorki:/ chyba Twoja dzidzia mi wybaczy
Muszę się przyznać, że mam mega ochotę na piwo ( przed ciążą nawet nie tknęłam). Jak mój M pije to aż mi ślinka leci:)niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeju jeju dziewczyny jak was nadrabiać !
A wiecie co zrobiłam na obiad ?
Domowe hamburgeryKupiłam tylko buły z sezamem, zrobiłam miesko,sałata,pomidor,ser tostowy, cebula,ogórek konserwowy i ketchup ..PYSZNE !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 14:10
Cassie, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGriszanka ale ja nie mialam o to pretensji
chyba nie tej osobie odpisalas
Euforia ja za kawa nigdy nie przepadalam ale czasem wypije jedna bez cukru z mlekiem ale to tak raz w tyg. Cole pije obowiazkowo do pizzy, spaghetti i kebabatak moze dla mnie nie istniec,
euforia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzę dziewczyny, że jecie obiad dosyć wcześnie, tzn że Wasi mężowie/partnerzy pracują do 14:00-15:00 czy po prostu jecie dwa obiadki?
Staram się jeść z mężem,który niestety wraca do domu po 18:00 i wtedy dopiero jemy obiadNiekiedy nie mogę już wytrzymać i jem ten sam obiad dwa razy...w mniejszych ilościach.
-
No ja kawy to nawet przed ciążą nie piłam, moze raz na miesiac sie zdarzało, do towarzystwa, źle sie czuje po kawie, mam wzdęcia i czuje sie taka pełna..wiec w ciazy tym bardziej nie pije, a cole od meza czasami wezme łyka, ale tez nie przepadam, ogólnie nie lubie soków,napojów itp. zawsze tylko woda z cytryną i miętą i herbata
Napoje to tylko na zapitke do wódkimałaMyszka lubi tę wiadomość