SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
5ylwia wrote:Ja poproszę
obiecałam sobie, że w ciąży będę piec ciasta i uczyć się angielskiego.. Może zacznę od ciasta :-p
Witam się w 20 tygodniu5ylwia lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:No a właśnie, te co macie miec dziewczynki, stosunek był przed owulacją? No bo mówią ze przed owulacją-dziewczynka, blizej owulacji-chłopczyk
ciężko stwierdzić kiedy padł strzał ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 12:09
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wybieracie sie na USG 3d/4d +hdlive?
podobno nie ma to zbytnio walorów naukowych ale mi chodzi własnie o zwykła pamiątkeja sie zapisałam bedzie to wg kalendarza ciazy 23 tydz 0 d i sie zastanawiam czy to jednak nie za wczesnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 12:11
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny! Zaćmienie super... zdjęcie rtg wygrzebałam i z mężem się gapiliśmy chwilkę.
U mnie od kilku dni spadek formy psychicznej... jakoś mi cholernie nudnona niczym nie mogę się skupić.
Strasznie bolą mnie pachwiny, pieką sutki i mam bardzo niskie ciśnienie. Leżę i marudzę...
Mam nadzieję, że Wam dzionek mija lepiej.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:No to u mnie jak narazie wszystko wskazuje na dziewczynke-cera tragiczna..az mi cała twarz boli od wyprysków dacie wiare? ... bez makijazu nosa nie wychyle! do słodyczy ciągnie mnie ogromnie, no i własnie stosunek był przed owulacja. Wiec jak wyjdzie chłopczyk- jestem idealnym przykładem ze to wszystko to nie prawda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 12:22
Maniuś lubi tę wiadomość
-
zamówiłam bodziaki:)
karolina mi tez sie podobaja takie delikatne, ja mojego syncia ubiore w koszule z bodami mucha i do tego spodniematkoo juz planujemy w co ubierzemy nasze maluchy na chrzest:)
niecierpliwa, małaMyszka, futuremama lubią tę wiadomość
-
No robienie z takich maleńkich dziewczynek na panny młode a chłopczyków na panów młodych to paranoja, nie dosc ze smiesznie to wygląda to i dzieciaczkowi niewygodnie..
Ja jezeli bede miala synka to bede szukala tez lnianych spodenek,lnianej koszuli i właśnie tez muche do tego bez żadnych kamizelek i marynarek...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
a ja od kilku dni myślę, że nie będzie chrztu u nas
nie mam chrzestnego... przez całkowite zerwanie kontaktów z moją częścią rodziny, nie mam już nikogo... w sumie, to i tak nie było by chyba nikogo, kto mógłby zostać ojcem chrzestnym naszego dziecka... zero kontaktu, zero zrozumienia, zero współczucia... każdy patrzy na swój czubek nosa...
Strasznie mnie to martwi... nawet pomyślałam, że może ksiądz udzieli nam chrztu bez chrzestnych i całej ceremonii -
Myszko, a od strony męża ? Albo z przyjaciół ?
Naszego maleństwa chrzestnym napewno bedzie mój brat, chrzestną jeszcze do końca nie wiemy,ale mamy 2 typy- kuzynka meżą i żona kuzyna mężaObydwie są fajne,ale prędzej wezmiemy żone kuzyna- z nią mamy lepszy kontakt i maja półroczngo synka, wiec nasze dzieciaczki beda w podobnym wieku, bedzie jezdził do chrzestnej na wakacje na wieś
-
Dzień dobry!!!
Ciężko Was nadrobic, Kasia gratuluje coreczki.
Tak jak pisałam ost u mnie cisza z ruchami...nie chce ciągle o tym myślec dlatego zajęłam się domem...sprzątanie, prasowanie, pranie, mycie okien itp.
Po takich intensywnych dwóch dniach dzisiaj odpoczywam....bardzo leniwy dzień się zapowiada.
Mała Myszka zawsze Twoje dziecko może miec jednego chrzestnego, lub np. dwóch ojców albo matki chrzestne.
U nas prawdopodobnie chłopak, a stosunek był ( ze wzgledu na delegacje męża) tylko 21 i 22 dc, więc chyba owu się przesunęła.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytująceniecierpliwa, 0na88, KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Nie wiedziałam, że mogą być np dwie matki chrzestne. Pierwsze słysze:)
U nas chrzestna zostanie moja siostra a z chrzestnym mamy właśnie problem... Chcieliśmy męża brata, ale ma zostać chrzestnym swojej siostry dziecka, która rodzić ma za miesiąc...
Ale zagmatwałam:)
A po jakim czasie chcecie od narodzin chrzcić maleństwo?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Te ciuszki 5.10.15 rewelacja, jakie to wszystko piękne! I wreszcie dla dziewczynki inne kolory niż róż.
Np. ten pajac, no przesliczny!
http://www.51015kids.eu/media/photos/28/r/5/06/1994/1/350x525.jpgniecierpliwa, małaMyszka, witaminkab, ainer85 lubią tę wiadomość
-
Nam lekarz powiedzial ze owulka byla wczesniej o tydzien wiec wychodzi ze kochalismy sie 2-3 dni przed owu a znowu w dni plodne jak powinny byc to codziennie:-) wiec nie wiem juz.
A chrzcic bede we wrzesniu:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 12:52
-
kasiuleek wrote:Nie wiedziałam, że mogą być np dwie matki chrzestne. Pierwsze słysze:)
U nas chrzestna zostanie moja siostra a z chrzestnym mamy właśnie problem... Chcieliśmy męża brata, ale ma zostać chrzestnym swojej siostry dziecka, która rodzić ma za miesiąc...
Ale zagmatwałam:)
A po jakim czasie chcecie od narodzin chrzcić maleństwo?
Ja myślałam żeby chrzcic w święta Bozegonarodzenia, ale chyba zdecydujemy sie jednak wcześniej.
Jestem chrzestną mojego siostrzeńca, który ma jeszcze jedną matkę chrzestną, a jego siostra ma dwóch ojców chrzestnych.kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość