X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    (jeja głupio mi wam opisywać swoje majtki..)

To była mokra plama chyba przezroczysta a na środku tej plamy widac bylo jeszcze troche białego sluzu..
    no to spoko... zobrazowałaś tak, jak mamy wszystkie chyba hahahahahahaha

ale mam humor... żarcików mi się zachciało eheehehhe

czarnaruda, jesslin87 lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JEJEJEJJEJE NADROBIŁAM WAS!!!!!!!!!!!!

NADRABIAŁM CHYBA Z 2 TYG (PONAD 100SZT) ALE W KOŃCU SIĘ UDAŁO :-)

ide sie ogarnąc i jade na 17:00 na wywiadówkę szkolną córki, potem szybkie zakupki (kupie warzywka na zupkę jarzynową na jutro), a na kolacje zrobię ziemniorki z koperkiem i kefirem :-P

szef do mnie dzownił i stwierdził ze skoro sie żle czuję to zebym wzieła l4 bo przeciez to l4 nie musi byc ciągłe, wiec założył ze na tydzień dostane zwolnieni i potem wrócę do pracy....powiedziałam ze to przemyslę jutro skonsultuję z lekarzem...
    ale teraz tak sobie pomyslałam ze ok: umawialismy sie ze od 1 kwietnia ide na l4 i do konca kwietnia, dopoki placi mi on, to pracuję, o ile samopoczucie pozwoli.
    jest inaczej, krzyz mnie boli i nie wysiedze w pracy, zatem pracuj ez domu.
    jelsi bym zorbila tak jak on mi zaproponował, to bedzie to dla mnie niekorzystne, bo wtedy odlwecze sie w czasie okres, od kiedy ma mi placic ZUS - a zalezy mi na tym, zeby od maja juz płacił mi zus bo bede miala wieksze pieniazki wtedy.
    zatem wymysliłam ze jutro na wizycie biore od gina zwolenienie od razu na cały mieisac, szefowi powiem ze mam takie wskazania i tyle, jesli bedzie potrzeba to zajrzed o pracy pare razy, ale na pewno nie na cały dzień, a jakies rzeczy archiwizacyjne zrobie z domu. i do konca kwietnia jeszcze mogą cos ode mnie chciec. potem wara!!!!!!!!!!!!!

futuremama, małaMyszka, Martucha86, magda sz, sylwucha89, jesslin87 lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    (jeja głupio mi wam opisywać swoje majtki..)

To była mokra plama chyba przezroczysta a na środku tej plamy widac bylo jeszcze troche białego sluzu..
    Wiesz, pocieszylam sie ze to chyba ok, bo ja tez mam podobnie, tak od trzech dni mialam taki wysychajacy na bialo, a dzisiaj troche mokre. Ale widze ze Ty tez i jeszcze inne dxiewcxyny to chyba to normalne. Mam nadzieje

małaMyszka lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małamyszka - -my nie mamy specjalnego konta zablokowanego dla córki - mamy takie subkonto do konta głównego i na nie wpłacamy co mieisac kilaset złotych (z reguły 300).
    na szzcescie oboje traktujemy o jak swietosc i tych pieniazków nie ruszamy, mamy jeszzce jedno swoje oszczedosciowe i z tych oszczednosci podbieramy na swoje potrzeby, jak jest mus.

Magda sz-- - ahhahahhaah padłam ze smutnego pępka i piersi. moje piersi są nabrzmiałe i sterczą i jak przed ciaza miałam B, tak teraz staniki C chyba sa przymałe.....:-/ a pępek mi zaczyna wychodzić na wierch.

lece sie wysztyftować na wywiadówkę.

do wieczorka!!!!!!!!!:-)

małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny :) Boze jak mi z Wami dobrze ! Od razu mi lzej :)

Moja cycki są bez zmian dacie wiare ? Nie są ani ciut wieksze :D Dzieki Bogu bo i tak są duze..miseczka E..

Zjadłam wlasnie Big milka :D mniam !

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka - to dla mnie nie będzie dobre. Ale dobrze wiedzieć, że kwota 300 zł/m-cznie. Też tak myślałam, żeby wpłacać min. 200 zł. Jeśli chodzi o bank komórek macierzystych to jest to właśnie taka długoletnia inwestycja, ale po 18 latach np. nie ma się nic (poza świadomością, że gdyby coś, to mamy swoje komórki - mam nadzieję, że nie będzie gdyby czegoś)

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Dziekuje dziewczyny :) Boze jak mi z Wami dobrze ! Od razu mi lzej :)

Moja cycki są bez zmian dacie wiare ? Nie są ani ciut wieksze :D Dzieki Bogu bo i tak są duze..miseczka E..

Zjadłam wlasnie Big milka :D mniam !
    moje cycuchy są teraz mniejsze niż brzuch. To możliwe, że wywaliło mnie w ciągu 2-3 dni??? jestem ogromna... zastanawiałam się, czy to może wzdęcie, ale wiem jak się czuję na wzdęcia... więc chyba maleństwo rośnie i przybywa mi wód płodowych!!!!

Martucha86 lubi tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zapytam w troche innym temacie. Zwlaszcza te, które mieszkaja "na swoim". Jak u was jest ze spędzaniem świąt? Chodxi mi np o śniadanie wielkanocne lub wigilię, jezdzicie do jednych i drugich rodziców, spedzacie w domu? Kurde, moze ja jestem jakas inna ale chcę z dziećmi sniadanie jesc u siebie z potem ewentualnie jakies odwiedziny, ale ocxywiscie obraza tesciow gwarantowana.

201508091565.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Dziewczyny, zapytam w troche innym temacie. Zwlaszcza te, które mieszkaja "na swoim". Jak u was jest ze spędzaniem świąt? Chodxi mi np o śniadanie wielkanocne lub wigilię, jezdzicie do jednych i drugich rodziców, spedzacie w domu? Kurde, moze ja jestem jakas inna ale chcę z dziećmi sniadanie jesc u siebie z potem ewentualnie jakies odwiedziny, ale ocxywiscie obraza tesciow gwarantowana.
    u mnie na szczęście sprawa sama się rozwiązała, na śniadanie jedziemy do teściów, jak co roku, a do moich wcale... i dzięki temu poniedziałek mamy tylko dla siebie, a jak najdzie nas ochota to może pójdziemy na obiad też do teściów...

psioszka11 lubi tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jak dotąd dzielimy pol na pol rodzice /teście

małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już są grudniowe mamuśki!!!!!!!!!!!! kiedy to zleciało??????????

Y, mamasia, magda sz lubią tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala Myszka no wlasnie my tez co roku łazimy. Moi rodzice juz nie żyją, ale chcialabym kurcze zeby moje dzieci tez mialy u siebie w swoim rodzinnhm domu swieta. Moj syn ma juz 15 lat jak za kilka lat zechce przyjsc z dziewcxyna to tez ich do dziadkow msm ciągnąć? Bo u meza w todzinie sobie nie wyobrazaja zebysmy nie przyszli. Druga sprawa medalu jedt taka ze to dom siostty mojego meza wlasciwie i przez to jedtem zmuszona spedzsc swieta tez z nia :-(

201508091565.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz grudniowe :o

My jedziemy na śniadanie do moich rodziców, na obiedzie tez bedziemy u moich, na drugi dzień swiat u teściów. W te święta nic nie bedzie u nas ;p

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fba631711f70.jpg oto moje 368g szczescia:-) zdrowiutka i jakze ruchliwa, nawet w sonde usg kopala:-)

Y, niecierpliwa, kasiuleek, mamasia, małaMyszka, magda sz, Maniuś, sylwucha89, Paula_071, gosia.b lubią tę wiadomość

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, ja od dawna mam "mokro" własnie z odrobina mlecznego, białego sluzu, czasem mam wrażenie ze sie posikałam

co do sniadania wielkanocnego, odkąd jestesmy u siebie (będa to juz 3 swieta) sniadanie jemy w domu razem z męzem, gdzie by mi sie chcialo specjalnie rano zbierać na sniadanie, pozniej zawsze w niedziele na imieniny do tesciów, od lat robia w niedziele wielkanocną, a w drugi dzien do mojej mamy:)

0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • somebodytolove94 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :D Pogoda cudowna! My póki co mieszkamy jeszcze u teściowej, nasz domek cały czas się tworzy i zastanawiam się, czy nie zaprosić moich rodziców do nas, może zrobiłoby się ognicho jakieś ;) No i dzieciakom śmigus dyngus na wsi myślę, że by się podobał :D
    Ja piersi już wcześniej miałam spore i podobały mi się. Teraz co jak co, ale jakoś dziwnie się z nimi czuję, nie mogę się przyzwyczaić. Strasznie mnie szczypią i ciągną, mam nadzieję, że wkrótce trochę to zelżeje :/
    Buziaki ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 16:25

n59ytrd8vprkwr09.png
    0d1yqqmz0mxdy3yr.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpcja my jesteśmy we dwoje wiec zawsze jedziemy do Rodziców raz jednych raz drugich tzn. przeplatamy święta co roku inaczej żeby było sprawiedliwie i nie latamy od jednych do drugich, czyli jak Wigilia u moich Rodziców to tam siedzimy i do Teściowej idziemy w Pierwszy Dzień Świąt, jak śniadanie Wielkanocne u Teściowej to do moich rodziców idziemy w Poniedziałek Wielkanocny:).
    Jak będzie nas więcej to śniadanie Wielkanocne będziemy jeść w domu a Wigilia tradycyjnie co roku inaczej. Taki mamy plan:) a jak będzie życie pokaże; ).
    Każdy musi myśleć o tym żeby jemu było dobrze...nic na siłę :)
    Lecę do położnej :).

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • małaMyszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja to zrób śniadanko u was w domu a obiad u teściów...

przecież nikt was nie zmusi żebyście o 6 rano byli na śniadaniu... zmiany są dobre...

my w zasadzie Tych świąt w ogóle nie robimy u nas (dla mnie to wczesne śniadanie, siedzenie i jedzenie, brak pomysłu na resztę dnia - bo od 7-8 rano już siedzimy i jemy...)
    co innego Boże Narodzenie hhihihihi

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoczylo mi ph z 5,5 na 6,5. Leukocyty też ponad normę, ale czytałam że w ciąży to normalne.

• Pulpecja Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za odpowiedzi. Moze ja jestem troche przewrazliwiona? Ale z drugiej strony ja już stara d... jestem. Czemu nie moge sobie zrobic po swojemu tylko sluchac dyspozycji i sie dopasowywac? Przez to właśnie świąt nie lubie:-( poza tym moja tesciowa robi niedobry żurek.

201508091565.png
‹‹ 617 618 619 620 621 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ