SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sierpnióweczki 2015 :)nasza obecna lista mogę ją aktualizować jak ktoś się pojawi, niestety nie mogę jej dać na pierwsza stronę.,
01.08.2015
Paulina 27
martaa14
02.08.2015
Ewela28
Martika87
zasmucona
qska
04.08.2015
Loveboiled
Edka
Syrenka
Malagosia
06.08.2015
futuremama
08.08.2015
Maadzik1207
ainer85
09.08.2015
Czekoladowa
11.08.2015
PrezesGąska
13.08.2015
Kropka_1
Brawurka84
sweetfireWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 18:10
martaa14, Syrenka, qska, Edka, Amberla, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja beta z 12 dpo 116:) ale też coś dzisiaj brzuch pobolewa. W ogóle wystraszyłam się przed chwilą bo poczułam,że coś ze mnie pociekło,poleciałam szybko do wc przekonana że to @,ale na szczęście to chyba tylko luteina,ufff ale miałam stres
Cassie lubi tę wiadomość
-
Paulina27 wrote:do lekarza za wczesnie poczekaj do 7 tyg... ja u endo juz byłam ale kazała mi zrobic badania i przyjsc koło 20 grudnia a jest ci juz zimno????????
Masz rację trochę się pospieszyłam z tym umawianiem. Mi jest ciągle zimno ale to chyba akurat nie objaw ciąży - zawsze mi jest zimno. Dzisiaj wieczorem będę mieć wynik bety - napiszę jak wyszła.
U mnie dziś nerwowo. Mam stresy pracowe i jeszcze sprzeczka z mężem... no i potem zaczął boleć brzuch... co oczywiście też spowodowało kolejny stres. -
nick nieaktualny
-
Syrenka wrote:Masz rację trochę się pospieszyłam z tym umawianiem. Mi jest ciągle zimno ale to chyba akurat nie objaw ciąży - zawsze mi jest zimno. Dzisiaj wieczorem będę mieć wynik bety - napiszę jak wyszła.
U mnie dziś nerwowo. Mam stresy pracowe i jeszcze sprzeczka z mężem... no i potem zaczął boleć brzuch... co oczywiście też spowodowało kolejny stres.
Ale mówiła mi endo ze właśnie pierwszym objawem zwiększenia tsh będzie zimno...teraz juz z mężu się się nie kluc!!!!
Ja w tamtym tygodniu jak się tylko dowiedziałam o ciąży poleciała na bete i do giną po receptę na duphaston to każal mi nie współżyć i nie zażywać gorących kąpieli i na wizytę gdzieś za 3 tyg czyli 7 8 tydzień ciazy -
Ja pamiętam jak przy pierwszej ciazy leki brałam, zastrzyki, staraliśmy sie od dłuższego czasu i nic nie wychodziło, teraz rachu ciachu i wynik testu pozytywny...
No ja jestem bardzo ciekawa jak z moim tsh... Bo miałam w pierwszej ciazy złe wyniki ( ale odbyło sie bez leków )...