SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No i sprawdziło się. Kolega jest tak chory, że szef kazał nam się podzielić jego zajęciami do końca semestru, przy czym ja mam wziąć więcej. Chyba chce, żebym w ten sposób odpracowała to, że potem przez 3,5 miesiąca mnie nie będzie
Za to jakiś postęp z prezentacją na konferencję. Na szczęście wystąpienie tylko 15 min, więc jeszcze parę slajdów i po krzyku. No i samo wystąpienie... Nie lubię występować, zwłaszcza jak się nie czuję super ekspertką, a tu się nie czuję. I mam jeszcze nadzieję, że nie wywalę się w tych szpilkach, które mam zamiar założyć na czas wystąpienia, bo żadne inne buty mi nie pasują... To by dopiero było mocne wejściemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Jezeli zdecyduje sie na husky to wlasnie ten kolor, tylko martwi mnie ta gondola..nie za duza jest..
A widziałaś na zywo ? Bo ten kolor jest właśnie genialny ! Na zywo duzo lepiej to wyglada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 17:15
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaaadzik1207 wrote:Mojej mamy kolezanka urodzila synka w Niemczech o dala na imie Hugo:-) nawet mnie sie podoba ale mojemu mezowi nie.
Ukochana maskotka syna ma tak na imie
Od czasu przeprowadzki do Niemiec uylam w sumie 15kg... wiec ja tego nie komentuje... tak sie cieszylam ze zrzucilam wszystko po dzieciach a tu klops, zapaslam sie bo jednak inne jedzenie, inne zycie, mniej ruchu, w PL mieszkalam na 3ci pietrze, milon razy dziennie pokonywalam schody, mieszkalam na 'gorce' i wszystko bylo jakies inne niz teraz. No i dupa urosla...
Przed staraniami wazylam 9kg mniej niz w momencie zajscia w ciaze, przestalam cwiczyc zeby w razie czego fasolki nie uszkodzic.
Jak sie przez rok nie udawalo zaczelam cwiczyc silowo i dobrze mi szlo ale pozytywny test i znowu cwiczenia poszly na bok.
Obiecalam sobie ze po porodzie wroce do figury chocbym na uszach stanela
Poki co 3,5kg na plusie.
-
Ten 01 mi się źle skojarzył...
Wiedziałam, jeździłam, bawiłam się i to jest mój typ od zawsze...
Gondole ma większą niż x lander, bo najpierw za chcieliśmy, ale baby design będzie na 100%. Najbardziej mi się podoba pałąk do usztywnienia gondoli na niestabilnym podłożu super to rozwiązali. -
I jest syn! Jednak intuicja mnie nie zawiodła.
Początkowo Pani doktor powiedziała, że ułożenie pośladkowe, ale bardzo się wiercił i po chwili zapytała czy chcemy jednak wiedzieć, ale nic nie musiała mówić bo było widać z daleka!
Jedynie zmartwiła mnie, że żołądek jest trochę za wysoko i trzeba skontrolować przy następnej wizycie. Nie wiem co to oznacza, ale uspokoiła, że na tym etapie jeszcze może się to zdarzać, więc staram się o tym nie myśleć.
Poza tym wszystko dobrze.Mały ma 277 g
Pytałam się o mój mały brzuszek i powiedziała, że to żaden powód do niepokoju. Każda kobieta jest inna. Najważniejsze żeby prawidłowo się odżywiać.
U nas w rodzinie sami chłopcy. I jedna i druga babcia miały nadzieje na dziewczynkę ale ja i mąż jesteśmy bardzo szczęśliwi.) Nie obchodzi mnie co myśli reszta
Cassie, Aga89, maaadzik1207, Paula_071, niecierpliwa, lys, witaminkab, Martucha86, sylwucha89, małaMyszka, futuremama, Maniuś, Hermiona, aaaaga, gianna88, magda sz, psioszka11, gosia.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kkarolinaaaa wrote:A czy któraś z was oglądała Riko Nano ? Podoba mi się on w kolorze szarym, bardzo ładny
Widziałam niedawno dziewczyne z tym wózkiem, ale w sklepie go nie bylo zeby pomacac ;p
Ostatnio też go oglądałam. Właśnie w kolorze szarym. Dostepny w Bydgoszczy:)
Ale jednak bardziej urzekł nas camarelo.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Gratuluje synka !!
Musze zobaczyc camarelo, duzo z was o nim piszeMam wrazenie sądząc po zdjeciach ze spacerówka jest strasznie nisko.. tak jest naprawde czy to takie wrażenie ?
Ja nie odnioslam takiego wrazeniaJedynie fotelik mnie rozczarowal, ale to nie problem wezmiemy maxi cosi plus adapter za 35 zl i pasuje do wozka takze luz bedzie mozna na pierwsze spacerki chodzic z nosidelkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 17:46
-
nick nieaktualny
-
Też się wczoraj na BM zastanawiałam, która to z dziewczyn z forum. Nawet jak widziałam 3 dziewczyny siedzące razem to się zastanawiałam czy to nie Wy - nie wchodziłam w pracy na forum bo nie mam dostępu, więc myślałam, że może jakoś się umówiłyście:) Uważam, że pierwsza pomoc jest najlepsza. Z tego co piszą dziewczyny te inne warsztaty typu Mama i ja mają praktycznie tę samą tematykę, więc chyba sobie odpuszczę - byłam za bardzo głodna i zmęczona po tych wczorajszych.
Jutro idę do laboratorium zrobić wyniki, w piątek wizyta - może się dowiemy, kto będzie mnie budził w nocy. Obstawiam chłopcaNie wierzę, że dziewczynka jest powodem moich wymiotów w 5 miesiącu;)
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Paula znam dziewczyne ktora meczyly wymioty do porodu - urodzila corke
Nie chcę wymiotować do porodu:(
Właśnie do mnie zadzwonili, że jednak nie będzie lekarza w piątek:( dopiero w środę pójdę. To będzie już 6 tygodni jak nie widziałam maluszkamałaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyKkarolinaaaa wrote:Dziewczyny ktore macie miec córke- czy faktycznie te przesądy sa prawdą ? tzn.ciagnie do słodkiego, brzydka cera itp. ?
Nie wierz w przesady, ja mam strasznie brzydka cere i wlosy, wygladam jak kupa... ciagnie mnie do slodkiego i wszystko inne lacznie z obraczka przepowiada mi corke a nosze syna.
To tylko kwestia przypadku.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Dziewczyny ktore macie miec córke- czy faktycznie te przesądy sa prawdą ? tzn.ciagnie do słodkiego, brzydka cera itp. ?
U mnie sie sprawdzilo, cale cialo do 16 tc mialam obsypane, no i ciagnie do tych pierdzielonych slodyczy. Wczesniej ponad rok nic slodkiego nie zjadlam, moglo mi pod nosem lezec i na mnie to wrazenia nie robilo, a teraz jak wiem, ze mam to musze zjesc dlatego nawet nie kupujemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
No własnie kazdy do mnie mówi ze ładnie wyglądam, ale właśnie..bo mam zawsze makijaż..bez makijażu tragedia..mam tak brzydką cere ze to w głowie sie nie miesci! cała jestem w wypryskach
i co raz to nowe wychodzą.. porażka..
Moje włosy nigdy dupy nie urywały, mam je krótkie i moze temu zadnej róznicy nie widze, ale na twarzy mam poligon.małaMyszka lubi tę wiadomość