SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
bosa wrote:Moja mama wymyśliła,że skoro jest już Hania to druga córka powinna być Helenka, ale kojarzy mi się z piosenką " O Hela " więc od razu odpadła
Emma mi sie podoba ale reszcie rodziny nie
Więc wybór imienia to nie taka prosta sprawa.
Jakby ktoś szukał inspiracji co do imienia to przesyłam link do rankingu:
http://gorny.edu.pl/imiona/
Dobranoc :*
Ja chciałam Emma, ale mężowi to tylko ze spice girls się kojarzyło.... Co powiesz, na Emilkę? Moim zdaniem bardzo ładne.bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Lys-mieszkasz za granica?
No ja Filipka znam jednego,ale te imie jest u mnie od podstawowki,na kazdy ken i maskotka zajaczek mial na imie filipwiec nawet jakby bylo ich duzo to pewnie i tak by zostalo:p
Alicja-pieknemoja mama ma tak na imie i tez chcialam miec coreczke o takim imieniu,ale maz nie chce ze wzgledu ze to imie "po" ...
Ale fajnie czuje juz ruchy:) jakby mi ktos w podbrzuszu grzebal
Ogladamy wlasnie program o krzysztofie olewniku..Nigdy glebiej sie tym nie interesowalismy,szok..3bosa, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Lys-mieszkasz za granica?
No ja Filipka znam jednego,ale te imie jest u mnie od podstawowki,na kazdy ken i maskotka zajaczek mial na imie filipwiec nawet jakby bylo ich duzo to pewnie i tak by zostalo:p
Alicja-pieknemoja mama ma tak na imie i tez chcialam miec coreczke o takim imieniu,ale maz nie chce ze wzgledu ze to imie "po" ...
Ale fajnie czuje juz ruchy:) jakby mi ktos w podbrzuszu grzebal
Ogladamy wlasnie program o krzysztofie olewniku..Nigdy glebiej sie tym nie interesowalismy,szok..3
Mieszkamy w Polsce, ale mąż jest obcokrajowcem dlatego imiona zagraniczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 19:12
bosa, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Lys mi też się podoba Emilika ale męża była miała tak na imię więc wiadomo hehe
Karolina kiedyś to oglądałam. Nie mogłam potem usnąć z wrażenia, następnego dnia przeczytałam wszystko w necie co znalazłam na ten temat. Masakra.małaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Kkarolinaaaa wrote:Ahaa!
Moja kuzynka ma meza z usa i nazwali coreczke Mila
A kolezanka po prostu mieszka za granica i nazwali Dhalia
Moze sie spodoba..? Mi sie bardzo podobaja te imiona
Nad Dhalią zastanawiałam się jakieś 10 minut, aż sobie przypomniałam że Dalia to taka margarynamałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
lys wrote:oj biedaczek żeby tylko zawału nie dostał
ps. ja nie wiem jak oni (mężczyźni) mogą się tak ekscytować meczem...
Wróciłam i mówię: opanuj się, bo mi dziecko straszysz, no i dostałam kilka kopniaków... ale też trochę mnie spięło...bosa lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Nad Dhalią zastanawiałam się jakieś 10 minut, aż sobie przypomniałam że Dalia to taka margaryna
bosa lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Mój za Barceloną jest chyba od 90 roku chociaż czasem mam wrażenie, że już dzień po jego urodzeniu był fanem. Ściągnęłam pranie i poszłam pochować, nagle słyszę krzyk: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!
Wróciłam i mówię: opanuj się, bo mi dziecko straszysz, no i dostałam kilka kopniaków... ale też trochę mnie spięło...
Mój normalnie nie ogląda meczy, nie jest fanem piłki nożnej (na szczęście uffff), ale jak jego kraj brał udział w mistrzostwach świata, to myślałam że zawału dostanie i tak się pienił i bulwersował, że musiałam go strofować... kolejnego meczu już nie oglądał, bo jak powiedział "nie na jego nerwy"małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Delmaa!! Dhalia to kwiat:)
Nie nie Delma to inna historia. Na 100% była Dalia margaryna, może już zniknęła z rynku
http://www.archiwum.wyborcza.pl/Archiwum/1,0,578432,19981023WA-TSU,Porownanie_cen_w_warszawskich_supermarketach,.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 23:32
małaMyszka lubi tę wiadomość