SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarka wrote:Niecierpliwa - nie wiem jak
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Psioszka gratuluje bezy
jak tam pocieszyła podniebienie?
Ja jestem zafascynowana chustami, w czymś dziecko czasem trzeba będzie nosić, jestem przeciwniczką nosidełek bo robią miazgę z kręgosłupa dziecięcego ale chusty są rewelacyjne. Jak Maja będzie na świecie na pewno wybierzemy się na warsztaty z wiązania żeby jej krzywdy nie zrobić
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Dziewczyny, pytanie za 100 punktów.. Idę jutro na glukoze, kupiłam w aptece 75 g i mam się zgłosić z rozrobioną do labolatorium.. Jakie proporcje? Ile wody mam użyć? Ciepła czy zimna?
Ja tylko przyniosłam glukozę do laboratorium (proszek) i tam mi babeczki same przygotowały roztwórmałaMyszka, 5ylwia lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Dziewczyny, pytanie za 100 punktów.. Idę jutro na glukoze, kupiłam w aptece 75 g i mam się zgłosić z rozrobioną do labolatorium.. Jakie proporcje? Ile wody mam użyć? Ciepła czy zimna?
Masz pobranie po 1 i 2 h?
Lepiej chyba zimna woda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 21:07
5ylwia lubi tę wiadomość
-
kasiuleek wrote:A ile dni leżałaś?
Wydaje mi się że trzeba powyżej iluś tam dni.
A ja dzisiaj zadowolona z siebie:) Pół dnia spędziłam w aptece internetowej zamawiając aspirator, kompresy, wkładki laktacyjne, majtki poporodowe itd:)
Zawsze coś do przoduKosmetyki do małego następnym razem.
małaMyszka, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Kurczę znikł link-próba nr 2:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4dd67cb4e3a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e46ef58c6a58.jpg
Ps. Wczoraj i dziś ostro zdalnie pracuje,ale wieczorem zamierzam was nadrobic
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:
((
małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:200-250 ml wody. W ciągu 5 min musisz wypić.
Masz pobranie po 1 i 2 h?
Lepiej chyba zimna woda.najwyżej wezmę sobie w kubku termicznym 250 ml ciepłej i kupię małą wodę..
małaMyszka, Katarka lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Tak, po godzinie i po dwóch.. Jak chodzę na krew to na drzwiach punktu pobrań wisi wielka kartka, że trzeba przyjść z rozrobioną glukoza więc obawiam się, że panie z labolatorium mi nie pomogą a jedynie opieprzą jak się nie zastosuje
najwyżej wezmę sobie w kubku termicznym 250 ml ciepłej i kupię małą wodę..
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Ja będę pić w domu i po 45 min pójdę do laboratorium. Też mam zrobić po 1 i 2 h. Najgorsze jest siedzenie na czczo wrrrr dobrze, że w razie czego ktoś mnie pozbiera z holu.
bosa lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Ja będę pić w domu i po 45 min pójdę do laboratorium. Też mam zrobić po 1 i 2 h. Najgorsze jest siedzenie na czczo wrrrr dobrze, że w razie czego ktoś mnie pozbiera z holu.
małaMyszka, Katarka lubią tę wiadomość
-
teraz nie musze na czczo robić. Czyli bez tego pierwszego pobrania.
Ambrela - mam 15 min do szpitala. Wypiję, odczekam, mąż mnie zawiezie i od razu na krew pójdę. Nie widzę siebie przez 3 godziny spędzonych z dziewczynami w pracy... I to bez jedzenia!!! He he he heWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 21:36
bosa lubi tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Pani dr chyba mi tłumaczyła, że najpierw pobierają krew, a później się to pije.. Ale nie jestem pewna bo to było miesiąc temu a po drugie człowiek podniecony po wizycie nie wszystko rejestruje
bosa lubi tę wiadomość