SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie do dziewczyn które robiły USG połówkowe. Na jakim etapie je robiłyście? Ja bym chciała w 20tyg 2 dni? Myślicie ze bedzie ok czy lepiej troszke pózniej zrobić?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga89 wrote:Mam pytanie do dziewczyn które robiły USG połówkowe. Na jakim etapie je robiłyście? Ja bym chciała w 20tyg 2 dni? Myślicie ze bedzie ok czy lepiej troszke pózniej zrobić?
Aga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Mam pytanie do dziewczyn które robiły USG połówkowe. Na jakim etapie je robiłyście? Ja bym chciała w 20tyg 2 dni? Myślicie ze bedzie ok czy lepiej troszke pózniej zrobić?
ale od 20 (a czasem od 18 nawet) do 24 chyba robią
Pati Belgia, Aga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja mialam polowkowe 19t4d
Kochane!! Dzis wielki dzien, po obiadku polozylismy sie z mezu do wyrka i dzis maz poczul pierwszego kopniaka!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 14:14
kasiuleek, aaaaga, ainer85, Maniuś, psioszka11, mamasia, zabka11, Aga89, małaMyszka, lys, Katarka, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
U mnie to było tak, że brzuch mnie zaczął boleć w czwartek. Ja to odczuwałam jako zatrzymanie gazów, ale zwykle takie kolki ustępowały jak poleżałam albo pochodziłam. A tutaj nic cały dzień leżałam dalej bolało, w nocy masakra, rano było lepiej. Lekarz nie stwierdził, że to twardniejąca macica, mówił, że brzuch taki wzdęty, ale momentami odpuszczał. Teraz biorę te zastrzyki, dietka całkowicie lekkostrawna i zobaczymy w poniedziałek jak będzie:)
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,a do jakiego wieku dziecko jezdzi w tym foteliku 0-13? zastanawiam się nad fotelikiem i bazą, droga sprawa,wiec chciałabym wiedziec czy jest sens, bo jezeli tylko np.pół roku to pomęcze się przypinaniem pasami ;p
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
U nas też pracowity dzień i wielkie sprzatanie
mąż zajął się oknami, a ja wykonałam lżejsze prace
mały kopie mocniej czuję w każdej pozycji.. mąż też miał okazję wczoraj poczuć maluszka
jeszcze nie zdarzyło się żeby ruchy były bolesne ale pewnie wszystko przed nami..
Miłego weekendu :-*małaMyszka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny u mnie remont pełną parą sypialni pokoju dla małefo i kuchnie ruszyć się nieda
a ja dostałam dziewne bóle kujące po jednej i zdrgiej strony nasilają się jak chodze dzwoniłam do swojego lekarza mówił ze z narzadów rozrodczych nie ma buli kutych kazał brać leki rozkurczowe i mniej się denerwować..jakośmnie to nie przekonuje.. oby do wtroku w wtorek wizyta..
dziewczyny czy są tu osoby które nie mają jeszcze brzucha albo bardzo mały.. i czy też tak maci4e że raz czujecie swoje maleństwa w postaci babolkwó a następnego dnia cisza.. ? bo już nie wiem czy sama nie nakrecam.. że powinnma mieć duży brzuch.. i czyć kopniaki monce. w końcu dopier a moze i juz zaczełam 21 tydzień..
powiedzcie co o tym sądziciemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Lepiej "niby" kupić 0-18 z wkładem.. taki fotelik to do roku czasu pi razy drzwi. Ale ta baza isofix jest też do tych dużych fotelików z następną kategoria wagową, także to wydatek jeden na kilka lat. My kupujemy z tego względu że sporo podróżujemy, do moich rodziców raz w miesiącu to jest 300 km w jedną stronę, do tego lubimy wypady za miasto więc trzeba będzie wydać troszkę pieniążków na to. Jakoś nie wyobrażam sie bawić tymi pasami wokół fotelika jak np. dziecko płacze albo jak sie zadławi czy coś.
U mnie zapienkane penne z kurczakiem, brokułem, parmezanem w sosie beszamelowym. Właśnie siedzi w piekarniku. Plecy mi zaraz odpadną, chyba się rozpłacze z bólu. Cały dzień porządki generalne i jeszcze obiad - trochę zabawy z tym jest. Na deser lodyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:36
psioszka11, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
olinka wrote:hej dziewczyny u mnie remont pełną parą sypialni pokoju dla małefo i kuchnie ruszyć się nieda
a ja dostałam dziewne bóle kujące po jednej i zdrgiej strony nasilają się jak chodze dzwoniłam do swojego lekarza mówił ze z narzadów rozrodczych nie ma buli kutych kazał brać leki rozkurczowe i mniej się denerwować..jakośmnie to nie przekonuje.. oby do wtroku w wtorek wizyta..
dziewczyny czy są tu osoby które nie mają jeszcze brzucha albo bardzo mały.. i czy też tak maci4e że raz czujecie swoje maleństwa w postaci babolkwó a następnego dnia cisza.. ? bo już nie wiem czy sama nie nakrecam.. że powinnma mieć duży brzuch.. i czyć kopniaki monce. w końcu dopier a moze i juz zaczełam 21 tydzień..
powiedzcie co o tym sądzicie
Ja w mojej ocenie mam maly brzuszek, ktory dopiero zaczyna wybijac, ruchy Malej czuje regularnie kazdego dnia, ale tylko w pozycji lezacej na plecach, kilka razy poczulam jak siedzialam, ale kopniaki tylko na lezaco. Ja mam lozysko na przedniej scianie i mysle, ze to chyba dlatego. Moze tez masz lozysko na przedniej scianie i dziala jak amortyzatorWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:52
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość