SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga89, kasiuleek, Paula_071, aaaaga, lys, niecierpliwa, Y, KasiaeN., gosia.b, rybka1988, gianna88, 0na88, magda sz, Maniuś, Laura, mamasia, małaMyszka, witaminkab, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Kurczę znikł link-próba nr 2:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4dd67cb4e3a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e46ef58c6a58.jpg
Ps. Wczoraj i dziś ostro zdalnie pracuje,ale wieczorem zamierzam was nadrobicWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 17:44
Aga89, lys, Martucha86, gianna88, niecierpliwa, 5ylwia, 0na88, Paula_071, magda sz, rybka1988, KasiaeN., kasiuleek, Maniuś, psioszka11, aaaaga, Laura, mamasia, chcebycmama, Pulpecja, małaMyszka, Migotkaa, witaminkab, Weridiana lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da1737fc1201.jpg hej my po wizycie
chwale sie moją wstydnisią, choć pokazała co chciałam. Moja kochana Rozalka rozwija sie prawidłowo, wszystko praktycznie równo z data om:-) zleciało mi 0,6 kg od ostatniej wizyty i tym same dobre wieści
dostałam buteleczke i smoczek aventa od położnej która prowadzi szkołę rodzenia i różne próbki:-) trafiłam na dobrego lekarza. W tym tygodniu mam wykonać obciążenie glukoza i pare innych badań bo moje dolegliwości wskazują na cukrzycę ciążową
mam nadzieję, że bedzie wszystko ok.
Kkarolinaaaa, lys, niecierpliwa, Martucha86, KasiaeN., Maniuś, kasiuleek, psioszka11, Laura, Pulpecja, małaMyszka, witaminkab, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamy:)
Od rana mam zajęcia i dopiero znalazłam chwilę żeby poczytać.
Gratuluję udanych wizyt i dobrych wiadomości.
Od 16 walczyłam z kaflami, blatami i zlewem w kuchni..teraz pięknie błyszczą. Jutro wymyje lodówkę i w planach mam ugotowanie fasolki po bretonsku...ciekawe skąd ten pomysł; ).
Do dziewczyn które leżały w szpitalu kilka dni...jak juz dojdziecie do siebie po tych przykrych chwilach składajcie wnioski na wypłatę świadczeń ze swoich grupowek. Ja otrzymałam wypłatę z dwóch polis za pobyt w szpitalu. Fakt, że na wypisie była informacja: poronienie zagrażające ale może i wy otrzymacie świadczenie nawet jeśli lezalyscie z innych przyczyn związanych z ciążą. Po to płacimy żeby korzystać.
Każdy odradzal mi wnioskowanie bo ciąża to nie choroba...a jednak wnioski rozpatrzono pozytywnie.
Dziś szwagier odradzal mi wózek Adamex Pajero...niestety występowały ciągle problemy z kołami. Dwa razy był serwisowany.
Przyszedł rowerek dla chrzesniaczki Krzyśka idę oglądać!
Najważniejsze! 25 tydzień, 60 % za nami
Miłego wieczoru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 18:14
lys, magda sz, Laura, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Przyjechała do mnie dziś znajoma fryzjerka i mam piękną nową fryzurkę bardzo krótką
i wyglądam super (nareszcie jak człowiek
). Potem byłam na sushi, na które miałam ochotę od chyba 3 tygodni, było tak pyszne, że już dawno się tak niczym nie zachwyciłam
Dziecko ładnie mnie kopie, ogólnie taki miły dziś dzień, nawet pomimo tego że jednak nerka pobolewa, chce mi się uśmiechać
EDIT:
zapomniałam Wam wczoraj napisać, że wczoraj najpierw podłączyli mnie pod KTG, żeby sprawdzić czy nie ma skurczy, ładnie sobie słuchałam przelewania się wód i dziecka, ale muszę przyznać, że po 10 minutach już mnie całe plecy koszmarnie bolały, kość ogonowa mocno nawalała, ta nerka tak bolała, że myślałam że jajko tam zniosę i tak sobie pomyślałam, że nie wyobrażam sobie tak leżeć pod tym KTG w 9mcu z wielkim brzuchem, skurczami macicy i np. bólami krzyżowymi. Wydaje się to wielką katorgą.
Lys, sushi w ciąży?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Martucha86 wrote:Jutro wymyje lodówkę i w planach mam ugotowanie fasolki po bretonsku...ciekawe skąd ten pomysł; ).
Do dziewczyn które leżały w szpitalu kilka dni...jak juz dojdziecie do siebie po tych przykrych chwilach składajcie wnioski na wypłatę świadczeń ze swoich grupowek. Ja otrzymałam wypłatę z dwóch polis za pobyt w szpitalu. Fakt, że na wypisie była informacja: poronienie zagrażające ale może i wy otrzymacie świadczenie nawet jeśli lezalyscie z innych przyczyn związanych z ciążą. Po to płacimy żeby korzystać.
Każdy odradzal mi wnioskowanie bo ciąża to nie choroba...a jednak wnioski rozpatrzono pozytywnie.
Ja jeszcze przed świętami miała plan wymyć lodówkę, ale jakoś się zabrać nie mogę, bo to ciężkie wyzwanie jak mamy 2 metrową lodówkę.
Złożyłam już wniosek do ubezpieczyciela, nawet kasa przyszła. W mojej grupówce wypłacają za pobyt w szpitalu bez względu na to, z jakiego powodu się leżało.
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Martucha86 wrote:Cześć Mamy:)
Od rana mam zajęcia i dopiero znalazłam chwilę żeby poczytać.
Gratuluję udanych wizyt i dobrych wiadomości.
Od 16 walczyłam z kaflami, blatami i zlewem w kuchni..teraz pięknie błyszczą. Jutro wymyje lodówkę i w planach mam ugotowanie fasolki po bretonsku...ciekawe skąd ten pomysł; ).
Dziś szwagier odradzal mi wózek Adamex Pajero...niestety występowały ciągle problemy z kołami. Dwa razy był serwisowany.
Przyszedł rowerek dla chrzesniaczki Krzyśka idę oglądać!
Najważniejsze! 25 tydzień, 60 % za nami
Miłego wieczoru
A ile dni leżałaś?
Wydaje mi się że trzeba powyżej iluś tam dni.
A ja dzisiaj zadowolona z siebie:) Pół dnia spędziłam w aptece internetowej zamawiając aspirator, kompresy, wkładki laktacyjne, majtki poporodowe itd:)
Zawsze coś do przoduKosmetyki do małego następnym razem.
-
kasiuleek wrote:A ile dni leżałaś?
Wydaje mi się że trzeba powyżej iluś tam dni.
A ja dzisiaj zadowolona z siebie:) Pół dnia spędziłam w aptece internetowej zamawiając aspirator, kompresy, wkładki laktacyjne, majtki poporodowe itd:)
Zawsze coś do przoduKosmetyki do małego następnym razem.
-
lys wrote:
Jezuuuuu ja od początku ciąży odwracam głowę na widok suhi bo inaczej bym się na nie rzuciła, a tu takie zdjęcie!No zaśliniłam klawiaturę!Niemożliwe jesteście!lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Macie karte lifestyle w superpharmie? Właśnie dostałam miłą przesyłkę, próbki preparatów na rozstępy, kremy do pięt, kupony zniżkowe- Bio Oil za 21 zł z 37zł i inne. Jedyne co kupiłam związanego z ciążą i z kartą to pampersy- skąd oni wiedzieli
ja też dostałammałaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
U nas córcia Zuzanna:D:D Na usg wszystko w porządku i jesteśmy bardzo szczęśliwi. Ile cm ma nasze dzieciątko to nie wiem, ale waży 500 g. Jak mi się uda później wrzucę słodkie zdjęcie:) Pozdrawiam:)
lys, Martucha86, Aga89, magda sz, niecierpliwa, 0na88, aaaaga, Laura, kasiuleek, mamasia, Paula_071, psioszka11, Pulpecja, Maniuś, małaMyszka, gianna88, gosia.b, Y, witaminkab, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość