SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda.Sz co za talia, ja pierdziu!!
KasiaeN piekny brzuszek, a spodnie rewelacyjne i ahh ten wzor co mi sie tak podoba
Rybka, ale ogromny brzuch, na pewno to nie blizniaki?
Zabka gratuluje utalentowanej corki
Dziewczyny ja nog nie czuje od 7 rano do 12 chodzilam po targu z ciuchami i Ikei, ale udalo mi sie znalezc kilka dresowych tunik w pieknych kolorach i fajna narzutke
Co do Ikei bylam tam pierwszy raz, przez pierwsze minuty bylam przerazona tym sklepem, ale jak ogarnelismy z mezem temat to bylo superJestem pod ogromnym wrazeniem tegnd sklepu, kupimy tam wszystko poza lozeczkiem, bo na allegro bardziej mi sie podobaja, bo te ikeowe wszystkie maja wyciagany bok, a ja chce tylko 3 strzebelki
Dzis przywiezlismy komode, czesc fotela, wieszaczki do szafy, regaly i poduszeczkiW maju jeszcze czekaja nas 2 wyjazdy po dalsza czesc mebli
Nogi mam tak spuchniete, ale mimo wszystko to byl bardzo pozytywny wyjazd!
Laura, Martucha86, małaMyszka, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Tak tylko, że okazuje się że oni nic z tym nie robią, nawet tu na belly czytałam, że leżysz dostajesz paracetamol i no-spę. Takie coś w ogóle mnie nie urządza
W ogóle tylko lekko mnie pobolewało i myślałam, że mam to już za sobą, a tu cholera wszystko wraca. Jutro idę odebrać wyniki badań i się umówię na pilną wizytę do mojej gin, nich coś radzi.
Muszę też rano zrobić jeszcze raz badanie moczu, żeby sprawdzić czy się coś zmieniło.
Jak ja leżałam w szpitalu, to tam lekarz mówił, że jak nospa mi w domu nie pomogła, to znaczy, że mam poważniejsze bóle i już więcej mi jej nie podawali. Dostałam hormony i magnez w kroplówce, ale zrobili też dużo badań z krwi (np. na ilość potasu we krwi, CRP) badanie ogóle i posiew moczu, wymaz z szyjki, usg.
A umawiałaś się do urologa?małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
niecierpliwa wrote:www.naforum.zapodaj.net.pl wybierasz zdjecie, potem rozmiar i wklejasz tu link do wstawienia na forum
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Nie jest aż tak ogromny tylko ma kształt piłki
a i z synem i taj miałam większy
-
Laura wrote:a jaki rozmiar wybrac zeby bylo zdjecie tu na stronce widoczne?
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 13:58
0na88, aaaaga, rybka1988, magda sz, kasiuleek, Martucha86, Paula_071, małaMyszka, psioszka11, Y, 5ylwia, somebodytolove94, Maniuś, mamasia, ainer85, Katarka, Migotkaa, gosia.b, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Hello witamy sie w 23tc Magda sz a mi sie twoje foty nie wyswietlaja
ja caly weekend lezakuje bo mam nacisk na pecherz i pobolewa mnie znowu mam nad ranem te drżenie brzucha
moze taka uroda ciazy w piatek polowkowe odliczamy
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
wiecie co? Zauważylam, że im dalej w ciąży i brzuszki większe to pokazujemy nasze twarze więc miło mi Was po kolei poznać
Laura, niecierpliwa, aaaaga, olinka, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ca9d2de97ce.png a to mój brzucho co miesiąc odkąd zaczął być widoczny
Laura, magda sz, kasiuleek, 0na88, małaMyszka, Y, ainer85, gosia.b, zabka11 lubią tę wiadomość
-
rybka1988 wrote:wiecie co? Zauważylam, że im dalej w ciąży i brzuszki większe to pokazujemy nasze twarze więc miło mi Was po kolei poznać
Może dlatego że to już połowa i mniej się obawiamy
-
rybka1988 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ca9d2de97ce.png a to mój brzucho co miesiąc odkąd zaczął być widoczny
i na każdym zdjęciu kapcie inne
edit. a i brzuszek też innyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 18:05
małaMyszka, ainer85 lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Rybka ładny masz rysunek na ścianie
i na każdym zdjęciu kapcie innea kapcie hm.... Tak wyszło
Laura, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Hello witamy sie w 23tc Magda sz a mi sie twoje foty nie wyswietlaja
ja caly weekend lezakuje bo mam nacisk na pecherz i pobolewa mnie znowu mam nad ranem te drżenie brzucha
moze taka uroda ciazy w piatek polowkowe odliczamy
Aga bo to link na stronę a nie do wyświetlenia, nie chciałam tak golizną świecić na forum
Wiecie co dobrze że dostałam próbkę Lovelli, w życiu nie kupie tego płynu- normalnie śmierdzi! Dzidziuś jest super, nie wiem jeszcze jak Yelp czy Biały Jeleń, ale lovella śmierdzi jak siki.małaMyszka, aaaaga, Laura, Hermiona lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie dlatego mam 3 nie otwarte próbki tego płynu. Z synem od początku prałam w lenorze tylko 1/4 nakrętki dawałam i jest ok. Ten dla dzieci oczywiście. Jak skończył pół roku to razem z naszymi w naszym lenorze piore i wszystko gra